Go To Events sørgede for, at vores gårdfest i slutningen af august spillede. Der har været klar kommunikation hele vejen igennem, og festen blev noget af det hyggeligste og sjoveste. Vi ser frem til... Mehr ansehen
Vi havde fornøjelsen af det fedeste eventfirma Go to event, til vores teambuilding dag i Jobcenter Høje Taastrup. Vi var ca. 70 mand og vi fik alle oplevelsen af at have hygget, grint og kommet hinand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I forbindelse med vores sommerfest valgte vi at bruge Go-To-Events. Vi havde det rigtigt sjovt med de forskellige aktiviteter, som blev opstillet udenfor vores firma. Vi var også meget glade for ins... Mehr ansehen
- Eventmanagement-Firma
- Dienstleister für Firmenevents
- Unterhaltungsagentur
- Veranstaltungsplaner
- Partyplaner
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Go To Events skaber vi mindeværdige og velplanlagte events uden besvær. Uanset om I planlægger en teambuilding-dag, firmafest, konference, julefrokost eller noget helt andet, sørger vi for, at alle detaljer er på plads – fra konceptudvikling til eksekvering. Vi afholder events i hele landet og tilpasser hvert arrangement efter jeres ønsker og behov. Ingen opgave er for stor eller lille – vi skaber unikke oplevelser, der styrker fællesskabet og bringer mennesker tættere sammen. Har du spørgsmål eller ønsker sparring om jeres næste event? Kontakt os på info@gotoevents.dk eller ring på +45 31 12 22 04. Vi glæder os til at hjælpe jer!
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Dänemark
- info@gotoevents.dk
- gotoevents.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Super god service, overholdelse af tidsplan og med rigtig fin forplejning. God dialog undervejs med afstemning af forventninger.
Kan varmt anbefale Mathias og hans team. Vi bruger dem helt sikkert igen.
Vi benyttede GoToEvents til at…
Vi benyttede GoToEvents til at arrangere første del af en julefrokost for små 50 mennesker. Fremragende 5-kamps arrangement, kanon medarbejdere der tog sig godt af os. Det er ikke sidste gang vi benytter GoToEvents til et firma arrangement.
God service, hurtig response og de er behagelige at arbejde sammen med.
Vi havde fået GoToEvents til at arrangere vores firmajulefrokost med omtrent 100 personer. Der var god service, hurtig response og de er behagelige at arbejde sammen med.
Kan på det varmeste anbefales!
KONTRA-Brøndbys KulturKlub har i flere år og flere gange brugt Go To Events til vores kulturarrangementer - og HVER GANG :D har været fantastisk service og godt samarbejde. Senest til Kulturweekenden Brøndby Strand 2022 og vi kommer helt sikkert til forsat at kontakte dem når vi har brug for at leje forlystelsesudstyr og andet. De kan på det varmeste anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service og sjove aktiviteter.
Super service og sjove aktiviteter.
Der var en fin løbende dialog, og tingene kom til tiden og blev afhentet som aftalt. Alle tingene var i orden, så vi stod ikke med noget, der ikke fungerede.
Kan absolut anbefale Go To Events til andre!
God service og succesfuldt event
Vi brugte Go To Events til vores længe ventede sommerfest, og vi må sige det var en succes. Der var en løbende god korrespondance, og vi fik fundet frem til aktiviteter og mad, som passede til alle deltageres aldre og præferencer.
Kan anbefales, og i fremtiden vil vi klart også overveje Go To Events til fremtidige arrangementer.
Kan varmt anbefales
Har brugt Go to Events flere gange, både privat og via mit arbejde. Får altid god service, hurtig tilbagemelding, gode produkter og professionelt personale.
Vil helt sikkert bruge firmaet igen.
Rigtige gode forlystelser og top service.
Med relativ kort varsel, fik Mathias og hans team sat et kæmpe event op i København med en masse fede forlystelser. Samarbejdet var super godt og de fangende alle vores ideer fra start. Arbejdet blev udført punkligt og helt efter aftale. Vi kommer helt bestemt til at bruge dem igen til vores events.
Yderst professionel service og…
Yderst professionel service og samarbejdspartner. Altid pålidelig og imødekommende. Kan varmt anbefales til firma såvel som private arrangementer.
Super service!
Vi ringede meget sent inden et arrangement, men mødte enorm hjælpsomhed for at få det til at lykkes og for at få de aktiviteter som en masse børn ville kunne få glæde af. Det hele spillede fuldstændig til perfektion, og chaufførerne som både kom med aktiviteterne samt hentede dem, var enormt service-mindede. Vi kommer helt klart til at benytte dem igen næste gang vi skal have et arrangement.
Vi har brugt Go To Events ved flere…
Vi har brugt Go To Events ved flere lejligheder, både ifm. julefrokost og øvrige arrangementer, og hver gang har vi oplevet en super god service, hvor vi bare har kunne læne os tilbage, og så har Go To Events sørget for alt fra drikkevarer til underholdning. Vi bruger dem helt sikkert igen.
Fantastisk virksomhed og godt styr på…
Fantastisk virksomhed og godt styr på deres arrangementer.
Har du Go To Events til et ledergruppe arrangement og er 100% tilfreds.
Professionelle og fantastisk service
Professionelle og fantastisk service
Vi har brugt Go To Event til bl.a. teambuilding i vores virksomhed. De har et kæmpe udvalg af aktiviteter og arrangerer det hele. Kæmpe stor anbefaling her fra!

Antwort von Go To Events
Super god samarbejdspartner
Vi har haft Mathias ude til en gennemgang og er løbende i dialog angående events i virksomheden. Super god service og kommunikation. Både med levering af aktiviteter last minute og bestilling af fx. cocktailbar til stor succes for medarbejderne.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.