Göta kanal Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Åkte med er idag 22-8

Åkte med er idag 22-8 ! Det var bedrövligt med folk,fanns inte ens sittplatser som räckte till alla.Sunkigt och personalen som jobbade på båten satt o rökte,så cigarettröken gick raka vägen in i matsalen…

22. August 2026

Varför tvärnej till flexibilitet!

Det är väldigt tråkigt att Göta Kanal inte mot tillägg kan göra det möjligt för Vätterns alla båtar att ta sig till Töreboda via ”miniresan”. Möjligheten skulle väsentligt öka intresset för insjöbåtlivet. Eftersom inga slussar finns på sträckan Vassbacken - Töreboda skulle det gynna alla parter till Kanalen utan att det påverkar kostnaden, samtidigt blir intäkten positiv tillsammans med besöksvärdet för husbilsresenärer.

26. Juli 2026

Vi blev hämtade av rederiets buss som…

Vi blev hämtade av rederiets buss som var gammal och luktade mögel. Vi åkte med Bellevue. Gammal sunkig båt. Åkte på räkafton och slusstur från Sjötorp till Töreboda. Vi satt som packade sardiner vid ett smalt bord avsett för fyra personer. Vi satt tio personer vid bordet som var cirka 60 cm brett. Inget vi kommer att rekommendera till någon.

29. August 2025

We had a lovely time going through the…

We had a lovely time going through the locks in Sweden in July 2025, but after Juno hit shallows and the propeller broke, we missed out on the last 1/3rd of the trip from Stockholm to Göteborg. We got bussed around instead.

I was fully expecting some refunds, perhaps even just a symbolic gesture (it’s a very wealthy company), but so far they haven’t reached out and I contacted them several times. I paid a lot of money for the trip. Disappointed by that.

- Stefan

*** update! Göta Kanal just reached out and have us 25 % back on the trip. I’m changing my stars to 5 🙂 ***

22. Juli 2025

Swedish people get priorities

It’s seventh time we tried GötaKanal and to my big disappointment service niveau is going down. Swedish people get’s priorities in the locks and sometimes you are left to wait for 3-4 hours without any explanation.
Lock guards are lazy.
Same problems we have experienced every year since 2012 and that we were noticing office of GötaKanal about- but it looks like they don’t give a damn about it since nothing has changed her.
I am not coming back to GötaKanal because of that ignorant attitude and that is frustrating because we love Swedish country and nature.
Best wishes

13. Juli 2019

Kanoter er ikke välkomne på Gøtakanal

Sjöwal och Whalöö skrev kriminalromanen "ROSEANNA" som delvis utsilledes på Gotakanalen. Siden dengangen haavde jeg et ønske om en segeltur der.

Jeg har i mange år ejet en kanot och jeg læser da i en brochure, "at kanoter er välkomne på Gøtakanalen".Bra tänkte jeg min kombis och jeg tager til kanalen. Vi ville inte segle i högsæson och vir drar afsted slut MAJ. Det var en riktig dårlig beslut. Du får inte passere järnvägsbroerne uten at du følges med en turistbåt och dem er der inte mange af på den tiden. Vi startede i Sjötorp och sluttede i Töereboda da ingen turistbåt kom. Vi fik en myket kort semester och vi mener, at Turistbyråerna er myket for dårliga til at informere på rät vis.
Desutom är det inte bra at lægge til ved de fleste SHELTER, da der inte finns en bro. Du vil ødelægge din kanot på de granitstenene som sidorne på kanalen består af. Det var en myket skuffende opplevelse.

4. Januar 2015

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen