Gorlubb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde i dag den bedste oplevelse hos Gorlubb, som jeg kunne have drømt om! Fik lavet to piercinger af Olivia, som jeg var hammer nervøs for at få lavet, og jeg blev simpelthen taget så god i mod.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk positiv oplevelse da jeg idag blev piercet i Gorlubb. Jeg blev taget imod med en entusiasme og varme som man sjældent får fornøjelsen af at opleve. Disse mennesker er ude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun gode anmeldelser og giv her, virkelig professionelle og hygiejne er i top. Helt fantastisk service og vejledning, så man går trygt derfra. Og de er altid klar med råd. Jeg ville aldrig anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stedet virker til at have en høj hygiejne, men efter en lettere pralen over egen standard og lidt stresset piercer blev det til en helt skæv helix, som senere har vist sig at gøre det næsten umuligt... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastiske og imødekommende

Jeg var med min veninde inde og få lavet piercinger i øret. Hun skulle have to og jeg en. Jeg var nervøs, og jack var så god til at give sig tid til os men samtidig tage arbejdet nok seriøst til at man får oplevelsen af, at han ved, hvad han laver. Når alt er overstået, så har han faktisk totalt styr på det. Jeg vil helt sikkert komme igen uden tvivl, når jeg skal have flere. :) TOP service!

5. April 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end det bedste sted at få…

Intet mindre end det bedste sted at få lave sine piercinger. Hygiejnen i top. Har man spørgsmål er de altid klar men råd og vejledning.
Er kommet hos gorlubb i snart 15 år on/off og kan ikke forestille mig at skulle gå til andre.
Ja selv mine børn kommer også hos Gorlubb.

4. März 2018

Kun den bedste

Vi har altid fået lavet vores piercinger her og det er en del 😏 vi ville aldrig vælge andet og vil til en hver tid anbefale gorlubb og i særdeleshed jack 👍

4. März 2018

Den bedste piercer

Som sædvanlig er det en fornøjelse at komme ind hos Gorlubb. Jack er et super fantastisk og behageligt menneske, og man går altid derfra med det bedste resultat. Resten af personalet får en til at slappe af inden det er ens tur.
Uden tvivl Danmarks bedste piercer 👌👍

2. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levede mere end op til det godt ry.

Levede mere end op til det godt ry. Fedt at møde Jack.
Det er bare noget andet end en ung pige i en smykkebutik. Sorry😊
Det havde tager noget tid at samle mod, derfor ekstra rart med en god oplevelse. Kort ventetid, præcis og god information, perfekt resultat.
Tak.

24. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse , mine piger skulle have lavet ørepiercinger , de var begge meget nervøse på vej derind , da de først sad i stolen og var i hænderne på Kira, var de begge trygge , de blev guidet og vejledt , man kan mærke at det her er ikke bare et job men en interesse i deres kunder , jeg sender mine varmeste anbefalinger, både til Kira og den unge kvinde der tager i mod når man træder ind ☺☺☺

23. Februar 2018

En super oplevelse

Jeg havde besluttet mig for at få lavet en septum piercing og fik anbefalet Gorlubb af en veninde. Jeg fik piercingen lavet af Kira og det var en ren fornøjelse. Hun fik mig til at føle mig super veltilpas og i gode hænder. Hygiejnen var i orden og det gjorde langt fra så ondt at få den lavet, som jeg havde forventet. Jeg er super tilfreds med resultatet og vil anbefale andre at få deres piercinger lavet her. Jeg vil i hvert fald vende tilbage, hvis jeg en dag skal have lavet flere!

22. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg og 2 veninder blev alle piercet af …

Jeg og 2 veninder blev alle piercet af Kira. Jeg fik en tragus og to øreflip piercinger og mine veninder fik en helix hver. Kira er det sødeste menneske! Hun prøver at gøre sit aller bedste for at man får den bedste oplevelse og at man får lige præcis den udsmykning man ønsker sig. Samtidig er hun også super god til at råde en. Det hele foregik super sterilt og bekvemt. Hun skiftede handsker ofte og spritede af. Det bedste sted at blive piercet! Tusind tak for de flotte piercinger, er så glad for dem! :-) Kommer helt sikkert igen.

23. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og behandling

Rigtig god service og behandling, som var sød og varm :-)
Selvom det 'kun' er huller i øreflipperne, er de blevet perfekte. Hun kan klart anbefales!
Mit bedste råd er, at gå hellere til en piecer end en guldsmed.

Tak for en god oplevelse
Hilsen Søs

6. November 2017

De er søde

De er søde, venlige og så profesionelle derinde.
De fortæller hvad de gør, hvis man altså vil vide det.
Jeg er fuldt ud tilfreds og det er ikke sidste gang jeg kommer der.

25. Oktober 2017

Mine varmeste anbefalinger.

Jeg har fået lavet 2 brystpiercinger hos pierceren Jack og ikke alene er jeg ovenud lykkelig for resultatet, men både ham og hele hans crew gjorde det til en super god oplevelse.
Han formåede at eliminerer min nervøsitet med distraktioner i form af gamle historier og generel god samtale.

Ikke en finger at sætte på Golubb piercing, helt igennem 100 % professionalitet, god stemning og gode priser.

1. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gjort mig nogle ret dårlige …

Jeg har gjort mig nogle ret dårlige erfaringer med Gorlubb.
En veninde og jeg besluttede os i juli 2016 for, at vi skulle pierces. Jeg ville have en septumpiercing, og hun ville have en læbepiercing, så vi bestiller tid hos Gorlubb.

Umiddelbart var servicen upåklagelig. Personalet virkede umiddelbart kompetent og høfligt.
Pierceren (jeg husker ikke hendes navn) fortæller grundigt om hygiejne, pasning/plejning af piercingen, sterilering osv.
Da hun så fører nålen gennem mit septum, gør det overraskende ondt. Jeg har læst flere steder, at det skulle være relativt smertefrit. Hun er også lidt overrasket over, at jeg syntes, det gjorde ondt. Hun trækker nålen ud, samtidigt med at hun fører smykket ind gennem piercingen og siger "dét var ikke så slemt, vel?", hvortil jeg ærligt måtte svare, at det nærmest gjorde endnu mere ondt, hvortil hun svarer med et smil på læben, at jeg da "måtte være lidt sart". Men det tager jeg nu ikke så personligt.

Nåh, men jeg føler rensningsregimet, som jeg skal (saltvandsbad to gange dagligt), men efter en måned med nøje rensning undrer det mig, at den overhovedet ikke lader til at hele. Jeg går ned i butikken og spørger den unge pige bag kassen, om det er meningen, og får at vide, at det er helt normalt, og at jeg bare skal fortsætte med at rense.

Endnu en måned efter er piercingen lige så øm, væskende og blødende, som da den var ny, så jeg går igen ned og spørger, om det kan være rigtigt. Jeg får igen at vide, at jeg skal fortsætte med at rense den to gange dagligt.

Endnu en måned efter (tre måneder efter jeg fik den lavet) snakker jeg med min venindes roommate, som selv har en septumpiercing (samt otte øvrige piercinger), som synes, at det lyder meget underligt, at jeg efter tre måneder stadig har problemer med den. Hun anbefaler mig at snakke med Copenhagen Body Extremes, så jeg smutter derned dagen efter.

Efter kort at fortælle om min problematik, bliver jeg budt ind i et af deres rum og bedt om at tage plads i stolen/lejet, hvorefter Marc inspicerer piercingen og hurtigt konkluderer, at piercingen er lavet igennem brusk, hvor de normalt laves gennem hud.

Jeg spørger forvirret, hvad det vil sige, og hvilken betydning det har.

Jeg får at vide, at man som regel kun piercer igennem brusk, hvis det simpelthen bare er den pæneste placering for piercingen, men at man som regel gør det gennem hud. Bruskpierceringer gør ret ondt at få lavet og er åbenbart op til 6 måneder om at hele og kan under forløbet "godt være lidt af en b*tch".

Jeg tænker, at hende, som piercede mig, ikke rigtigt har vidst, at hun potentielt kunne komme til at pierce igennem brusk, og at hun heller ikke var klar over, at det var sket for mig, eftersom at hun var ret overrasket over, hvor ondt jeg synes, det gjorde.
Jeg er også utilfreds over, at Gorlubb ikke tilbød at i det mindste kigge på min piercing, nogle af de gange jeg var dernede.

I dag er min piercing helet, og i dag var jeg nede i City Piercing for at kigge på et nyt smykke (jeg holder mig fra Gorlubb), hvor jeg får at vide, at piercingen er lavet så langt nede i septumvæggen, at de ikke har nogle smykker, de er lange nok i det stykke, som skal sidde igennem hullet, at der skal bestilles smykker hjem til mig, for de har ikke nogle, der er så lange i staven.

Så jeg fortryder, at jeg blev piercet hos Gorlubb.

Fun fact: min veninde, som blev piercet i læben, tog staven ud efter to uger, fordi den var lavet skæv, så den pladeformede lås på bagsiden af smykket, irriterede og skar i tandkødet på hende.

2. Mai 2017

Allerkæreste Gorlubb/Jake.

Allerkæreste Gorlubb/Jake.

1000 tak for en fantastisk oplevelse, når man har en datter der nu har fået øjnene op for kunsten piercing.
Udover at du gav dig tid til at berolig datteren min, som var lettere nervøs for sin første rigtige piercing men gav du dig også tid, til at forklare hvor uhyrer vigtigt, det er at I arbejder under I sterilt miljø. Hvorfor du skiftede hansker som du gjorde og hvad hun skal gøre for at holde piercingen ren, når først den sad der.

Personligt har jeg set patienter med blomkålsører og andre voldsomme infektions reaktioner, når de enten er blevet piercet, af uprofessionelle piercere eller som bare ikke har forstået vigtigheden, i det sterile miljø I SKAL arbejde under og som gerne heller ikke forstår vigtigheden i efterbehandlingen, dette blev også forklaret til punkt og prikke.

Tak fordi I er super professionelle, dygtige og en flok ganske rare mennesker, lige fra man træder ind i butikken og til man forlader jer igen, er ikke i tvivl om at det bliver et "på gensyn"
De bedste hilsner
Sanne

9. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker det her sted, men det er ikke for sarte sjæle

Jeg har læst mange anmeldelser her inde for Gorlubb, det er for det meste rigtig gode anmeldelser, men der er få negative. De fleste drejer sig om at de føler pierceren har været grov. Jeg har været her inde for alle mine piercinger, og jeg har 9. Jeg er med på han kan virke grov, hvis man ikke forstår hans humor, og min veninde blev også selv skræmt og syntes ikke hun ville komme igen indtil jeg fortalte hende det jeg skriver her. men har er der en lille histore.

Første gang jeg var der inde fik jeg ofc. sådan som de fleste starter en navlepiercing. Jeg kom der inde, ventede 10-15 min så de kunne forberede sig og jeg følte personligt der er VILDT god service. Jeg kom ind til min piercer og han jokede lidt osv. Han har en sjov humor og han fortalte nogle historier som, hvis man kan sige det sådan 'lovlydige borgere' ikke ville kunne lide. men det var en mega god oplevelse og det tog meget af nervøsiteten væk. Det der skræmte min veninde er at han sagde hun ikke skulle pive, og jeg er sikker på han ikke mente det ondt.
Så vil bare sige (Dette er ingen kritik til dem der føler de har fået en dårlig oplevelse) at man nok ikke skal tage alt seriøst og alle har dårlige dage og man nok have en lidt sær humor (som mig) for at forstå hans 'jokes'.
og detsuden er jeg ikke en pivskid :))

Min eneste klage er da han skiftede mine 2 helix piercinger og tog et billede til insta kom det aldrig op #MEGETutilfreds :)

27. März 2017

Top professionelt..!!

Jeg fik i oktober lavet en Daith piercing af Jack, og jeg er 100% tilfreds. Et rigtig behageligt sted, og meget hjælpsomt personale. Anbefaler helt bestemt stedet til alle der ønsker en piercing👍💪

20. Februar 2017

Rigtig god oplevelse

Rar atmosfære, godt personale! Man føler sig tryk, og de virker professionelle. Gorlubb kan helt klart anbefales!

27. Januar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr