Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for mit sauna tæppe. Jeg har gigt og kronisk tarm betændelse, så jeg lever med stivhed og kroniske smerter. Goodflow sauna tæppet giver mig ro i kroppen og lindre mine smerter. Det er e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 10.01, leveret 11.01. Nemt, hurtigt, lækkert og anbefalelsesværdigt! Brugt hver dag siden og jeg har prøvet at eksperimentere med forskellige temperaturer. Jeg døjer med rygsøjlegigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Er meget tilfreds med saunatæppet. Føler virkelig, hvordan muskler løsnes op og stivheden i kroppen forsvinder. Har mindre smerter i mine led, føler mere energi. Bruger det 40 min... Mehr ansehen

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

GoodFlow er et håndsyet, infrarød saunatæppe i dansk design, som på mange måder adskiller sig fra, hvad der ellers findes på markedet i dag

4.8

Kære John

1000 tak for din flotte anmeldelse og skønt at høre du er tilfreds 🥰

Team GoodFlow

Lynhurtig levering, fantastisk varmetæppe

Lynhurtig levering og et fantastisk infrarødt varmetæppe som hjælper SÅ meget på spændinger og ømme muskler. Lækker kvalitet og nemt at håndtere, har købt den nye udgave , mindre og med fjernbetjening som man bruger når man ligger i tæppet
Mvh Karen Davidsen

24. April 2024

Kære Karen

1000 tak for din flotte anmeldelse og hvor SKØNT at du har stor glæde af dit tæppe ❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Johnny.

Johnny.
Vi har nu haft vores infrarød varmetæppe næsten et år, vi har ikke haft den hel store helbreds gavn af den, den har muligvis givet mig en bedre blodcirkulation, og min kone en bedre nattesøvn. Tæppet blev leveret med en skæv isyet lynlås, men vi fik den dog lukket, og har ikke haft en åben siden.

27. März 2023

Kære Johnny

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg synes da bedre blodcirkulation og bedre nattesøvn er en ret stor helbredsforbedring ;-)

Ønsker dig en skøn dag

Mega glad

Jeg er mega glad for mit infrarøde sauna tæppe. Jeg ligger der 30 min dagligt og det har hjulpet på mine skavanker som har gjort ondt i kroppen. Tak

4. Dezember 2023

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering
Godt gået

24. November 2023

Kære Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse og dejligt du kunne komme hurtigt i gang med at få varmen ;-)

Ønsker dig en skøn weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem fantastisk behagelig…

En helt igennem fantastisk behagelig oplevelse i særklasse, at handle hos GoodFlow.dk
Kan varmt :-) anbefales.

21. November 2023

Kære Gitte

1000 tak for din flotte anmeldelse - den har gjort vores dag så meget skønnere :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vælg den tykke model af saunatæpperne

Jeg valgte - desværre den lette model - det fortryder jeg, da jeg oplever, at varmeelementerne ganske enkelt er for tæt på kroppen - også når jeg har strømper, leggings og t-shirt på. Da jeg skrev til GoodFlow var der dog ingen problemer med bare at sende produktet retur, så det skal de have ros for. At jeg ikke returnerede er mit eget valg og det skal de ikke hører noget for. Kvaliteten er som sådan tilfredsstillende og jeg valgte derfor at beholde saunatæppet, men til andre vil jeg foreslå - vælg den tykke og lidt tungere model. På hjemmesiden stod der, at jeg havde mulighed for at få en lagen med i pakken - det tror jeg er en god idé. Jeg kunne desværre ikke finde ud af at få dette lagen med ved min bestilling, så mit saunatæppe ankom uden. Det var det eneste ærgerlige ved købsoplevelsen. Men samlet set ville jeg som ny potentiel kunde være tryg ved at handle hos GoodFLow.

2. November 2023

Kære Kira

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling, det betyder meget for os! :-)

Jeg håber du nyder varmen i tæppet, i denne kolde tid :-)

Ønsker dig en dejlig dag!

Pia Maria - Team GoodFlow

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr