Golden House Bewertungen 36

TrustScore 2 von 5

2.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mandag d. 16. Marts 2026 var vi 5 personer til en fødselsdagsspisning. Vi ankom kl. 18.00 og kunne konstatere at flere fade på buffeten var tomme og der blev ikke fyldt rigtig op. Maden der var på buf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi besøgte Golden House i Karlslunde, på min kones fødselsdag og ankom kl. 18.30 i prime time med forventning om en god oplevelse. Desværre var buffeten stærkt mangelfuld. Sushien virkede ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De overbooker så man risikerer ikke at få det bord man har bestilt. Vi havde bestilt bord til seks personer kl 19 lørdag aften. Stedet var overproppet m mennesker da vi ankom, støjniveau så man fik h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Jeg er meget skuffet

Jeg er meget skuffet, vi kom omkring 18.30 og vi betale buffet 199 kr men desværre jeg fik ikke nogen sushi da de var tomt og laver ikke flere sushi. Utrolig meget dårlig restaurant og komme aldrig mere.

31. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slet kke mad nok i buffeen

Der står at man kan spise alt det man vil indtil kl. 21, men det kræver da der er noget?
I går kom vi 5 prs. Kl. 19.15. Vi gjorde opmærksom på at flere buffetfade var helt eller delvist tomme.
Kl. 19.50 gjorde vi igen opmærksom at der nu var rigtig mange tomme fade og at der stadig ikke var fyldt op.
Da vi for 3. gang udtrykte vores store utilfredshed kom der 4 forårsruller og nogle stegte nudler. Det var alt men stadig til den fulde pris.
Der var meget personale og slet ikke travlt, så det var ikke en undskyldning.
Meget af personalet kunne heller ikke kommunikere med os.

22. Oktober 2022

Virkelig skuffende..

Virkelig skuffende..

Buffeten er ikke noget at råbe hurra for! Ringe udvalg af retter og meget smagløs mad.

3. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Golden House stram op på jeres…

Golden House stram op på jeres coronaregler, maden var god men omkring buffet mangler der bedre anvisninger for gæster , som var ligeglade med coronaregler eller ej . Da der var flest gæster i restaurant var der ingen kontrol , virkede lidt som en pengemaskine.

29. Juli 2021

Udmærket mad

Take-awaypakken til 4 personer var nærmest urimelig billig i forhold den store mængde mad den indeholdt.
Den varierede mad var glimrende og smagte udmærket!

14. März 2021

Madforgiftning

Jeg og 4 venner var på golden house og spise, og havde en fik nok oplevelse. Vi bestilte alle buffet, og det smagte egentlig ok. Men da jeg kommer hjem, finder jeg og en af de 4 venner ud af at vi har fået mad forgiftning. Jeg sparer jer detaljerne, det var ikke gode næste par dage.

13. Dezember 2019

Håndsprit/håndsprit/håndsprit

Denne anmeldelse handler udelukkende om stedets hygiejne.

Stedet var rent og pænt - og toiletterne var også pæne og velholdte - GODT arbejde
Maden var som buffet er (Personligt er jeg ikke vild med konceptet)

HVORFOR SÅ KUN 1* tænker du:
En i selvskabte spildte drikkevare ud over hele bordet og tjeneren var MEGET HJÆLPSOM og kom straks og hjalp med optørring - MEN, det er altså en ommer når man vælger at tørre gulvet og BAGEFTER bordet - MED SAMME KLUD og at man føre kluden hen over tallerknerne (med mad, på så det drypper ned på maden)
JA, jeg kunne ha taget noget nyt, modsat kunne man også tørre op på den rigtige måde.

Bestik/service var slidt og fremstod urent - det var utvivlsomt vasket op, men fremstod ikke sådan - jeg er desuden altid utilfreds når skåret glas og andet service ikke kasseres - men bruges - vi fik et skåret glas med drikkevare - så tjeneren kunne ha spottet fejlen da han serverede drikkevarer.

Og så forstår jeg ikke hvorfor, der ikke er håndsprit ved indgangen - særligt når man har en forretning med buffet, DET BØR ALLE MADSTEDER ALTSÅ HA!!!

Jeg kan kun anbefale at I (som ansvarlige ejere) får sat en automat med håndsprit op
OG at I bruger uddannet personale - eller ihverfald et udvidet hygiejnekursus

Beklager jeg kan ikke gi flere stjerner, for det er altså IKKE GODT NOK.

......MEN, Når jeg har været på besøg igen - og har i fået håndsprit - så sletter denne anmeldelse og anmelder jer på maden
.......og hvis ikke har fået sprit, så går jeg igen uden at spise og mit indtryk/anmeldelse bliver

10. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og udsøgte retter at…

Altid god service og udsøgte retter at vælge i mellem. Jeg har kommet der i over 15 år, og altid bliver man mødt af dejlig kompetente medarbejdere der har sans for service. Jeg er helt vild med deres sushi, der er et bredt udvalg af retter man kan vælge i mellem, hvis man er vegetar er det heller intet problem.

Goldenhouse i greve, er bare et familiested. 5/5 STJERNER!

23. Januar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev bedt om at gå midt i desserten...

Havde bestilt bord for at fejre min søns fødselsdag. Under desserten og kaffen blev vi spurgt, om vi var færdige, om om vi kunne forlade bordet nu, for der var gæster, der gerne ville til!? Da vi sagde, at vi var endnu ikke var klar til at gå, blev tjeneren sur, og de spurgte istedet gæsterne ved bordet bag os, samt næste bord! EKSTREMT dårlig oplevelse og service, for ikke at tale om pinligt, når man har inviteret gæster med ud! Ked af det på min søns vegne. Vi er kommet her gennem mere end 20 år, men det gør vi ikke længere!

18. August 2018

Forfærdelig mad.

Har lige købt mad ud af huset. Det er den ringeste form for Take away jeg nogensinde har købt. Stegte nudler og stegte ris var 2 af retterne. Alt smurt ind i olie. Brunt og uappetitligt så det ud. Alt smagte af det samme. Olie og ingenting. Udover det en gang stærk kylling i karry. Smagte kønsløst. Var propfyldt med agurker og lidt, meget kedelig kylling. Den absolut dårligste karrysovs.
Sumna summarum den ene stjerne jeg har sat skulle være en minus stjerne.
Rædselsfulde oplevelse helt igennem.
Sidste gang jeg køber mad her.

2. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Familien kom og holdt fødselsdag i …

Familien kom og holdt fødselsdag i Greve og vi startede med pekingsuppe og kyllingesuppe......den var IKKE en gang halvlunken!
Der efter forsøgte vi os med sushi og vis man undlod at tage dem med tang omkring, (tangen var sej og svær at skære over og tygge i) så var sushien rimelig........
Stegt and,stegt svinekød,stegt oksekød,stegte ribben og stegte kyllingelår var stegt så meget så det var så tørt og hårdt så man ind imellem var i tvivl om det var et lille ben man havde fået i munden......
Og blæksprutteringene havde været på hvarmen så længe så dejen smuldrede af da man skar dem over i to, men selve blæksprutteringene kunne ikke skæres over og var drænet af al saft så de ud over at være tyggegummi, var helt tynde og tørre....
Svinekød,oksekød osv. i sovs....smagte af....ingenting og som om det var samme sovs til det hele....
Opfyldningen af fadene var mangelfuld trods vi var der hvor restauranten var fyldt op.....
Noget af bestikket vi fik, var beskidt og der sad madrester på.......
Den ene stjerne man SKAL give, for at skrive en anmeldelse, må gælde for den færdiglavede syltede ingefær......
Vi sagde intet imens vi var der, kun for ikke at ødelægge det for fødselaren....men vi kommer ikke tilbage og spiser på dette sted igen for det var da bare en rigtig trist oplevelse!

18. Mai 2017

ser ikke ud af meget

Når man ser det udefra, så er man tæt på at gå. Men når man går ind bliver man glædelig overrasket. Der er mange gæster, så jeg vil klart anbefale, at være der lige når de åbner. Da vi kom, var der så lækkert sushi og en god buffe med andre kinesiske retter. Der er soft ice og risk frugt mv. til børnene, samt et lille børne hjørne til de helt små. Det er meget børnevenligt. Det er nok ikke et sted til en date man vil imponere, men hvis man gerne vil have en hyggelig aften med familien, så er det fint. Men igen, så vil jeg understrege, at det er vigtigt at komme tidligt. Da der var mest run på (en lørdag aften), så havde de svært ved at følge med i forhold til at få nok sushi op, men da vi kom, var der massere. Toiletterne var rene og betjeningen høflig.

18. November 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr