Prachtige items voor hele scherpe prijzen. De eigenaresse heeft duidelijk passie voor haar vak en geeft eerlijke en goede adviezen. Ze kent haar klanten en weet ook op haar publiek in te kopen. Mijn... Mehr ansehen
Altijd leuke lives. Goede service en advies over de kleding. Mag graag kijken en kopen. Goede en fijne kleding
Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Mehr ansehen
waaaaaaaw eigenlijk zijn hier te weinig woorden voor om te beschrijven hoe goed leuk fun deze webshop is ❤️ ik kan het enkel maar aanraden van kleding,tassen, sieraden enz … de helft van mijn kledin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.
Berghemseweg 191, 5348cd, Oss, Niederlande
- +31 085 2033240
- info@goldenfaves.com
- goldenfaves.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede service en prijzen
De beste broeken!
altijd vriendelijk mooie kleding voor…
altijd vriendelijk mooie kleding voor leuke prijzen . echt een aanrader
Super service
Super service! Hele fijne kleding voor weinig geld, en bij vragen goed te bereiken. Ik ben een blije klant!

Leuke betaalbare kleding
Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden.
Goede kwaliteit en goede service.
Chloë is een hele enthousiaste dame.
Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan de webshop brengen.

Antwort von Golden faves
Ik heb altijd leuke spullen en heel…
Ik heb altijd leuke spullen en heel veel leuke kleding en sieraden alles is mooi bij jou

Antwort von Golden faves
Chloe is een lieve directe jonge…
Chloe is een lieve directe jonge onderneemster. Is eerlijk in haar verkoop van kleding. Kan goede adviezen geven.
Zeker de moeite waard om weer bij haar iets te bestellen. Kwaliteit is ook zeker goed en mooi.

TOP!!
Een van mijn favoriete shops om te winkelen. Er is altijd wel voor ieder wat wils met de laatste en leukste trends! 🩷

Hele goeie services
Hele goeie services, echt helemaal to0.
Hele aardige meid, die alle tijd voor je neemt. En ook hele leuke kleding heeft.

Antwort von Golden faves
Chloé is echt een topper
Chloé is echt een topper, is meedenkend met de klanten en denkt altijd in oplossingen! Verkoopt mooie kleding en sinds kort verkoopt ze ook haar eigen design ketting!

Als ik kon gaf ik 10 sterren
Als ik kon gaf ik 10 sterren! Chloé is een topper! Bij golden faves koop je goede kwaliteit, zijn er veel toffe acties, mooie prijsjes en uitstekende klantenservice. Aanrader voor iedereen!

Super
Super! Al meerdere keren besteld. Altijd netjes verzonden en ook communicatie gaat allemaal prima. Cloe is echt GEWELDIG!🩷

Antwort von Golden faves
Leuke collectie en een super lieve…
Leuke collectie en een super lieve dame!
Goede kwaliteit van de kledij.
Ik ben fan!

Golden faves
Chloe is een fantastische vrouw met een super leuke webshop en fantastische lives op tiktok! Altijd goede service en top communicatie!

Mijn favoriete webshop
Mijn favoriete webshop. Shop er al 5 jaar. En altijd tevreden. Je word goed en heel vriendelijk geholpen. En ook de service is super. Deze meid weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Deze webshop raad ik absoluut aan iedereen aan

Antwort von Golden faves
Ik ben heel blij dat ik deze webshop…
Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb gevonden. regelmatig bestel ik mooie items bij haar. ze is super lief en geeft je altijd goed advies. kleding is echt heel mooi.

Goldenfaves
Sinds een korte tijd koop ik regelmatig mijn kleding bij goldenfaves! De kleding is van goede kwaliteit. Super blij met het bedrijf🫶🫶

Antwort von Golden faves
Snelle levering precies zoals o…
Snelle levering precies zoals o schreven.
Ben er super blij mee

Antwort von Golden faves
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.