Banner for Golden Athlete

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade problem med kod vid köp online, visade sig att den endast var giltig i butik. Ringde butiken på Sveavägen och fick prata med Mario som var otroligt trevlig, hjälpsam och aktivt hjälpte mig lösa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlar numera alltid på Golden Athlete på Södermalm där butikschefen är otroligt kunnig inom området och ger grymt bra rådgivning. Mycket trevlig personal överlag och bra och prisvärt sortiment. He... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har beställt från olika leverantörer men golden athlete är de första som bett om ursäkt för en fel leverans. Fick snabb återkoppling och en ny leverans plus att de lagt in extra produkter fast de in... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5. Reformhaus
  6. Sportbekleidungsgeschäft

Über Golden Athlete

Vom Unternehmen geschrieben

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Toppen service

Toppen service, fick utmärkt service!!

19. März 2026

Hej Simon,

Tack för ditt grymma omdöme, varmt välkommen åter!

Vasa

Vasa, kanon personal!

11. März 2026

Antwort von Golden Athlete

Härligt att höra! 🙌 Vi skickar vidare till teamet på Vasa.

Nöjd kund!

Träffade på en trevlig och kunnig säljare som hjälpte mig att hitta rätt produkt. Fick även hjälp med att testa olika typer av lifting straps!

11. März 2026

Antwort von Golden Athlete

Kul att höra! 🙌 Alltid roligt när man kan testa sig fram till vad som känns rättpå plats! Välkommen åter!

Snabb leverans! Super nöjd 😊

2. März 2026

Hej Magdalena,

Kul att höra att allting gick smidigt! Välkommen åter!

Grymt

Grymt. Bra service & smidigt

9. März 2026

Hej Adam!

Tack för ditt grymma omdöme, välkommen åter!

Trevlig personal

Trevlig personal, förklarar väldigt bra och utförligt hur saker fungerar så du vet vad som passar dig bäst. Prisvärda produkter!

6. März 2026

Antwort von Golden Athlete

Tack för att du delar med dig 😊 Kul att höra att du fick tydlig vägledning och hittade något som passar dig.

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal, ingen press för att köpa varor. Har alltid kvalitet på varorna och säkerställer att kunderna känner sig trygga. Mycket bra!

6. März 2026

Antwort von Golden Athlete

Tack för ditt fina omdöme! 😊

Allmänt schysst butik

Schysst leverans tid, bra service, bra produkter

25. Februar 2026

Hej Elias,

Tack för att du tog dig tid att skriva! 🙌 Hoppas produkterna fortsätter leverera för dig.

Hej Sara,
Stort tack för de fina orden ❤️ Vad roligt att höra att du haft så bra upplevelser hos Tina och teamet. Vi ska se till att hon får läsa detta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service både på nätet och butiken i…

Bra service både på nätet och butiken i Örebro.

22. Februar 2026

Antwort von Golden Athlete

Tack för att du delar med dig 🙌 Kul att både e-handeln och butiken i Örebro levererar för dig. Välkommen åter!

Personalen var väldigt trevlig

Personalen var väldigt trevlig, gav ett varmt välkomnande samt väldigt kunnig.

Bra butik med stort utbud

16. Februar 2026

Hej Leo,

Tack för ditt fina omdöme!

Varmt välkommen åter ☺️

Super super super duper

11. Februar 2026

Hej Jennna!

Tack för ditt grymma betyg 🙌 🌟 Välkommen åter ☺️

Om gymväskan och sportjacka

Jag blev väldigt glad, för jag fick ett tydligt svar från oss. Jag lovade mig själv att vara eran kund i framtiden.
Tack. 👍🙏

11. Februar 2026

Antwort von Golden Athlete

Vad roligt att läsa, tack för ditt meddelande! 😊 Det är jättekul att ditt ärende kunde lösas smidigt, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst.

Min bästelning kom inom 2 dagar

Min bästelning kom inom 2 dagar.

29. Januar 2026

Antwort von Golden Athlete

Härligt att höra! 😊 Alltid skönt när paketet dyker upp snabbt. Hoppas allt kom till användning.

Mycket nöjd

27. Januar 2026

Antwort von Golden Athlete

Tack för ditt omdöme 😊 Vi är glada att allt kunde lösas smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabb leverans utan krångel

27. Januar 2026

Antwort von Golden Athlete

Skönt när allt bara flyter på 😊 Tack för ditt grymma betyg!

Hälsningar,

Bra bemötande, bra priser

Bor långt ifrån, men man får bra erbjudanden. Jättebra bemötande också!

2. Februar 2026

Antwort von Golden Athlete

Tack för ditt grymma betyg! 😊 Kul att höra att erbjudandena och bemötandet gör skillnad, även på avstånd.

Jättenöjd

Jättenöjd! Får bra förklaringar om kosttillskott som passar mig och mina behov. Har olika mål o får hjälp varje gång. Kommer alltid tillbaka rekommenderar denna butik !🤩

2. Februar 2026

Antwort von Golden Athlete

Så kul att läsa! 🤩 Vi gillar verkligen att få hjälpa till över tid och anpassa efter olika mål. Tack för förtroendet, du är alltid välkommen tillbaka.

Team Golden Athlete

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr