Golden Farm Bewertungen

1.7

fui bloqueada assim que reabasteci a conta já tentei de tudo meu E-mail foi removido sem aviso eu tento recuperar a senha mensagem que aparece e essa O e-mail especificado não está registrado no siste... Mehr ansehen

الموقع نصاب محتال وعندي جميع الادله لا داعي للكذب ومدحه لاتكذبوا على الناس الموقع في البدايه يطلب نصف دولار لتسحب ثم يحتاج لك اشهر عدبده لتجمع دولار واحد بعد هذا تحاول السحب يقول... Mehr ansehen

English : not easy to melt the gold that we have collected in this game. Because after the gold is collected, it turns out that we need crystals. And the crystal can be obtained after w... Mehr ansehen

При вложении назад получите только 40%,на вывод 1 рубля надо 1 кристалл,вот и получите 40 % кристалов для вывода,а если хотите вывести больше то нужны (лохи)рефералы 1 ур которые вам дадут 20% в крист... Mehr ansehen

1. Kapitalanlagegesellschaft
  2. Alternative Finanzdienstleistungen
  3. Service für Kryptowährung
  4. Fondsverwaltungsgesellschaft
  5. Investmentservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Golden Farm - online investment game with real money withdrawal. Buy birds, sell eggs for real money. Your passive income is here.

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Excelente plataforma

Excelente plataforma, una vez invertido el pago es inmediato, sin demoras, lo recomiendo extraigo todos los dias sin problemas, pienso seguir con ella

19. November 2021

Good Website,

Good Website,

working on it for last 2 Years, Regularly paying,

if you invited others you get extra credits, invest more to increase earning / More Earning.

7. November 2021

SCAM ......

SCAM ......

I deposit more than 100 Euro. Succesful witdrew only 40% from your total deposit amount. After that nothing......because the "Crystals" rules!
Dont waste your fund and time here....

8. Oktober 2021

scam

scam, wasted about 100$ on this site for nothing, and that's why I don't recommend it at all

3. Oktober 2021

Guys please don't waste your time its a scam

Guys please don't waste your time
you will get only 40% of what you deposited ,
and to get more they will ask you for crystals !!
and while sining up they will never going to mention this crystals issue , and to get crystals you need to invite more persons not just invite they have to spend some money so you can get your crystals ,
so they are liars and scammers please don't waste your time

30. September 2021

A classic chicken farm game

A classic chicken farm game. The game pays. Obviously, like everything else, it takes time and you have to be patient. Enter every day and advance in the purchase of more birds that put a lot of money.

24. September 2021

It is a scam

It is a scam, I have invested 100 euros and after several months, I can only withdraw 20 euros and I can't withdraw anymore! You need crystals to withdraw. You need to invite new people! Big scam!

18. September 2021

Buenas noches

Buenas noches, ya este hilo murió?, es que hasta la fecha los pajarracos que tiene mi cuenta han generado lo siguiente:

9808415 [Add funds]

10437773 [Withdraw funds],

Por que tanto?, es que deje de entrar en la pagina ya hace mas de un año y pues nada les habia adquirido aves: green (44) yellow (14) brown (21) blue (10) red (5) king (6) y uno nuevo: Silver Owl (4), ese ultimo no existia cuando deje de entrar en la pagina y ahora tengo 4?; ahora bien al tratar de retirar los fondos y hago la conversion son mas de 1500$ que tengo para retiro, pero al hacerla me dice que debo replenish con minimo 10 rublos, que opinan ustedes?, invierto esos 10 rublos para tratar de retirar los 1500$, o es solo perder tiempo y dinero?

13. September 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen