Gold City Bewertungen 11

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

All inklusive rejse til Ressort Gold City

Vi bestilte en all inklusive rejse fra Corendon, og selve Corendon service var super god, nemt at bestille og information om rejse og billetter til tiden, dog var nogle af informationerne ikke korrekte.

Vi var informeret om at, man ville blive modtaget af en rejseleder/ guide som skulle føre os til vores private transfer, men der kom aldrig nogen og efter at vi havde løbet rundt i over en 40 min i en bagende sol, fandt vi selv en Corendon “stand” som så kunne vise os hen til vores chauffør, hvilket også tog lang tid, da de heller ikke kunne finde ham. Det havde været rart at vide at, der ikke stod nogen med vores navn udenfor ankomsthallen (som vi troede).

Efterfølgende levede hotellet slet ikke op til 5 stjerner ( Dem må de have betalt sig fra)
Alt var slidt, både i fællesområderne og på værelset. F.eks virkede loftslampen i soveværelset ikke, en af lamperne på badeværelset var i stykker, sengene hårde og du sov med springmadrassens fjedre i ryggen og hoften, da der ikke var topmadrasser, terrassen på værelset kunne man ikke opholde sig på, da de har hængt værelsernes aircondition-motorer op derude, som jo blæser en konstant varm luft ud, så medmindre du har lyst til at sidde i en hårtørrer, sidder man ikke der.

Ville man have en plads ved poolen, skulle man stå op inden kl 7, gå ned og ligge sine håndklæder på solsengene, da der ellers ikke var plads, området var slidt solsengene / bordene og området beskidte, der sad indtørrede rester af diverse væsker, som gennem tiden er blevet spildt ned af dem.

Oplevelsen af restauranten, var at, såfremt du kom ned for at spise efter kl 9 om morgenen eller efter kl 20:00 om aftenen, var der ingen borde og man skulle vente til nogen rejste sig, for så at sidde og spise ved et bord, som godt nok blev ryddet, men du sad med de tidligeres beskidte dug, og ofte var der ikke nok bestik, så man måtte rende rundt og lede/spørge efter noget. Vil dog sige at dette ikke er personalet skyld, for de løber rundt og der er mange af dem, men igen hotellets kapacitet og hvor mange mennesker der er der, gør at de ikke kan følge med. Selve maden var rent ud sagt kedelig og smagsløs, de bruger hverken salt eller krydderier, det lykkes enkelte gange at finde noget lækkert med smag, især der hvor der stod tyrkisk lokalret.

Ville du sidde på terrassen efter maden og få en kop kaffe eller en drink, startede det samme cirkus som med solsengene og bordene i restauranten. Hvis klokken var over 20:00 kunne du godt glemme at få en plads…. Medmindre du havde lyst til at sidde på en af solsengene. Indtrykket var at deres fællesområder var at det er alt for lille, til de mange mennesker der var på hotellet.

Selve betjeningen på hotellet, er der ikke noget at sige til, alle var venlige og smilende, selv om de fleste ikke talte engelsk. Vi fik en fantastisk spa oplevelse i det tyrkiske bad med efterfølgende massage. Vi fik massage hver dag til en god pris:-)

Vandmand er også okay, men igen er der ingen pladser som du kan sidde / ligge ved, hvis du ikke har lyst til at rende rund i rutsje-banerne og så har de kun åbnet fra 10 til 12 og fra 14 til 17.

Konklusionen herfra er at, det nok var et 5 stjernet da det blev bygget, men idag…. Nej det kommer slet ikke i nærheden af 3 stjerner og vi selv om vi sikkert kommer til Tyrkiet igen, bliver det IKKE på Ressort Gold City!

Ligeledes ville det også være rart med information omkring selve betalingen på flyet, på vejen derned var der ingen problemer. Men på vejen hjem kunne man kun betale med cash ( euro, tyrkiske lire eller dollars) hvilket vi ikke havde, så det var en lang rejse uden hverken vådt eller tørt, da vi fløj kl 5:30 om morgen, havde vi ikke fået hverken vand eller mad og havde heller ikke mulighed for at købe noget på flyet, mega dårligt)

5. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt besøg på et børnevenligt hotel

Kom hjem i søndags(8/9-19) og vi var 19 personer afsted i alderen 1-65 år og vi har haft en skøn tur, fine store værelser med jacuzzi, rengøring hver dag, min søn og jeg havde 8 toiletruller fra dag 1 af, så det manglede i hvert fald ikke. Tv med masser af kanaler dr1,tv2 og 3 puls f.eks.
God service og det meste af personalet var smilende og forstod hvad vi sagde. Animation teamet var venlige og arrangerede noget hver dag. Flere kom hver dag og gav hånd og spurgte om alt var okay. Eneste minus er at det ligger 45 min med bus fra alanya by, og har mange russere, som virker til, at have en helt anden måde at behandle andre mennesker på end vi danskere har.
En baby sked i poolen og vi sagde det i receptionen og så kom der nogle og samlet det op og puttede mere klor i. Nok ikke helt efter bogen, men det blev da fjernet.

9. September 2019

Kan IKKE anbefales!

førstehåndsindtryk ok...

Manglende tpiletpapir.
På 4. dagen manglede vi toiletpapir, da roomservice ikke af sig selv fylder op, når der ikke er mere på ens toilet. Der gik 1,5 time fra vi havde ringet til guest relation til der kom en mand med toiletpapir. igen på 9. dagen er vi løbet tør for toiletpapir og efter housecleaning er der stadig ikke fyldt op...

Afføring i pool med rutsjebaner.
Der er 3 livreddere ved lokalområdet med rutsjebanerne. kl. 11 en af dagene oplevede vi at en tyrkisk mor hev sin ca. 1 1/2 årige barn op af poolen, barnet havde IKKE badeble på, som hotellet ellers kræver. Barne havde skidt i poolen og moderen tog blot badebuskerne af barnet og børstede det resterende afføring af med sin hånd, dette var luge ved siden af poolen med andre børn, og i gen af de 2 livreddere sagde noget til hende. Hun forstod ikke engelsk da vi sagde til hende at børn skal have badebro på. Hun lod barnet gå rundt ved poolen nøgen, mens hun gik over til bruseren for at skylle badebuskerne.
Da vi påpeger episoden med afføring i poolen får vi blot svar med at poolen bliver kun renset om natten og de lukker ikke før adgangen til dette poolområde resten af dagen. Hotellet er ligeglade med om der er afføring i poolen.

Pooleområde for +16år overholdes ikke. der er larm fra småbørn fra kl 8 til kl 20. og dette er ved en stille pool.... Igen overholder hotellet ikke deres egne regler.

Rengøring.... stort set ikke eksisterende. Vi har dog fået udskiftet håndklæder hver dag og vores senge er redt. MEN der er i løbet af de 9 ud af 14 dage endnu ikke blevet støvsuget på værelset og heller ikke på gangen eller på området omkring elevatorerne. Det samme skrald ligger og flyder i flere dage. Der er kun skraldespande ved stueetagen og det er også kun der, der bliver gjort rent hver dag.... det vil sige samme klud/gulvskrubbe bliver brugt til det hele, uden at blive skylder op. Det er ikke noget under, at bardisken er MEGET klistede..

Jeg vil ikke anbefale dette hotel og mener ikke at det burde have mere end 3 stjerner. Det er slet ikke i nærheden af hverken 4 eller 5 stjerner.

1. August 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goldcity er ikke det værd!

Servicen er knap så god - Personalet smiler sjældent, man føler sig knap så velkommen i bufféen eller ved service drink's.

Svømmingspool bliver aldrig renset. mange gæster kom til skade, efter at de havde trådt på glasskår i poolerne. der var mad rester i poolen, afføring i babypoolen.

WC's loft ( plade) røg ned på hovedet af mig, mens jeg stod og børstede tænder! de havde ikke lukket for pladen.

Det gode ved hotellet er, at udsigten er sindssygt smukt! og deres underholdning ( Intertainment gruppe) er udmærket. De er underholdende, gæstfrie og sjove.

12. Juli 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var bare ikke okay

Vi kom hjem 12/7-16
Stort flot hotel, som desværre ikke levede op til beskrivelsen. Badelandet er rigtig fint og det opvejer tildels det der ikke fungerede.
Der var store dele af hotellet der var lukket ned såsom 3 restauranter og 2 barer, hele golf området. Personalet var tydeligt mærket af en dårlig stemning (vi håber det skyldts at de ikke kunne levere et ordenligt produkt overfor gæsterne) og specielt i receptionen udmærkede en receptionist sig ved at være utrolig nedladende og hånlig overfor gæsterne. Maden var den samme i 14 dage og smagte ikke af meget, det jo ærgerligt når Tyrkiet har så mange lækre råvarer.
Selvom rengøringsniveau var til at overskue, så var rengørings personalet utrolig søde, det samme gælder for værterne i Gæst relations disken.
Tyrkiet er ramt på økonomien, så vi har forståelse for at de er pressede, men det er i vores øjne meget uheldigt at levere så dårligt et service niveau , det kommer der nok ikke flere penge i kassen af.

19. November 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget tilfreds

Vi kom hjem igår søndag og havde været der en uge. Maden var god og ja rent og pænt på vores værelse. Gode svømme område og godt badeland.. der var underholdning for både børn og voksne og det var super godt..hotellet er super flot. Fik en god service og folk virkede glade og tilfredse.

20. Juni 2016

Ikke 5 stjerner

Dette hotel er flot, ingen tvivl. Men det er ikke 5 stjerner hotel, mad er elendig, ikke børnevenlig, personalet er ikke som man forventer, få er venlig men russiske personale er meget arrogante. Sikkerheden til børn er slet ikke gode nok, da hotellet er bygget meget højt oppe, men børn kan hurtig kravle på altaner og det er faktisk meget langt ned! Hotellets renlighed er meget dårlig, der bliver hverken vasket gulv eller støvsuget, der skiftes kun lagner og håndklæder. All inclusive skal man ikke beregnes som sådan, drikkevare smager af vand fra sodavand til sprut og øl. Rucherbaner i vandlandet er ved at røgne, pladerne er ved at falde, er faktisk meget farlige hvis man overset det, det er faktisk meget skarpe, min søns legekammerat skåret sin knæ, og det var faktisk heldigt at det ikke sket alvorligt, men det kunne have været meget værre. Personalet tog sig ikke så meget af det, inten lukke banen eller noget. Sidste dag på vores tur skulle vi tag bussen til lufthavnen kl ti om aften, fik vi at vide at vi kunne bruge værelset til kl 18 dagen før vi rejser, kom vi ned at høre om det er stadig muligt at leje til den pris, men nej, personalet og vi kom at skændes, det skulle blive kun til kl 4, og til meget dyr pris. Så til jer der har små børn, vælg et andet hotel .

20. Juni 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lækkert hotel - elendig service !

Hotellet er super lækkert og specielt lækkert for børn pga det gode vandland... Værelserne og maden er også helt ok, men personalet er så dårligt at selv et 2 stjernet hotel gør det over dobbelt så godt... De glemmer din bestillinger konstant, de er uhøflige, du ser ikke en eneste på det hotel smile og spørge hvordan dit ophold er... Snakkede med mange dernede og alle havde samme syn på hotellet...

Er normalt ikk typen der brokker mig og der skal meget til, men den her service hører ingen steder hjemme på et 5-stjernet... Kommer nok ikke tilbage og det er udelukkende pga det elendige personale...

Deres venlighed og service rækker dårligt til 1 stjerne... Rengøringskonen og én enkelt mand i restauranten var smilende... 2 ud af mange... Synd !!!

19. Juli 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

IKKE 5 STJERNER

Hej.
Vi havde hørt meget godt om Gold City så vi så frem til ferien. Dårlig service, sure mennesker, dårlig eller slet ingen rengøring var desværre hvad vi oplevede. Poolområdet er muligvis de 5 stjerner, men lejligheden var max 3. Vi kommer til Tyrkiet igen, men aldrig til Gold City som måske skulle hedde Silver City.

John

1. November 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr