Jag gillar idén av att man själv väljer vitaminer eller får förslag utifrån ett test. Hade önskat man får välja utseende på boxen, färg/mönster. Nackdel är att det är lite dyrare och hade önskat inst... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hejj jag beställde för första gången en låda vitaminer som jag fick rekommenderat från ert quiz. Och sen står det att det kommer va en prenumeration framåt och den vill jag avsluta redan nu så jag vet... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
The Kindly Company förenklar hantering kring dina kosttillskott och ser till att du bibehåller bra vanor. Via en hälsoanalys skräddarsyr du din unika paketering av vitaminer, mineraler och övriga kosttillskott anpassade just till dig.
Kontaktinformationen
Barnhusgatan 8, 11123, Stockholm, Schweden
- hello@gokindly.se
- gokindly.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Så smidigt och anpassningsbart
Så smidigt och anpassningsbart. Men tycker dem är svåra att riva av :/

Antwort von Gokindly
Dåligt att inte abonnemanget överlappar…
Dåligt att inte abonnemanget överlappar varandra! Står ju utan tabletter någon dag innan man får de nya!

Antwort von Gokindly
Jag fick inte den upplevelsen jag hade…
Jag fick inte den upplevelsen jag hade väntat mig.

Det var försenat
Det var försenat, kom till fel adress och fick fel lapp med fel information om tabletterna och stod fel namn

Jätte bra
Jätte bra och smidigt koncept men kan tycka att det är lite för dyrt. Jag betalar 500kr/mån så det hade nog blivit billigare i längden att köpa vanliga burkar

Antwort von Gokindly
Inte säker men jag känner mig glad att…
Inte säker men jag känner mig glad att jag har vitamine rsom är gjort i enförpakning som har mitt namn och ge me tjänsla att det är gjort specialt för mig :) personlig , lyxig and glad men effekten har jag inte märkt än , dessutom det behövs lite mer instruktioner hur man tar tillskott och kanske lite beskrivning för varje vitamin :)

Antwort von Gokindly
Jag försökte återställa mitt lösenord
Jag försökte återställa mitt lösenord, jag fick en återställningslänk som gick till en annan webbsida?

Antwort von Gokindly
Så skönt att bara öppna en liten påse…
Så skönt att bara öppna en liten påse och allt är samlat.

Super nöjd
Super nöjd, vitaminerna är av god kvalitet och nu är det lättare och dagligen få i sig det man behöver

Supersmidigt
Otroligt skönt att ha alla vitaminer samlade för dagen istället för en massa olika burkar

För smal målgrupp
Man verkar inte kunna göra en engångsbeställning på vitaminer, utan tvingar starta en prenumeration som man inte helt enkelt kan avsluta. Beställde tre vitaminer i ett paket, fanns inget som visade vilket piller som var vilket (så man kan inte dela paket med någon annan). Passar dem de passar, men är väldigt nischat.

Antwort von Gokindly
Beställde för över två veckor sen men…
Beställde för över två veckor sen men har inte hört ett ord om paketet sen dess, har även hört av mig till kundservice men inte fått svar

Inte fått varorna
Gjorde en beställning för över två veckor sedan och har fortfarande inte fått min beställning eller spårningsnr..

Antwort von Gokindly
Har ej fått mina produkter än och det…
Har ej fått mina produkter än och det har snart gått 3 veckor.

Antwort von Gokindly
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.