Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling. Jeg køber kun sko fra Gogsig til min nu 2 årige datter. Hun har aldrig gået i andet og hun elsker skoene. Kvaliteten er virkelig i top og jeg kan se hvor godt min datter bevæger si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er selv hyppig bruger af barfodssko generelt så det føltes bare så naturligt at mine børn også skulle! Det er jo bare et kæmpe bonus man får lov til at støtte op omkring danske virksomheder - især... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super sko og min søn elsker at have dem på. Men han kan ikke selv tage dem på, da det kun er den ene side der kan åbnes op. Så han får trådt på hælklappen hele tiden eller maser mine fingre når han... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi går KUN med Gogsig’s fantastiske sko og støvler herhjemme. De er fantastiske - komfort i top og understøtter samtidigt børnenes motoriske udvikling med den måde de har udviklet barfodsskoene på.... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gogsig designer og producerer barfodssko til både børn og kvinder – med fokus på sund fodudvikling, naturlig bevægelse og nordisk design. Vores sko kombinerer komfort, kvalitet og et enkelt æstetisk udtryk, så fødderne kan bevæge sig frit og naturligt. Hos Gogsig tror vi på, at godt fodtøj skal støtte livet i bevægelse – fra de første skridt til hverdagen på farten.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vinterstøvler

Købte vinterstøvlerne til min søn, og de var fantastiske for ham at gå i. Desværre var de ikke helt varme nok til ham, hvorfor vi måtte ud og investere i et par fra et andet mærke.

På trods af, at han kun nåede at bruge dem i cirka to uger, er de allerede meget slidte at se på og suger enormt meget vand, også selvom de er blevet imprægneret to gange inden brug samt én gang ugentligt, efter han begyndte at bruge dem. Han har alle tidligere sæsoner haft støvler i læder, og vi har aldrig oplevet det problem før.

7. Dezember 2025
Gogsig-Logo

Antwort von Gogsig

Kære Laura,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at I ikke har haft den oplevelse med vinterstøvlerne, som I havde forventet.

Når et par vinterstøvler ikke varmer tilstrækkeligt, skyldes det ofte, at voksetillægget enten er for stort eller for lille. Er voksetillægget for småt, kan foden ikke bevæge sig nok til at varme støvlen op indefra. Er voksetillægget for stort, vil der være for meget luft i støvlen, som foden ikke kan nå at opvarme.
Det er også vigtigt at være i bevægelse for at holde varmen – hvis barnet er meget stillesiddende eller let bliver kuldskær, tilbyder vi termosåler, som kan tilkøbes og give ekstra isolation.

Støvlerne er fremstillet i læder og har tex membran. Derfor er de vandafvisende, men ikke vandtætte. Rigtig vedligeholdelse er afgørende for holdbarheden – især i vådt vejr. For selvfølgelig skal de kunne holde til at blive brugt.
På regnvejrsdage anbefaler vi altid gummistøvler, da læder ikke er lavet til længere tids direkte vandpåvirkning.
Til gengæld er de fantastisk gode i sne 😊

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med både vejledning i voksetillæg, pasform og vedligeholdelse. Vi vil meget gerne sikre, at I får den bedst mulige oplevelse.

Mange hilsner Helle & Maria

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak fordi jeg måtte komme ud og prøve…

Tak fordi jeg måtte komme ud og prøve støvlen på ude hos jer i Dragør! :D

Når man har en lille fyr med brede fødder hvor det sidste år var umuligt at finde nogle støvler som passede, så var det virkelig rart at vide at han nu har godt noget optimalt at gå i. De er så lækre, nemme at få på og han går/løber rigtig godt i dem.

Må vist også hellere kigge på jeres webshop når det bliver forår, ned ved jeg jo at de passer hans fod godt :)

21. November 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! Hurtigt svar på mail, god hjælp. Støvlerne til min søn virker helt fantastisk lækre. Det er ikke sidste gang vi køber fodtøj hos jer ♥️

28. November 2025

LÆKRE sko!!

Jeg startede med at kontakte jeres kundeservice for at få lidt råd og vejledning omkring jeres sko. Blev mødt af hurtig, servicemindede og ikke mindst brugbar kundeservice! Bestilte sko både til min dreng og til mig selv, og vi er meget begejstrede og glade for vores sko!

4. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great show and fast delivery outside DK

We have for some time been looking for a good pair of barefoot wintershoes for my 9 year old daughter that was not too clumsy and babyish looking. Now we finally found a pair she liked at Gogsig (The rainbow glitter).
The delivery to Luxembourg was super fast. Ordered Thursday afternoon and had them Monday!
The quality seems really good and most important, my daughter loves them!!

30. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bruger Gogsig sko til vores dreng på…

Vi bruger Gogsig sko til vores dreng på 4 år, som selv udtaler “skoene er så bløde”, og er rigtig glad for alle skoene derfra🤗

Derudover er de super flinke at skrive med, hvor de gerne hjælper med den rette størrelse osv. Og så er det desuden også genialt at man kan printe deres størrelser ud, og måle med sit barns fod.

16. Oktober 2025

Super lækre sko

Super lækre sko! God kvalitet, flot design og virkelig fleksible. Derudover er de mega effektive til at sende ordre og ombytte hvis størrelsen ikke var helt korrekt (selvom de har rigtig god størrelsesvejledning på hjemmesiden)
Vi købte det første par sko til vores dreng ved Gogsig efter anbefaling fra en børnefys, og vi var så glade for dem. Da han skulle have overgangssko og vinterstøvler, var vi ikke i tvivl om at det også skulle være Gogsig.

29. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr