Das sagen Bewerter
Supernöjd som kund. Väldigt snabb och responsiv service vid försäkringsärenden, och de har kunnat hjälpa mig vad varje ärende (ex. stulen väska, skador på resor, osv.). Speciell eloge när jag behövde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var lätt att komma i kontakt med Gofido och jag fick direkt svar på vad jag förväntades göra. När min skada har lagats och jag fått offert och faktura så mejlade jag in det till Gofido som direkt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enkelt, informationsrikt och tydligt. Inga problem alls med skadeanmälan och ersättning. Några meil och lite prat så var allt löst.. Att banken är seg med transaktioner är självfallet inte Gofid... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- kundteam@gofido.se
- gofido.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Drulle gäller inte enligt sidans beskrivning
Det står att drulle gäller för fall där man är klantig och glömsk, men det täcker inte fall där man är klantig och glömsk. Betalat flera år och enda gången jag behövt använda blev jag nekad för villkoren inte stämde överens med vad jag läst på sidan.
Mycket smidigt!
VARNING
VARNING! Har man denna försäkring räkna inte med bra hjälp.
17/5 2026 anmälde jag till SOS international att jag behövde hjälp. Klockan var 8:00. Jag befann mig i Alanya Turkiet.
Fick svar 17/5 kl 10:09 SOS international. Att man inte kan se försäkringen i systemet och Gofido är inte tillgängliga nu när det är söndag.
Jag ombedes att maila in mitt försäkringsbrev eller ett bevis att min försäkring är aktiv hos Gofido.
Tur att jag har för vana att alltid skriva ut kopior på alla viktiga dokument. Vilket omgående skickades in.
Jag får ett godkännanden kl 11.11 att min försäkring gäller. Det tog min 3 timmar. Helt oacceptabelt.
Behandlingen från SOS international finns det mycket att önskas varo bättre.
Skadan efter olycksfallet är en MEDICINSK BEDÖMMNING. Ingen förklaring. Upprepade gånger begärt en förklaring...
Fick från SOS international att läkaren som jobbar för dom. Han har en Flygmedicinsk utbildning.
Funderar är han bättre på en ryggskada än en Rygg specialist som undersökt mej.
Om det varit möjligt hade GOFIDO fått Noll stjärnor.
Nu tar jag strid hemma mot Gofido.
Väntar på att man skall ge mig allt underlag, vilket jag har rätt till. Det skall vara undertecknat samt vilken titel personen eller personerna har.
Min livskvalité är mycket försämrad p.g.a skadan.
Har aldrig tidigare upplevt någon har kränkt mig. Men behandling som jag fått från bolaget samt SOS international har varit djupt kränkande.
Ett råd teckna inte en försäkring utifrån pris. Utan utifrån hur man behandlar sina kunder.
Bästa kunservice jag har varit med om
Bästa kunservice jag har varit med om! Rekommenderar verkligen Gofido
dåligt dåligt
dåligt dåligt, har haft två försäkringsärenden och inte fått ut ett öre trots drulle etc...bra priser att teckna men det tjänar de igen vid skadetillfällen. Rekommenderar INTE :(
Hej Gofido!
Jaa, Hem-och bostadsrätts försäkringen har dock inte börjat gälla ännu men den ser ut att passa mina behov alldeles utmärkt, om man jämför med mitt gamla försäkringsbolag.
Dålig kommunikation och ersättning
Dålig kommunikation, finns bara mejl eller chatt. Stöld är dom dåliga på att ersätta.
Ganska snabb återkoppling och bra…
Ganska snabb återkoppling och bra service samt trevlig. Ok priser och bra täckning.
Ja säg det
Ja säg det , teckna en hemförsäkring idag på fm , redan efter tre (3) minuter kom detta att man skulle betygsätta företaget/beställningen…..
Så vad skriver man ????
Allt kändes bra tills jag såg hur…
Allt kändes bra tills jag såg hur mycket det var i självrisk. ,8000:- för att få några kronor mindre att betala per månad. Tidigare var självrisken 1500;- o c:a 40:- högre i sammanlagd årsavgift.
Lite krångligt på nätet
super good customer service and very…
super good customer service and very fast response
Lätt att fixa
Bästa jag gjort är att byta till…
Bästa jag gjort är att byta till Gofido. 6 stjärnor om det vore möjligt!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.