Goe'Gekeurd Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het maken van de afspraak verliep erg vlot. De experten waren vriendelijk en legden het probleem duidelijk uit. Ook lieten ze de werkplek heel netjes achter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelden was ik zo tevreden over de service van een firma. Ik had geen warm water meer, en de oorzaak van het probleem in de ketel leek onvindbaar. Technieker Brecht is in moeilijke omstandigheden blijv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn... Mehr ansehen

1. Kessel- und Heizungstechnik

Vom Unternehmen geschrieben

Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf was open en transparant…

Het bedrijf was open en transparant over de nodige reparaties en bijhorende kosten. Geen verassingen of bijkomende kosten. Vragen of informatie werden duidelijk beantwoord. Werken netjes uitgevoerd. Prima ervaring voor mij

8. Oktober 2024

Super ervaring

Super ervaring! Brecht kwam langs, een spontane gast die weet wat hij doet. Een halfuurtje na het onderhoud mocht ik het attest al ontvangen in mijn mailbox. Zeker aan te raden!

6. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Controle CV ketel

Controle van de CV ketel gebeurde op 2 december 24. Tot op vandaag, 4 januari 25, ondanks verschillende mails en telefoons, nog altijd het attest van de keuring niet ontvangen voor onze huisbazen. Geen service, geen opvolging. Wij laten dit zeker niet zo. Wordt vervolgd ..

2. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jammer als je contact op neemt…

Jammer als je contact op neemt telefonisch met een probleem je geen antwoord terug krijgt. Wel via mail
Dat je afspraak online moet maken

11. Dezember 2024

Dag Dimitri

Je kan ons het makkelijkst bereiken via email of ons contactformulier op de website. (Www.GoeGekeurd.be/contact).
We zijn momenteel in verlof tot eind volgende week en dus telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kun je ons wel bereiken via email/contactformulier.

Afspraak nakomen

Het moment van afspraak werd gerespecteerd en half uurtje vooraf werd ik ook gebeld dat men op komst was. Dat vind ik zeker pluspunt. Duidelijk advies voor de huisbaas gekregen op het certificaat want ik ook belangrijk vind.

19. Dezember 2024

klungelaars

Niet contacteren..wat onderhoud betreft geen probleem.Brecht was heel sympathiek toen.daarna kwamen er problemen en heeft hij me 3 maanden aan het lijntje gehouden .hij kon het stuk niet krijgen en toen hij dan uiteindelijk toch kwam had hij niet het goede stuk mee.De technieker ging de volgende dag terug langskomen..nooit meer gezien of gehoord..telefoon namen ze niet meer op Gewoon prutsers

18. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,
2maand en 1 week hebben we gewacht op de ondertekening van de offerte! Eenmaal die ondertekent was hebben we idd een goede 2weken en half gewacht op het binnenkomen van het stuk. Daar is idd iets misgelopen waardoor we het verkeerde stuk meehadden. Dat is onze fout. We zijn meteen op zoek gegaan naar het juiste stuk dat hier begin volgende week kon geleverd worden. We nemen idd de telefoon niet meer op als voor de 20ste keer op 1 avond belt om hetzelfde te melden terwijl je straalbezopen bent. We hebben reeds aan de huiseigenaar laten weten dat ze iemand anders moeten zoeken voor de herstelling omdat wij er op deze manier geen zin meer in hebben. Je blijft maar zeggen dat je 3 maand hebt moeten wachten.. maar meer dan 2 maand werd de offerte niet getekend.. ja dan kunnen we niet verder natuurlijk.

Super tevreden!

Alles werd in orde gedaan!
We zijn heel tevreden over deze firma!
Er werd geen attest afgeleverd.
Ik heb achteraf nog gemaild om dit in orde te brengen.

28. November 2024

Dag Koen,
Bedankt voor je bericht.
Als je meteen ter plaatse betaald dan krijg je meteen het attest, bij betaling achteraf via overzchrijving bezorgen we dit normaal gezien binnen 1 week na ontvangst betaling.
Mocht je nog vragen hebben, je kan ons altijd bereiken via info@GoeGekeurd.be of www.GoeGekeurd.be/contact

Pathetic service

Stay away from these guys. Booked maintenance of ventilation and water softener. They did not even bother to check the duckts. Guy hardly stayed for 10 mins and checked the electric connection and nothing else. Why would someone hire a professional company and pays hundreds euros for this shit.

2. Dezember 2024

Dag Ajax
Zoals we reeds hebben uitgeld: een ondefhoud van de ventilatiebox is zonder reinigen van de leidingen en dit systeem is niet bedoeld voor de indringende currygeuren uit huis te filteren!
Daar kan geen enkel onderhoud iets aan veranderen! U heeft trouwens geen honderden euros betaald maar exact 99 btw inbegrepen. Graag bij de feiten blijven aub.
Met warme groet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr