Windows Server licentie is gewoon een algemene key en kan wel geactiveerd maar niet gevalideerd worden. Dus je draait nog steeds in trial mode.
Ik heb een Windows 11 USB stick besteld en deze was een week later nog steeds niet binnen. Ik heb dus contact opgenomen met de klantenservice en mij werd verzekerd dat de USB stick de dag na de bestel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb deze week twee licenties gekocht. Eerst was het even wennen en had eigenlijk twijfels of het allemaal wel klopte, want de prijzen zijn echt scherp. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, wan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bij goedkopelicenties.nl vindt u diverse softwarelicenties, opwaardeerkaarten en giftkaarten voor betaalbare prijzen. Denk aan Microsoft licenties als Windows, Office maar ook aan XBox en Playstations opwaardeerkaarten.
Hammfelddamm 4A, 41460, Neuss, Deutschland
- 06 - 163369559
- info@goedkopelicentiecodes.nl
- goedkopelicenties.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Licentie Office Pro Plus 2021 gekocht
Licentie Office Pro Plus 2021 gekocht, werkt niet. Krijg foutmelding, ongeldige code. De installatie link is voor Office365 en die wil ik niet, anders had ik dat wel besteld. In het verleden (2019) daar ook besteld en toen prima. Nu heb ik voor mijn gevoel geld in het putje gegooid. Zou fijn zijn als mijn betaling teruggestort wordt.
Hey vieze op lichter
Hey vieze op lichter . Mensen trap er niet in de lichten je op dit is. Ep
Op zoek naar een goedkoop AVG antivirus…
Op zoek naar een goedkoop AVG antivirus abonnement en bij jullie gevonden :-)
W10 licentie gekocht zonder problemen
W10 licentie gekocht. Na iDeal betaling direct factuur en key op het scherm en in de mail. Goed geregeld.
Wat ik niet wist en nu wel dus door te…
Wat ik niet wist en nu wel dus door te lezen .
Je betaald wordt doorgelinkt naar een pagina waar ik niks te zoeken heb.
Mail dat je besteld en betaald hebt .
2e mail zou dus de code bevatten ,
Dank voor het bestellen van :
Om uw aangekochte product te kunnen gebruiken,heeft u de volgende licentiecode nodig :
Daarna ook echt blanco dus .
Volgende dag pas de code ontvangen .
Dit kan echt niet lees de review van andere kopers .
En GOEDKOPELICENTIES.NL wil je echt een klantgerichte bedrijf zijn dan werk je eraan dit met spoed op te lossen.
geen code en door vakantie wat late reactie
Een kleine 2 weken besteld en betaald. Geen code ontvangen heb net mail ontvangen met activatiecode. Reactie was vertraagd door vakantie nu goed opgelost met nieuwe code via de mail
Lange 5 minuten, uiteindelijk toch.
Heb 10 dagen geleden een licentie gekocht. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht en geen reactie, nu toch een reactie en licentiecode en excuses. Wegens vakantie en technische problemen. Aangegeven dit wel op de website te zetten. Wat is onderkend. Als punt voor verbetering.
Geen licentie ontvangen
Onlangs AVG Internet Security 2020 Unlimited - 10 Apparaten - 2 Jaar aangeschaft, maar geen licentie ontvangen. tot 2 x toe mail gestuurd hierover, geen reactie ontvangen. Voel me opgelicht!

Antwort von Goedkopelicenties.nl
Niet tevreden en geen reacties op alle kanalen.
Ik heb zaterdag een licentie aangekocht maar nog steeds geen key ontvangen.
Ook mailen, appen of bellen zonder resultaat. Ben benieuwd hoe dit verder loopt.
Super snel geleverd TOP
Pure oplichting
Pure oplichting. Op 1 factuur stuurt hij zelfs twee dezelfde codes. Je bestelt office 2021 en je krijgt office 2016 codes, die dus niet werken bij eerst activatie. Belt zogenaamd met Microsoft om te controleren of de licentie op jouw account zijn geregistreerd. Maar bij de eerste poging tot activatie blijken ze al niet te werken dus hoe zouden ze ooit op jouw account geregistreerd kunnen worden.
Onderstaande reactie is de zoveelste leugen. Goedkopelicenties.nl verkoopt knollen voor citroenen. Melding problemkey op office 2016 terwijl je 2021 besteld en gefactureerd krijgt. Dubbele Keys op 1 factuur, maar oplossen? Ho maar.

Antwort von Goedkopelicenties.nl
Geen licentiecode ontvangen, verkoper reageeert niet, telefoonnummer niet bereikbaar.
Licentie enkele dagen geleden gekocht, echter is de code nooit verstuurd.
Het opgegeven contactnummer is niet bereikbaar (niet telefonisch ook niet via chat): 06-16300800
dag na aankoop, licentie niet meer leverbaar
als ik een licentie koop
en de volgende dag komt er een bericht dat hij niet meer leverbaar is
dan kan ik daar geen goede recentie voor geven
hoop ik wel dat mijn geld wel snel teruggestort is
na 2 dagen iig nog niet
Ik ben zeer tevreden!
Ik ben zeer tevreden! Goede aankoop! Bij navraag, omdat installatie niet lukte. kreeg ik zo'n duidelijk PERSOONLIJK antwoord, dat daarmee de installatie het heel goed lukte. Heel blij met de aankoop en de persoonlijke nazorg. AANRADER!
Snelle levering van de licentie code
Snelle levering van de licentie code. Door een technisch probleem niet foutloos maar dat werd op de eerstvolgende werkdag naar volle tevredenheid opgelost.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.