Goedkopelicenties.nlBewertungen

TrustScore 2 von 5

2.0

Windows Server licentie is gewoon een algemene key en kan wel geactiveerd maar niet gevalideerd worden. Dus je draait nog steeds in trial mode.

Ik heb een Windows 11 USB stick besteld en deze was een week later nog steeds niet binnen. Ik heb dus contact opgenomen met de klantenservice en mij werd verzekerd dat de USB stick de dag na de bestel... Mehr ansehen

Ik heb deze week twee licenties gekocht. Eerst was het even wennen en had eigenlijk twijfels of het allemaal wel klopte, want de prijzen zijn echt scherp. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, wan... Mehr ansehen

1. Softwarehändler
  2. Softwareunternehmen
  3. Softwareanbieter

Bij goedkopelicenties.nl vindt u diverse softwarelicenties, opwaardeerkaarten en giftkaarten voor betaalbare prijzen. Denk aan Microsoft licenties als Windows, Office maar ook aan XBox en Playstations opwaardeerkaarten.

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Licentie Office Pro Plus 2021 gekocht

Licentie Office Pro Plus 2021 gekocht, werkt niet. Krijg foutmelding, ongeldige code. De installatie link is voor Office365 en die wil ik niet, anders had ik dat wel besteld. In het verleden (2019) daar ook besteld en toen prima. Nu heb ik voor mijn gevoel geld in het putje gegooid. Zou fijn zijn als mijn betaling teruggestort wordt.

12. August 2023

Wat ik niet wist en nu wel dus door te…

Wat ik niet wist en nu wel dus door te lezen .
Je betaald wordt doorgelinkt naar een pagina waar ik niks te zoeken heb.
Mail dat je besteld en betaald hebt .
2e mail zou dus de code bevatten ,
Dank voor het bestellen van :
Om uw aangekochte product te kunnen gebruiken,heeft u de volgende licentiecode nodig :
Daarna ook echt blanco dus .
Volgende dag pas de code ontvangen .
Dit kan echt niet lees de review van andere kopers .
En GOEDKOPELICENTIES.NL wil je echt een klantgerichte bedrijf zijn dan werk je eraan dit met spoed op te lossen.

25. August 2022

Lange 5 minuten, uiteindelijk toch.

Heb 10 dagen geleden een licentie gekocht. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht en geen reactie, nu toch een reactie en licentiecode en excuses. Wegens vakantie en technische problemen. Aangegeven dit wel op de website te zetten. Wat is onderkend. Als punt voor verbetering.

9. August 2022

Geen licentie ontvangen

Onlangs AVG Internet Security 2020 Unlimited - 10 Apparaten - 2 Jaar aangeschaft, maar geen licentie ontvangen. tot 2 x toe mail gestuurd hierover, geen reactie ontvangen. Voel me opgelicht!

3. Juni 2022
Goedkopelicenties.nl-Logo

Antwort von Goedkopelicenties.nl

Hallo Benno,

Dank dat je even de tijd neemt om een review te schrijven. Echter is de code, weliswaar met vertraging, wel degelijk naar u gemaild. Wellicht is de mail in uw spamfolder terecht gekomen?

We horen graag van u.

goedkopelicenties.nl

Pure oplichting

Pure oplichting. Op 1 factuur stuurt hij zelfs twee dezelfde codes. Je bestelt office 2021 en je krijgt office 2016 codes, die dus niet werken bij eerst activatie. Belt zogenaamd met Microsoft om te controleren of de licentie op jouw account zijn geregistreerd. Maar bij de eerste poging tot activatie blijken ze al niet te werken dus hoe zouden ze ooit op jouw account geregistreerd kunnen worden.

Onderstaande reactie is de zoveelste leugen. Goedkopelicenties.nl verkoopt knollen voor citroenen. Melding problemkey op office 2016 terwijl je 2021 besteld en gefactureerd krijgt. Dubbele Keys op 1 factuur, maar oplossen? Ho maar.

24. November 2021
Goedkopelicenties.nl-Logo

Antwort von Goedkopelicenties.nl

Beste Hans,

Erg vervelend dat u dit momenteel meemaakt.
Wij kunnen echter uw bestelling niet terugvinden in ons systeem. Deze review is wellicht voor een andere aanbieder bedoeld. Wij factureren namelijk geheel anders en als er een verkeerde levering plaatsvindt dan maken wij dat ook in meteen in orde, de overige klachten zijn bij ons niet bekend. Wij kunnen ons daarom niet vinden in uw genoemde klachten.

Desalniettemin wensen we u veel succes verder. Uiteraard bent u van harte welkom om op onze website uw aankopen te doen.

Hartelijke groet,

Goedkopelicenties.nl

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden! Goede aankoop! Bij navraag, omdat installatie niet lukte. kreeg ik zo'n duidelijk PERSOONLIJK antwoord, dat daarmee de installatie het heel goed lukte. Heel blij met de aankoop en de persoonlijke nazorg. AANRADER!

15. Juni 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen