Goedkope-dakpannen.nl Bewertungen

1. Baustoffhandel
  2. Baufachhandel
  3. Bauunternehmen
  4. Dachdecker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Goedkope-dakpannen.nl biedt u een uitgebreid assortiment dakpannen en daktoebehoren. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk, snel en voordelig bestellen. Onze dakpannen zijn bewezen bij reparatie, renovatie, restauratie of nieuwbouw van het hellende dak.

Akzeptabel

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ben ik erg teleurgesteld in de…

Helaas ben ik erg teleurgesteld in de manier waarop deze levering is verlopen en vooral in hoe hier achteraf mee is omgegaan richting mij als klant.

Ik heb bewust gekozen voor een snelle levering, omdat ik de dakpannen op korte termijn nodig had. Hiervoor is door het bedrijf een externe leverancier ingeschakeld, en heb ik ook extra betaald. De levering stond gepland op 21 januari, waarvoor ik een hele dag vrij heb genomen om de grote bestelling in ontvangst te nemen. Aan het begin van de middag heb ik bericht ontvangen dat de leverancier problemen had en dat de levering pas aan het einde van de middag verwacht zou worden. Uiteindelijk is de levering die dag echter helemaal niet gekomen en moest ik laat in de avond zelf concluderen dat deze niet meer zou plaatsvinden. Ook hierover is niet proactief verder gecommuniceerd.

De dag erna heb ik opnieuw de hele dag thuis gezeten zonder duidelijke tijdsindicatie. De communicatie bleef vaag en minimaal, terwijl het om een kostbare bestelling gaat waarvoor je als klant mag verwachten dat afspraken worden nagekomen of op zijn minst duidelijk worden toegelicht.

Achteraf werd de late levering toegeschreven aan “overmacht”. Deze uitleg strookt echter niet met de informatie die ik bij levering rechtstreeks van de chauffeur heb ontvangen. Hij gaf aan dat er geen sprake was van een defect of klapband en bevestigde bovendien dat hij de bestelling op 21 januari in de ochtend zelf heeft geladen. Ook de aanvullende uitleg dat het mogelijk om een andere chauffeur zou gaan, sluit hier dus niet op aan. Dit maakt het extra teleurstellend, omdat transparante en consistente communicatie in deze situatie volledig ontbrak.

Daarnaast is het voor mij als klant niet prettig dat er vooraf geen duidelijke uitleg is gegeven over het aantal pallets dat gefactureerd wordt. Op de factuur stonden meer pallets vermeld dan uiteindelijk zijn geleverd. Dit is inmiddels gecorrigeerd, maar heldere communicatie vooraf was prettig geweest.

Ondanks bovenstaande punten en meerdere pogingen om dit netjes op te lossen, is elke vorm van compensatie geweigerd. Dat vind ik moeilijk te begrijpen, zeker gezien het niet nakomen van de leverafspraak en de impact die dit voor mij als klant heeft gehad.

Kortom: product uiteindelijk ontvangen, maar service, communicatie en klantgerichtheid laten ernstig te wensen over. Dit zou voor mij een reden zijn om hier geen tweede keer te bestellen.

22. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, we hadden wat problemen met de dakpannen na de levering, en dit hebben ze netjes opgelost.

Zeer aan te raden, eerlijke partij met goede prijzen.

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer aan te raden

Zeker aan te raden. Behulpzaam en supersnel in reactie en levering.
Pannen met transportschade direct vervangen.

5. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr