Goedkoopsteantivirus.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had nog een office 365 personal tot augustus lopen. Op de website van microsoft wordt het verlengen voor 1 jaar aangeboden voor 69 euro. Via deze website kunnen aanschaffen voor 40 euro. Binnen enk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

zoals vorig jaar microsoft pakket aangeschaft, key ontvangen en geinstalleerd. Had hierna een nog dringende vraag dus mail gestuurd. Bevestiging gekregen dat er dezelfde werkdag nog gerageerd zou wo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Buitengewoon slechte ervaring. Op donderdag 3 december een verlenging van Norton Antivirus Security Deluxe besteld en betaald. Vrijdag nog steeds geen key. Ondertussen al een aantal keren gebeld en 3... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De laagste prijzen van Nederland met 20-50% korting op Antivirus licenties en verlengingen. ✔ Geen verzendkosten ✔ Direct geleverd.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Komt de gemaakte afspraken na.

Goedkoopsteantivirus.nl heeft gedaan wat je van een bedrijf (online of offline) kunt verwachten. Komt de gemaakte afspraken na. Alles is normaal verlopen. Geen bijzonderheden. Voor mij is dat een 8. Om meer dan een 8 te scoren, moet je als bedrijf iets bijzonders presteren. Maar die situatie heeft zich niet voorgedaan.

15. Februar 2019

Onbetrouwbaar

Al een aantal jaren koop en verleng ik mijn antivirus software bij goedkoopsteantivirus.nl , ook dit jaar kreeg ik weer keurig bericht dat mijn antivirus binnenkort verloopt.
Tot nu toe keurig, ik kreeg een link toegestuurd waarmee ik mijn Norton kon verlengen zag er nog steeds keurig uit.
Gebruik makend van de link moest ik 31,99 euro voor Norton betalen,het viel mij direct op dat dit aanzienlijk meer was dan voorgaande jaren.(18,00 euro)
Omdat ik het volste vertrouwen in deze firma had dacht ik zeker duurder geworden,dus verder gegaan en software aangeschaft.
Ik ben toch eens verder gaan kijken en zag op hun site dat het goedkoopste Norton nog steeds bij hun wordt aangeboden voor 18,00 euro.
Bij Symantec wordt het zelfde pakket aangeboden voor 29,99 euro dus zelfs nog 2,00 euro goedkoper.Ik vond dit genoeg rede om de heren eens op te bellen,je raad het al telefoon wordt niet opgenomen.
Ook op mijn email met de vraag waarom ik zoveel moest betalen werd niet gereageerd.
Dus NOOIT meer kopen bij goedkoopsteantivirus.nl ik voel me gewoon genomen.

29. Mai 2018
Goedkoopsteantivirus.nl-Logo

Antwort von Goedkoopsteantivirus.nl

Dag Bert,

Begin dit jaar is Goedkoopste Antivirus (GA) overgenomen door 2Go Software BV, en tijdens het lezen van de recensies op TrustPilot zagen we jouw bericht. Het maakt ons niet uit dat je melding bijna drie jaar oud is - ook jouw klacht verdient nog steeds alle aandacht, want jouw ervaring had niet mogen voorkomen. Onze prijzen en aanbiedingen, alsmede onze communicatie erover, moeten duidelijk en transparant zijn, en als daar enig misverstand over is dan wil ik dat oplossen. Ook na drie jaar. Ik wil graag met je in contact komen om je ervaring te bespreken. Kan je een mail sturen naar service@goedkoopsteantivirus.com, met als onderwerp 'TrustPilot review'? Dan zorg ik voor een passende oplossing of tegemoetkoming voor je negatieve ervaring met ons. Ik hoop van je te horen.

Guido ter Avest
Klantenservice Goedkoopste Antivirus.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen code ontvangen, slechte aftersales

Op 2 mei een verlenging besteld en betaald, maar na heen en weer gemail nog steeds geen activatiecode ontvangen.

In de eerste mail waarin ik schrijf dat ik niks meer gehoord heb na betaling krijg ik een mailtje terug waarin gevraagd wordt of ik de verkregen code ingevoerd heb??? Terwijl ik juist mail dat ik geen code ontvangen heb.... rare reactie van Goedkoopste antivirus.nl

Daarna krijg ik een mailtje dat mijn antivirus binnenkort verloopt en ik via Goedkoopste antivirus een verlenging kan bestellen. Dat schiet mij in het verkeerde keelgat... ik heb al een verlenging besteld en betaald, geen code o.i.d. gekregen, een stomme reactie op mijn mail dat ik geen code heb ontvangen... dus daar stuur ik een mailtje over.

In het volgende mailtje dat ik krijg wordt gevraagd om een screenshot van de overschrijving van de bank omdat ze de betaling niet kunnen vinden. Komen ze daar nu pas mee na de andere mailtjes... kunnen ze dat dan niet gelijk mailen in plaats van geen aandacht besteden aan de inhoud van mijn eerste mailtje?? Dus stuur ik keurig een screenshot....

En vervolgens hoor ik niks meer... dus wel betaald voor een verlengen maar niet gekregen en geen reactie meer op mijn mail...

Ik raad Goedkoopste Antivirus af. Slechte aftersales.

Geen lid van Thuiswinkel waarborg, op de website van Goedkoopsteantivirus staat dat ze lid zijn van Beslist.nl... en op de website van Beslist.nl staat dat ze daar sinds 2 maanden niet meer actief zijn.Goedkoopsteantivirus (onderdeel van Partnershopper) is dus geen betrouwbare website.

Na het schrijven van deze review toch nog een werkende code gekregen. Dat valt me mee.

9. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afrader: Bolcom Norton Security Deluxe 3.0 &…

Via Bolcom Norton Security Deluxe 3.0 & WIFI privacy bundel besteld bij goedkoopsteantivirus.nl.
Ontvang geen Norton Security Deluxe, maar alleen een niet werkende WIFI privacy sleutel, die volgens Norton niet geactiveerd is,
Geen telefoonnummer op de site.
Op email wordt niet gereageerd!
Een afrader dus.

6. April 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

op 21 maart een Microsoft personal 365…

op 21 maart een Microsoft personal 365 besteld voor een verlenging. Maar geen resultaat opgeleverd. Had meermalen gebeld en email gestuurd. Geen enkel reacties. Het telefoon wordt nooit opgenomen!!! Gevraagd via email of het bedrag terug kan storten maar geen enkel reactie.
Advies nooit bestelen via dit bedrijf!!! Goedkoosteantivirus kom je duur te staan.

4. April 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr