Vores blender udviklede røg og smeltede indgangen til opladeren under opladning. Gudskelov var jeg hjemme så det ikke udviklede sig til brand. Firmaet har ikke reageret på mine utallige henvendelse... Mehr ansehen
Jeg købte en bærbar blender fra Goblender, og har kun haft gode oplevelser med den! Produktet har hjulpet mig meget i min travle hverdag med mine lange arbejdsdage, hvor jeg tit i løbet af dagen glemm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fremragende service og hurtig ombytning! Jeg købte en blender fra GoBlender, men oplevede desværre, at den havde problemer med at holde strøm. Jeg kontaktede deres kundeservice, som var meget imø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos GoBlender stræber vi altid efter at levere den bedste service og support til vores kunder. Det er også derfor vi tilbyder 1-3 dages levering, gratis fragt på ordre over 499 og 2 års garanti samt 365 dages returret. Udover vores bærbare blendere, så tilbyder vi også en masse tilbehør til blender oplevelsen, som vil være med til at gøre det meget nemmere. Fra 2025 hr vi udvidet vores sortiment med GoShakere, som er til træningsfreak der har brug for en fuldstændig komplet smooth proteindrik. Selv tak :)
Arnold Nielsens Boulevard 62B, st., 2650, Hvidovre, Dänemark
- support@goblender.dk
- goblender.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt og hurtigt men jeg manglet lidt…
Nemt og hurtigt men jeg manglet lidt oplysninger om den var jeg købte men ellers alt bare super.

Føler mig lidt snydt
Har betalt ekstra for DAO til døren, men måtte ned i en pakke shop for at hente den og ja der har været nogen hjemme hele dagen den sidste uge.
Så derfor føler jeg mig snydt da jeg har betalt for noget jeg ikke har fået.
-----------------------------------------------
Efter at havde set jeres svar. må jeg indrømme i har helt ret jeg har glemt hus nr. på ordren. så jeg beklager surmuleriet.

Antwort von GoBlender
Verdens bedste service efter en defekt…
Verdens bedste service efter en defekt blender.

KØB ALDRIG DERES PRODUKTER
Desværre kan man ikke give nul stjerner, for så havde jeg gjort det.
Køb aldrig deres produkter! Jeg købte en blender, da jeg modtog den, var den utæt, jeg sendte den retur, skulle selv stå for returen selvom blenderen var defekt. Jeg fik en ny, jeg havde brugt den ca. 14 gange, var den utæt, og den ville heller ikke starte. Jeg fik at vide jeg skulle sende den retur, det gjorde jeg, igen på min egen regning. Jeg fik at vide at det var selvforskyldt, jeg havde betjent den forkert, jeg havde været for hård ved den, så jeg fik ikke ny. Hvis jeg ville havde den igen, altså den defekte, skulle jeg selv betale for fragten. Aldrig har jeg oplevet så ringe en service. KØB ALDRIG DERES PRODUKTER!!!

Rigtig god blender
Rigtig god blender - Super dejligt at den er ledningsfri, så man kan have den med sig overalt på farten.
- Og fed detalje med lyset i den. 😃

Super smart
Jeg faldt over jeres go-blender, via Instagram da jeg følger en person som lavede en reklame med jeres gode blender. den skulle jeg da bare have det var skidesmart, fordi at min datter har nogle spise problemer og så kunne jeg måske lave en masse forskellige ting. Jeg bruger den mest til milkshake fordi der kan jeg nemlig putte masse proteiner, samt Fløde og så videre. Jeg synes det er en rigtig lækker maskine og den virker supergodt og den er vildt god til at lave milkshake og den er nem med at gøre rent og så fylder den ikke særlig meget. Jeg er rigtig tilfreds med den

Utroværdige anmeldelser på trustpilot
Blenderen er fin nok. Men har ikke prøvet den på isterninger dog. Jeg er dog i tvivl om man kan regne med anmeldelserne på trustpilot. Man får tilbudt 50 kr i refusion hvis man skriver en anmeldelse. Først når man har skrevet den, får man tilsendt krav, hvori der står at man skal gi 5 stjerner. Det er jo bestikkelse. Virkelig uærlig business.

Antwort von GoBlender
Blenderen er ikke fantastisk og heller…
Blenderen er ikke fantastisk og heller ikke så kraftfuld. Derudover var der ret lang ventetid på min bestilling, hvilket jeg dog blev informeret fint om.
Men kigger mig om efter en anden blender, der er har mere kraft.

Antwort von GoBlender
Jeg er meget glad for min blender
Jeg er meget glad for min blender. Rigtig god at have med på farten.

Antwort von GoBlender
Hurtig levering og en lille gave 🥰
Fik leveret min blender 2 timer (!!!) efter jeg havde bestilt den via hjemmesiden. Og nej! Jeg betalte ikke ekstra 🤩 brugte endda en rabatkode som bl.a. gav gratis levering.
Oven i en hurtig levering toppede de lige med en fin, lille gave i form af en nøglering. Elsker det uventede.
Her forstår man altså at yde en ekstra og ikke mindst god service 😊

Antwort von GoBlender
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.