In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... Mehr ansehen
Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... Mehr ansehen
We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... Mehr ansehen
Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.
Gildestraat 1, 1704 AG, HEERHUGOWAARD, Niederlande
- 0202152007
- info@goamerika.nl
- goamerika.nl
Zonder GoAmerika hadden we nooit zoveel …
Zonder GoAmerika hadden we nooit zoveel unieke belevenissen kunnen hebben in de Deep South van de VS! Dat wisten we eigenlijk al meteen toen we Corrina spraken op de Vakantiebeurs: zoveel kennis én enthousiasme. GoAmerika mocht onze reis plannen. En heel soepel werden kleine dingen nog aangepast aan speciale wensen, altijd zoekend naar de goedkoopste oplossing. TOP!
Hebben via goamerika een reis door het …
Hebben via goamerika een reis door het westen gemaakt aan al onze wensen is voldaan het reisbescheiden wat wij van goamerika mee kregen was geweldig en voorzien van diverse routes
Heel erg goed georganiseerd.
Heel erg goed georganiseerd.. werkelijk tot in de puntjes..zeer klantvriendelijk en behulpzaam... Fantastische trip gehad!
Prima geregeld
Prima geregeld. één maand voor vertrek de reis geboekt. Ticket en auto waren prima en snel geregeld.
Go-Amerika is dé manier om Amerika te ontdekken!!
Go-Amerika is de enige organisatie, die naast zeer concurrerende prijzen, ook in staat is om de pakketten die ze hebben helemaal naar je eigen wensen aan te passen! Zeer vakkundig en vriendelijke medewerkers die écht naar je luisteren en met je meedenken. Absolute aanrader!!! Onze volgende vakantie (ze weten het nog niet) maar dat gaat weer via Go-Amerika!!
Mooie reis gehad
Mooie reis gehad! Goed voorbereid door Go Amerika. Alleen de ervaring met Dollar (autoverhuur) viel zwaar tegen.
Ondanks dat we er van te voren voor gewaarschuwd zijn, was het ophalen van de huurauto bij Dollar niet zoals we verwachtten. De gegevens op de voucher kwamen niet overeen met wat Dollar in hun systeem had staan. Wij zouden niet verzekerd zijn. Ondanks dat we twijfels hadden of dat verhaal klopte, hebben we die verzekering dan toch maar genomen. Wat moet je anders op dat moment?! Risico om onverzekerd op pad te gaan wilden we niet nemen. Go Amerika was niet te bereiken, i.v.m. tijdsverschil.
Bovendien hadden we een full-size car besteld. Die waren bij aankomst op.. er was dus niet een gereserveerd. Een upgrade was niet mogelijk, die moesten eerst nog naar de wasstraat. De meegekregen mid-size car was overigens prima, maar niet volgens afspraak.
De hotels waren allemaal goed en de meegekregen reisbeschrijvingen zeer nuttig!
Super
Super! Alles was tot in de puntjes geregeld.
Bij aanvang van de reis ook nog veel informatie meegekregen.
Onze volgende reis gaan we zeker weer boeken bij Go Amerika.
Terugzien op een zeer geslaagde Amerika reis mede dankzij Go Amerika!
De eerste kennismaking met Go Amerika was op een Amerika beurs en was vanaf het begin heel prettig.
Onze ideen en wensen werden direct bij het eerste contact al in een goed doordacht eerste reisvoorstel omgezet.
Je merkt aan alles, dat de mensen bij Go Amerika het 'land' Amerika goed kennen.
Na heel wat heen en weer mailen heeft de reis de definitieve vorm gekregen en hebben wij de reis geboekt.
Go Amerika heeft voor ons de gehele reis geboekt; vluchten, hotels en huurauto. Daarnaast hadden we nog de beschikking over WiFi voor onderweg (ideaal) en een heel goed navigatie apparaat.
Een paar weken voor vertrek kregen we alle reisbescheiden thuisgestuurd.
We kunnen terug zien op een heel mooie, indrukwekkende, zeer geslaagde Amerika reis.
Zeer zeker ook door de goede samenwerking met en expertise van Go Amerika!
Kortom zeer aan te bevelen om samen met Go Amerika de reis samen te stellen en te boeken.
5 sterren, alles prima geregeld, goede hotels
Top service en advies
Prima service (op 1 hotel na)
Prima service (op 1 hotel na). Wijzigingen die wij wilden aanbrengen in de standaardroute geen probleem. Enige opmerking was één van de geboekte hotels voldeed echt niet aan de norm (Royal Sun Inn Palm Springs). Smerige kamer, kakkerlakken en ander ongedierte. Overige accomodatie was prima. Het boekwerk met info over de route is erg handig en zit boordevol tips.
Prima organisatie met kennis van zaken …
Prima organisatie met kennis van zaken en een uitstekende service.
Goed.
Goed.
Was echter niet op de hoogte dat je je bij het afhalen van de camper nog extra moest verzekeren voor geval van schade aan de camper tijdens de reis.
Zeer tevreden!
Prima organisatie, heldere communicatie, goede informatie.
goed bereikbaar, betrokken en deskundig.
GoAmerika is goed bereikbaar en de medewerkers nemen bij vragen snel contact op. Ook prettig was dat een van de medewerkers onze vaste aanspreekpunt was, die van alle ins en outs op de hoogte was. Zij dacht goed mee over de route en overnachtingsplaatsen, maar hield goed rekening met onze wensen en voorkeuren. Al met al een prima ervaring!
Discover Utah
Wij hebben een geweldige reis (Discover Utah, std) gemaakt waar wij nu nog vol van zijn. Op korte tijd hebben wij super mooie landschappen mogen zien.
Wel hebben wij enkele verbeterpuntjes. Vliegen met American Airlines naar Dallas (overstap) hebben wij als onprettig ervaren. Het toestel was verouderd, je zat krap en er was geen entertainment. Bijzonder voor een vlucht van 11 uur. Ook de overstap van 2,5 uur was veel te krap door alle controles (4!). We moesten rennen naar de gate, anders hadden we onze aansluitende vlucht gemist, bijzonder stressvol. Wellicht is een rechtstreekse vlucht met KLM een betere optie.
Daarnaast viel ons hotel in Bryce Canyon erg tegen (Bryce View Lodge). Lakens niet schoon, vuile ramen en deuren en betonrot vlak voor onze deur op het balkon, die tevens scheef hing. Nadat wij een mail hadden geschreven naar Go America over onze bevindingen kregen wij, ondanks dat het in Nederland 01:30 's nachts was, snel reactie, top natuurlijk!
Zeer tevreden waren wij over de Red Cliffs Lodge in Moab. Dit was onze bewuste upgrade (sup). Deze upgrade raden wij iedereen aan.
De volgende keer boeken we weer bij Go America!
Beyond the red rock country - superervaring!
Wij zijn net terug van een fantastische beyond-the-red-rock-country-rondreis. Wij wilden een dergelijke rondreis 16 jaar geleden al maken, maar dat is toen door omstandigheden niet doorgegaan. Het was heel bijzonder om dit nu samen met onze kinderen (16 en 12) te kunnen doen. We hebben het echt geweldig gehad en alles was super geregeld! Vragen werden -ondanks het tijdverschil- snel beantwoord en de reisgids en overige informatie waren duidelijk en efficiënt.
recensie USA reis
Wij zijn aangenaam verrast over de afhandeling van deze vakantie. zakelijk, snel, correct. Het huren van de routeplanner was perfect. een aanrader voor andere reizigers.
We zijn zeer tevreden over de wijze …
We zijn zeer tevreden over de wijze waarop in onderling overleg onze rondreis door de Verenigde Staten is samengesteld.
Wij zijn heel tevreden over de geboekte …
Wij zijn heel tevreden over de geboekte reis Colorado & the Rockies. Minpunt: het hotel Mt. Rushmore's White House Resort/ Keystone was zeer matig, dit is zeker een aandachtspunt voor GoAmerika. De kamer was zeer gedateerd, vieze vloerbedekking, vieze gordijnen, muffe lucht en voor de helft behang verwijderd (vreemd?). Overigens is dat tegenwoordig een Ramada hotel daar verwacht je toch beter van. Ook de kamer in Boulder was zeer matig.
Aangezien we juist superior hadden geboekt ipv standaard kamers viel dat echt tegen. Verder was de reis fantastisch!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.