Glowgear Bewertungen 31

1.7

Pengene blev trukket straks, men 3 ugers ventetid....Ingen besked undervejs og sporing af pakken virkede ikke....Jeg anbefaler at man ikke handler ved Glowgear...firmaet virker neget useriøs. Pande... Mehr ansehen

Tycker det är ett dåligt uppslut när det gäller frakten ,paketet stannar på ett å samma ställe över en vecka .byta fraktbolag hade varit ett bra alternativ .och återkoppla när man skickar mail till d... Mehr ansehen

I’m very disappointed with myself, buying as per IG advert! I haven’t check reviews before, silly me. Parcel is in transport for enormously long time, transport company is providing misleading inf... Mehr ansehen

Ojdå, recensionen på 1 stjärna försvann igen...Onsdag. måste väl vara nått fel på deras hemsida, eller vad tror ni...... Ytterligare ett tecken på oseriös webbshop, min recension jag skrev igår Tisd... Mehr ansehen

1.7

Ungenügend

Pas på!

Pandelampens kvalitet er ikke som lovet...trods deres fine reklame.....
René

22. Dezember 2025

Always check the reviews before...

Facts:
1. Delivery 6-10 days is (probably by purpose) not explained really. It could mean anything.
2. The products are sent from China. One more hidden information.
3. Customer service does not exist. Although it is promoted on the site and order email encourages just a simple reply.

Five days after my purchase I contacted them asking to cancel my order as I realised it would not arrive in time claimed. That was the only reason I made the buy. I sent two additional emails (one I am not proud of) next day. And, believe it or not, couple of hours after that I get email that the package was sent. From China.
FOUR days after that (10 days after the purchase) I get response to my cancellation request that the product had been already sent.

I have reported them...

12. Dezember 2025

Stay away from this shop!

Parcel is in transport for enormously long time, transport company is providing misleading information. Trying to communicate with the web contact, no answer.
Please stay away from buying here!

17. Dezember 2025

Oseriös frakt

Fick ett skumt meddelande om att mina varor skulle finnas att hämta ut, men inte var någonstans eller något kollinummer???? Telefonnumret jag skulle ringa för med information var inte i bruk.

2. Januar 2025

Handla inte här!

Handla inte här! Oseriöst e-Handels företag med leveranser ifrån Kina. Inga varor har dykt upp ännu. Deras så kallade spårningsfunktion på hemsidan fungerar inte. Det går inte att nå deras kundtjänst via telefon. Bojkotta detta företag!

27. Dezember 2024

Best headlamp ever!

So far so good. Swedish company delivering from i suppose China. Glowgear head light super! Charges with usb and the light is very good. The headligths and delivery is good.I can recommend this article from glowgear.se

23. Dezember 2024

Lurad

Har inte fått mina vara ännu efter drygt 14 dagar sedan beställning. Ordernummer och spårningsnummer finns inte när man ska söka. Man får stå med långnäsa, dunderlurad

12. Dezember 2024

Blåsningen

Jag tycker att man ska informera kunden om att pannlampan kostar ca 65 kr på temu med fri frakt och 220 kr är för att låta någon annan beställa den i ditt namn. Ett smart sätt att lura kunden
KÖP SJÄLV VIA TEMU

12. Dezember 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen