Glossgods Bewertungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Jag är väldigt missnöjd med min…

Jag är väldigt missnöjd med min upplevelse hos GlossGods Academy.

Jag betalade hela utbildningen men fick inte tillgång till utbildningen och materialet som jag förväntade mig efter betalning. Jag hade fått uppfattningen att tillgång skulle ges när betalningen var genomförd, men fick istället besked om att behöva vänta på grund av semesteruppehåll.

Jag upplever även att bemötandet från ägaren inte har varit så tillmötesgående som jag hade hoppats på i en sådan situation. Jag hade önskat mer förståelse, tydligare information och en större vilja att hitta en lösning när jag som kund redan hade betalat hela beloppet.

Jag tycker att informationen om väntetid och eventuella semesteruppehåll borde ha varit tydlig redan innan köpet. När man betalar en stor summa för en utbildning förväntar man sig att få det man har köpt och kunna komma igång.

Jag hade valt annorlunda om jag visste att de skulle vara så här. Tråkigt

1. Juli 2026

Glossgods är ett superbra skönhetsmärke

Jag är alltid nöjd med det jag köper och det är lätt att handla på hemsidan. Den är lättnavigerad och användarvänlig. Produkterna håller hög kvalitet och är storfavorit hos mig. Både vad gäller smink, tillbehör och hudvård. Älskar att det är mycket färg på ögonskuggorna. Skulle det mot förmodan vara något som blivit fel eller skadat så hjälper gulliga Linny på kundtjänst till.

9. Juli 2026

Otroligt höga priser för makeuputbildning utan tydlig branschstandard

Priserna är höga i förhållande till vad man faktiskt får, och det är otydligt vad utbildningen leder till i praktiken. Läs villkoren noggrant innan du binder dig.

Jämfört med mer etablerade makeupskolor i Sverige, där utbildningarna ofta är mer strukturerade, har tydligare kursinnehåll och i vissa fall kopplingar till internationella certifieringar och branschorganisationer, upplevs detta som mindre tydligt och mer oklart vad diplomet faktiskt motsvarar i praktiken.

1. Juli 2026

I subscribedfor makeup updates but…

I subscribedfor makeup updates but received marketing emails with explicit political slogans and discount codes. Regardless of anyone’s personal views, this kind of messaging feels out of place for a cosmetics brand.

It also raises questions when more emphasis is put on political positioning than on product quality or transparency around sourcing and manufacturing. Customers are here for makeup, not messaging. Unsubscribed.

19. April 2026

Rekommenderar starkt

Inkluderande produktutbud som presterar bättre än många andra i högre prisklass. Bra kundservice och lätta att få kontakt med vid frågor. Erbjuder olika betalalternativ så jag kan välja det som passar mig.

5. Juli 2025

No shipment for half a month

Two orders were purchased on March 17 and 18, and none of them have been shipped until April 1. During the period, I have contacted the business many times, but did not reply. The attitude and efficiency of the business makes me angry, because I can't contact the business, I have to leave a message here.

18. März 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen