Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi benyttede Global Flyt i forbindelse med en flytning, og alt i alt fungerede det rigtig fint. Flyttemændene kom til aftalt tid, var i godt humør og arbejdede hurtigt og effektivt. De var også hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Global Flyt. Tre glade og yderst professionelle unge mænd flyttede for mig. De arbejdede med godt humør og høj intensitet, så flytningen forløb glat og uden problemer. Global... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flytningen i sig selv gik godt, bortset fra at et af vores møbler blev beskadiget. De/deres forsikring vil ikke dække, da de mener, at vi skulle have taget billeder af indpakning inden flyttemændene h... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Flyttefirma med målsætning om at være de bedste på markedet.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

71 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

God flytning

Rigtig fin flytning. Fast og meget rimelig pris. Lånte flyttekasser gratis, som de kom ud med på aftalt tidpunkt. Flexible i fht. aftale af flyttedato (weekend midt på dagen). Flytning startede præcist til den aftalte tid. Tingene blev flyttet sikkert fra det ene sted til det andet. Meget venlige og servicemindede.

13. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Globalflyt.

Jeg kan varmt anbefale Globalflyt.
De blev kuppet af en nabo der åbenbart også skulle flytte samme dag som jeg. Så det jeg troede var for sen ankomst, var ikke tilfældet. Naboens "rigtige" flyttemænd ankom og der havde Globalflyt allerede tømt 75% af hans lejlighed.
Da Globalflyt kommer til min lejlighed, er der lidt grin og snak om den mystiske/irriterende situation de er havnet i. Men de tager fat på den opgave jeg har booket til og er både super effektive og meget venlige. 5 stjerner herfra

31. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

god sevice.

Drengene fra globalflyt går lige det ekstra skridt som gør at flytningen kommer i hus.
Jeg havde booket flytningen, men havde nok lige vurderet lidt for få ting da jeg lavede min inventarliste.
De sendte dog 2 biler så der var plads til det hele, trods alt.
Drengene var energiske og selvom det blev sent nåede vi det hele.
Desværre fik de ridset gulvet i min gamle lejlighed under flytningen, så derfor "kun" 4 stjerner.

20. März 2023

God pris og god service

God pris og god service. Sikker håndtering af varer. Marcus og Emra var rigtige venlige og dygtige. Daniel var god at kommunikere med. Meget tilfreds.

10. März 2023

Godt flyttefirma

Godt flyttefirma

Svarede hurtigt og dagen efter aftale kunne de flytte. Tingene blev pakket godt ind og flyttemændene var venlige

5. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kanon godt flytteteam. Kan stærkt anbefales.

Jeg kan stærkt anbefale globalflyt til andre, hvis de skal flytte. De er gæve, friske, venlige og kanon godt humør. Samt alle mine møbler kom godt frem.

Jeg takker mange gange for er kanon flytteteam som flyttede for mig i tirsdags. De gjorde et kanon godt arbejde, samt rigtige friske drenge. Hassan, max og Sebastian. jeg takker for jeres hjælp og jeres venlighed og friskhed samt munterhed. i gjorde et kanon godt arbejde. Daniel. Dem kan du godt være stolte af.

Fra Carina

19. August 2021

Kan varmt anbefale Global Flyt

Kan varmt anbefale Global Flyt! Super flinke, effektive og omhyggelige. De passede rigtig godt på alle vores møbler og kasser og imponerede med sit gode humør, effektive problemløsning og hårde arbejde. Derudover var de også meget tålmodige da der desværre opstod lidt ventetid ift overtagelse af vores nye hus. Alt i alt en superfin oplevelse, og de bragte solskin og positivitet på en ellers ret stressende dag! Tak for jer!

12. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigt, hurtigt og effektivt flyttefirma

Jeg havde fået tilbud på min flytning fra 3 forskellige firmaer og her var Globalflyt billigst. Deres forsikring dækkede mit behov såfremt uheldet skulle være ude.
Vi aftalte at de ville være der kl 0800. Kl 0750 stod der 3 mand på adressen, klar til at give den en skalle. Og en skalle gav de, for de havde tømt lejligheden kl 10! Vi skulle køre to gange da jeg havde to kælderrum og garage. Vi var helt færdig kl 16, og taget in mente med at der skulle flyttes fra Brøndby til Ringsted, så kan man kun sige at de er yderst effektive!

Globalflyt får mine varmeste anbefalinger!

10. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Styr på det hele, - og med plads til smil

Personligt fremmøde ved tilbudsgivning, god respons og løbende dialog. På flyttedagen mødte der 6 mand kl. 07,35, der blev knoklet igennem - og også tid til et par kække kommentare til vores nysgerrige søn på 9år der var på hjemeskole i livets skole.
Han glemmer aldrig hvor meget de seje flyttemænd ku flytte....
Ud over de bløde værdier var der styr på det hele! Jeg kan ikke sætte en eneste finger på noget.
Prisen er fair.
Jeg har sammenlignet med 3 andre.
Så en stor anbefaling herfra.

15. Februar 2021

Fantastisk service

Jeg tilmeldte "find 3 tilbud" og de var de første til at svar. De var de eneste som vil se lejlighed jeg skulle flytte fra, resten vil have jeg skulle skrive en kæmpe liste med ting jeg havde og at globalflyt gav den bedste pris, var også en bonus.

Flytning var hurtigt, de var flinke, og de passede på min ting bedre end jeg selv nogensinde havde gjort.

God service tak til globalflyt

21. Dezember 2020

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. 3 mand kom til tiden, arbejdede hurtigt og sikkert, passede godt på møblerne, var søde og rare - og så var det ovenikøbet meget billigt. Kan kun anbefales.

13. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr