Handlar bara om att sälja
För Glensia handlar det endast om att sälja men dem vet ingenting om kundservice och det kommer dem förlora många kunder på.
Vi köpte ett armband för 2 500 kronor som gick sönder efter kort tid. Vi fick köra över 2 timmar för att lämna in det. Istället för att ge oss ett nytt armband direkt då det uppenbart var sönder så var dem tvungna att skicka det vidare med post och efter en och en halv vecka-ish så hade vi inte fått någon uppdatering utan fick bara till oss att "det kommer när det kommer". Jag fick TVINGA deras personal att ta kontakt med dem som hade skickat armbandet till så att vi kunde få en uppdatering om när, hur, var.
Detta armband som vi till slut fick utbytt tappades idag och hittades inte. Min man kunde alltså inte ens gå med en av sina bröllopsgåvor utan att det skulle gå sönder. För så vitt jag vet knäpper inte ett armband upp sig självt.
Dem är inte intresserade nu för att försäkringen som ingick vid det första armbandet, alltså inte detta som vi bara fick för någon månad sen (högst) har inte förnyats. Men en garanti ska ju finnas liksom.
Otrevlig ton från personal och vill inte hjälpa till om det är något. Givetvis så ska detta ersättas. Dem har ingen förståelse för att det faktiskt handlar om pengar och att rätt ska vara rätt.