Gleame. Bewertungen 276

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds niet m'n jas ontvangen wel betaald wacht al bijna 3 maanden ze reageren nergens op afz n broeren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hun breisels zijn van authentieke kwaliteit. Ik heb goedkopere truien gehad die na één keer wassen vervormd waren en hun vorm volledig verloren hadden, maar deze zijn heel goed blijven zitten. Het gew... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog zon loser die op een krukje gaat staan en zichzelf napoleon waant. Ondernemen voor het ondernemen.. en een compleet ondermaats ruk bedrijf weten neer te zetten: leer=plastic, verzending duurt weke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We proberen al een week contact te krijgen omdat we een product willen annuleren. Helaas is het nog steeds niet gelukt om de klantenservice te bereiken. De Nederlandse wet geeft aan dat je altijd het... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Het doel van Gleame. is simpel: iedereen, van jong tot oud, laten stralen met zelfvertrouwen. We bieden geavanceerde huidverzorging die effectief is, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prijs. Onze producten zijn doordrenkt met innovatieve technologieën zoals rood- en blauwlichttherapie en bevatten natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven naar een gezonde planeet. Sluit je aan bij Gleame. en ontdek jouw reis naar een stralende huid, ongeacht je leeftijd.

2.6

1 Stern

Hat 74 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Waardeloze communicatie en service

Waardeloze communicatie en service. De bezorging duurt nog langer dan ze aangeven. Ik wacht inmiddels al 2 weken op mijn bestelling. Ze sturen ondertussen een hoop e-mails, maar antwoorden op mijn emails en telefoontjes gebeurt niet.

27. Juni 2025

Beste,

We hopen dat dit bericht u goed bevalt. We wilden u laten weten dat uw pakket is afgeleverd bij een afhaalpunt in de buurt. Om te voorkomen dat het pakket wordt teruggestuurd naar de afzender, vragen wij u het pakket zo snel mogelijk op te halen.

Als je geen e-mail hebt ontvangen met de gegevens van het afhaalpunt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dan helpen we je graag verder.

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om tijd te vinden om het inzamelpunt te bezoeken. Indien nodig kun je een vertrouwde vriend of familielid machtigen om het pakket namens jou op te halen.

Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, dus neem contact met ons op als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt. We zijn er om je te helpen!

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen.

Met vriendelijke groeten,
Catherine | Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

duurt lang voordat de bestelling…

duurt lang voordat de bestelling geleverd wordt
bestelling ligt voor de deur
geen bericht waar

5. Juni 2025

Antwort von Gleame.

Beste Renze! Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. We vinden het fijn om te horen dat uw bestelling inmiddels bij de deur ligt. We begrijpen dat het wachten op een pakket soms langer duurt dan u had verwacht, en dat dit frustrerend kan zijn. We doen ons uiterste best om onze levertijden zo kort mogelijk te houden en tegelijkertijd een betrouwbare service te bieden. Helaas kunnen er soms onvoorziene vertragingen optreden bij de verzending, bijvoorbeeld door drukte bij de vervoerder of andere omstandigheden buiten onze controle. We begrijpen dat het dan vervelend is dat u geen bericht ontvangt over de precieze status of locatie van uw pakket. We waarderen uw geduld en begrip hierin zeer. Mocht u in de toekomst vragen hebben over uw bestelling of als we u ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Gleame

mijn pakketje is nooit aangekomen

mijn pakketje is nooit aangekomen

5. Juni 2025

Antwort von Gleame.

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u aangeeft dat uw pakketje nooit is aangekomen.

Volgens onze gegevens is uw bestelling op dezelfde dag van uw beoordeling succesvol afgeleverd. Het kan natuurlijk zijn dat u het pakket nog niet heeft kunnen ontvangen of dat het per vergissing op een ander adres is afgegeven.
We helpen u hier graag mee verder! Zou u contact met ons willen opnemen via info@gleame.nl zodat we dit samen kunnen nakijken en indien nodig direct een passende oplossing kunnen bieden?
Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en we willen dit graag netjes met u oplossen.
-Team Gleame-

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

La livraison du colis est un peu longue…

La livraison du colis est un peu longue sinon rien à signaler.

16. Juni 2025

Antwort von Gleame.

Bonjour Valerie! Merci pour votre retour. Nous sommes désolés pour le délai de livraison un peu long et comprenons que cela puisse être frustrant. Nous faisons toujours notre possible pour que les colis arrivent rapidement chez nos clients. Nous espérons que vous êtes satisfait(e) de votre commande malgré cela. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions. Cordialement, l'équipe Gleame

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

kwaliteit bestelde product ok maar verkeerde kleur…

bestelde product heeft verkeerde kleur (khaki), terwijl dit bruin had moeten zijn conform de bestelling.

29. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste J.C! Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de verkeerde kleur heeft ontvangen. We nemen graag contact met u op om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Geen reactie op mail

Ik wil mijn jurk terug sturen, vorige week al gemaild. Paar keer. Geen reactie.
Ik moet van hun een retour formulier hebben.
Jurk komt niet overeen met foto. Jammer!

10. Juni 2025

Antwort von Gleame.

Beste Jolien! Bedankt voor je bericht. We zien dat we al contact met je hebben opgenomen om je te helpen met de retour. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bestelling nog niet ontvangen

Wel een nette mail ontvangen over wat te doen als je de bestelling nog niet hebt ontvangen.
maar ik heb mijn bestelling nu nog niet ontvangen.( Op 27 mei besteld)

8. Juni 2025

Antwort von Gleame.

Beste C. Bouwens! Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat uw bestelling nog niet is aangekomen. We hebben dit in onderzoek en nemen zo snel mogelijk contact met u op om het op te lossen. Alvast bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Misleidend…

Product lijkt niet op wat op de website wordt weergegeven.

27. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Chantal! Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. We hebben contact met u opgenomen om dit verder te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Oplichters zijn dit

Oplichters zijn dit. Hier niks bestellen. De werkelijkheid kwam totaal niet overeen met de foto op de website. Retourneren moet je betalen

27. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Frederiek! Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling. We willen dit graag met u oplossen en hebben daarom contact met u opgenomen via e-mail. We hopen dat we samen tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De aangegeven datum voor aflevering en…

De aangegeven datum voor aflevering en goed en netjes verpakt ook de communicatie was prima

29. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Cornelia! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering op tijd was, de verpakking netjes, en dat onze communicatie goed was. We waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Geen aanrader!

De schoenen die ik bestelde zouden van ‘hoogwaardig leer’ zijn, zo stond het in de beschrijving. De schoenen die binnenkwamen waren NIET van leer maar juist heel goedkoop materiaal. Daarbij kwamen de schoenen beschadigd aan.
Snelle reactie van de klantenservice per mail met een vergoeding van 20%, hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Ik stelde voor om de schoenen retour te sturen en de retourkosten voor hun rekening zou zijn. In eerste instantie zijn ze hier mee akkoord gegaan maar na een aantal mails toch weer niet.
Ik heb sterk het vermoeden dat je de producten op deze site net zo goed op Temu/aliexpress kunt bestellen omdat zij dit ook doen.
Absoluut geen aanrader.

-> vervolg n.a.v. reactie Gleame:
Ik heb nu een aantal keer gemaild dat ik het geen passende oplossing vind maar jullie blijven bij het punt dat de retourkosten (zoals dat staat op jullie site) niet voor jullie rekening kunnen worden genomen. Deze reactie maakt het voor mij alleen maar nog duidelijker hoe onbetrouwbaar jullie zijn. Wanneer jullie met een nieuw voorstel willen komen dan kunnen jullie mij mailen.

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat er onduidelijkheid is over het materiaal en de afhandeling van uw retour. Wij willen benadrukken dat wij geen producten van Temu of AliExpress verkopen en streven naar hoge kwaliteit. We begrijpen dat deze situatie voor frustratie heeft gezorgd en waarderen uw geduld. We blijven graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds geen pakket…

Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. Alsook geen reactie op mijn bericht waar mijn pakket blijft.

Antwort von Gleame.

Beste Tia! Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat uw pakket vertraagd is en dat u geen eerdere reactie heeft ontvangen. We zijn inmiddels in contact met u om dit samen zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed afgeleverd.

Goed afgeleverd.
Goed product.
Lever tijd iets langer dan verwacht.

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product goed is geleverd en dat je tevreden bent. We begrijpen dat de levertijd iets langer was dan verwacht, excuses daarvoor. We doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Goede communicatie

Goede communicatie, vond ik heel prettig

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Fijn om te horen dat je onze communicatie prettig vond! Bedankt voor je positieve feedback, we doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en ben voor 7 weken weg van huis

Antwort von Gleame.

Beste Rineke! Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, zeker nu je voor langere tijd van huis bent. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om samen te kijken naar de beste oplossing. We hopen dat we het snel kunnen regelen! Met vriendelijke groet, Team Gleame

1 keer nooit meer!

De levertijd duurde 14 dagen. Ik kreeg wel altijd direct antwoord. Het kleedje kwam toe, ik paste het maar de stof was niet wat ik verwachte en het was te klein. Ik vraagde retour aan. Ik kreeg het antwoord dat ik een voucher kreeg en dat ik 5,95€ verzending moest betalen bij een nieuwe bestelling! Ik stuurde daarop een mail dat hun retour beleid anders staat beschreven op hun site! GEEN ANTWOORD MEER!!!

10. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Sylvie! Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons dat de levertijd langer duurde dan verwacht en dat u niet tevreden bent over het product en de retourafhandeling. We begrijpen uw frustratie en vinden het vervelend dat de communicatie niet naar wens verliep. We zijn inmiddels in contact met u en doen ons best om samen tot een goede oplossing te komen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd. Ik wacht nog steeds op een bestelling die ik deed op 8/5. , we zijn nu 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen

22. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Greet! Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u zich zorgen maakte over de levertijd. Volgens onze gegevens is uw bestelling vandaag geleverd. We hopen dat alles in orde is en dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder!Met vriendelijke groet, Team Gleame

troep

als je zijden pyama besteld verwacht je geen slecht genaaide polyester pyama. daarnaaat was het jasje in maat l van maat goed en de broek, terwijl ik heel smal ben, in maat l veel te klein. eens maar nooit meer. gaat de vuilnisbak in

8. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Marijke! Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer dat de kwaliteit en pasvorm van de pyjama niet aan je verwachtingen voldeden. Dit is natuurlijk niet wat we willen bieden. We nemen je feedback serieus en willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen. We zullen contact met je opnemen om dit verder te bespreken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr