Wat prettig was is dat hij kalm bleef en ons geruststelde wanneer wij gestrest waren over het kapotte raam.
bij het raam vertelde hij rustig hoe dat glas geluid dempt en waarom t verschil maakt
de glazen deuren zijn nu veilig en toch stijlvol, fijne oplossing gevonden
een tijdje terug met familie getest en alles loopt glad
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Glaszetter Den Haag! Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle soorten glaswerk in Den Haag en omgeving. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte ruit, het plaatsen van isolatieglas of maatwerkoplossingen voor uw woning of bedrijfspand, wij staan voor u klaar met hoogwaardige service en vakmanschap. Ons team bestaat uit ervaren glaszetters die werken met oog voor detail en kwaliteit. Wij begrijpen hoe belangrijk glas is voor de veiligheid, isolatie en uitstraling van uw pand. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en bieden wij een snelle en efficiënte service. Bij Glaszetter Den Haag staat klanttevredenheid centraal. We luisteren naar uw wensen, denken mee over de beste oplossingen en zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u altijd het beste advies en de hoogste kwaliteit garanderen. Kies voor Glaszetter Den Haag en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons aanbevelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Uw glaswerk is bij ons in vertrouwde handen!
Koningin Julianalaan 10, 2595 AA, Den Haag, Niederlande
- +31705680957
- contact@glaszetterdenhaag.net
- glaszetterdenhaag.net
Das haben sich andere Leute angesehen
een tijdje terug met familie getest en…
een tijdje terug met familie getest en alles loopt glad
Wat prettig was is dat hij kalm bleef…
Wat ik prettig vond is dat hij in…
Wat ik prettig vond is dat hij in simpele taal uitleg gaf over de beschikbare subsidies.
buren zagen het resultaat en vroegen…
buren zagen het resultaat en vroegen direct wie dit had gedaan en wilden contract
ze stelde de deur af en nu gaat ie…
ze stelde de deur af en nu gaat ie bijna vanzelf dicht echt verschil
bij het raam vertelde hij rustig hoe…
Ze Zei In De
ze zei in de woonkamer tegen mijn vader kijk dit is geen regen hoor dit is condens en ze tekende t zelfs uit met vinger
hij gooide prijs gelijk op tafel zonder…
hij gooide prijs gelijk op tafel zonder poeha klein reken foutje maar snel herstled
ze gaven uitleg over de verschillende…
ze gaven uitleg over de verschillende soorten glas
geen lawaai gewoon rustig gewerkt super…
geen lawaai gewoon rustig gewerkt super prettig
Het Matte Glas Voor De Badkamer Gaf Precies Genoeg Privacy
het matte glas voor de badkamer gaf precies genoeg privacy zonder donker te maken
Hij repareerde zomaar een klein chipje…
Hij repareerde zomaar een klein chipje zonder kosten, mijn moeder stond er nog naast te kijken.
historische ramen in ere hersteld…
historische ramen in ere hersteld zonder dat je verschil ziet
ze legden precies uit wat ze gingen…
ze legden precies uit wat ze gingen doen voordat ze begonnen
vorige maand was het glas in onze serre…
vorige maand was het glas in onze serre gebarsten en op verzoek kwamen ze het vervangen nog voor het weekend begon
meten was secuur en het resultaat sloot…
meten was secuur en het resultaat sloot netjes aan
de glazen deuren zijn nu veilig en toch…
de glazen deuren zijn nu veilig en toch stijlvol, fijne oplossing gevonden
goeie service en strak glas
Betaalbare en goede glaszetter
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.