Glasbestellen.nl Bewertungen 49

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een ontzettend vakkundig bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment voelde het direct goed. Ze nemen de tijd, denken mee en kiezen niet voor de snelste oplossing, maar voor de mooiste en beste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The client and designer are very happy! Thank you for all the communication on the way to such a wonderful result! Beautiful shower glass according to the project

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vandaag heeft Glasbestellen.nl 2 taatsdeuren van helder glas geleverd en gemonteerd. De 2 monteurs waren correcte kundige vaklui die wisten wat ze moesten doen en die ook heel knap werk hebben verrich... Mehr ansehen

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The client and designer are very happy!

The client and designer are very happy!

9. Februar 2026

Dear Ivan,

Thank you for your kind words. We are happy to read that both you and your client are happy with our service and the result!

Best regards,

Super bedrijf !

Als alle partijen zo zouden zijn als Glasbestellen.nl dan was er een stuk minder gedoe. Naast het feit dat ze prachtige kwalitatieve producten leveren is de service van hoog niveau, het maakt niet uit hoe vaak je belt en welke vragen je hebt, er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht. Ook de monteurs die uiteindelijk komen plaatsen, uitermate vriendelijk en kundig.
Dit is zoals ondernemen hoort te zijn !!!! 10+

25. März 2026

Dag Alexander,

Wat een groot compliment! Heel fijn te lezen dat onze service en onze producten u zo bevallen. Hopelijk tot een volgende keer weer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een ontzettend vakkundig bedrijf

Wat een ontzettend vakkundig bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment voelde het direct goed. Ze nemen de tijd, denken mee en kiezen niet voor de snelste oplossing, maar voor de mooiste en beste oplossing.

Het inmeten gebeurde uiterst zorgvuldig en professioneel, en ook de plaatsing van onze glazen taatsdeuren verliep perfect. Alles klopt tot in de details.

Van eerste contact tot en met de oplevering krijgen ze van ons op alle vlakken een 10. Absolute aanrader!

In het bijzonder dank aan: Paul, Martijn & Gio

25. Februar 2026

Beste S. Dingwersen,

Bedankt voor deze prachtige review! Heel fijn te lezen dat het gehele traject u zo is bevallen. Veel plezier van de glazen taatsdeuren en wellicht tot eens in de toekomst.

Martijn, namens Team Glasbestellen.nl

PS. Paul en Giovanni worden uiteraard op de hoogte gesteld van de mooie woorden.

Goede service, mooi resultaat

Voor de tweede keer een prettige ervaring met dit bedrijf. Het contact vooraf was duidelijk, er werd meegedacht en de afspraken werden netjes nagekomen. De installatie van de douche deur en wand verliep vlot en professioneel. De monteurs werkten netjes en namen de tijd om alles goed af te stellen.
De douchecabine ziet er mooi uit en functioneert zoals verwacht. Alles werd schoon achtergelaten en eventuele vragen werden vriendelijk beantwoord. Al met al een betrouwbaar bedrijf dat goed werk levert. Zeker aan te raden.

27. Januar 2026

Hallo Nikki,

Dank voor deze mooie, uitgebreide review. Heel fijn te lezen dat alle fases van het verloop ook deze keer goed zijn bevallen.

Wie weet tot een derde keer in de toekomst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf, vakmanschap, eerlijke prijs.

Fijn bedrijf. Heldere communicatie, ook als afspraken veranderd moeten worden.
Prachtige oplossing voor mijn niet zo eenvoudige badkamer, tot op de milimeter op maat gemaakt.

7. Januar 2026

Dag Manon,

Bedankt voor deze mooie worden. Fijn te lezen dat zowel de communicatie als het eindresultaat neer wens zijn!

Helemaal goed!

Helemaal goed!
De offerte kwam snel, er kwamen 2 aardige meneren opmeten en diezelfde aardige meneren installeerden de douchewand. Het ziet er tiptop uit.
We zijn heel tevreden.

1. Dezember 2025

Beste Elma,

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn te lezen dat de snelheid en het resultaat u zo zijn bevallen. Veel plezier van de nieuwe douchewand.

Glazen trapbalustrade

Het gehele proces vanaf de start was top. Keurige service en snelle reacties.
Na het inmeten duurde het van onze zijde nog even voor de plaat geplaatst kon worden ivm verbouwing. Dit was geen probleem. Uiteindelijk is de balustrade keurig en snel geplaatst zoals besproken.

Ik zou Glasbestellen.nl zeker aanbevelen.

10. November 2025

Dag Bas,

We zijn heel blij te lezen dat het gehele proces u is bevallen. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier van de glazen balustrade!

Top klantenservice

Onze spiegel hangt meer dan 2 jaar en opeens was het plastic clipje van 1 van de lampen gebroken. Waardoor de lamp alleen nog aan de kabel bungelde.

Na contact met de klantenservice hebben we buiten de garantie om gratis een nieuw clipje gekregen!

Top service!!

14. Oktober 2025

Dag Reinier,

Bedankt voor de review. Liever hebben we natuurlijk helemaal niet dat er iets kapot gaat, en wat de oorzaak in dit geval was blijft onduidelijk. We proberen in ieder geval altijd samen, naar alle redelijkheid, te kijken op welke manier we iets kunnen oplossen. Dat heeft gelukkig goed uitgepakt zo te lezen.

Veel plezier verder van de spiegel.

Groetjes,

Erg tevreden met Glasbestellen.nl

Het contact is altijd fijn verlopen. Er werd goed meegedacht met het ontwerp voor onze douchedeur en glasplaat. De kwaliteit van het glas is uitstekend. Ook de bestelde rookglas spiegels voor de keuken zijn heel mooi. Levering laat idd wat op zich wachten, maar daar krijg je een heel mooi product voor terug. Ook het monteren gebeurde super vlot en netjes. Erg tevreden met Glasbestellen.nl

1. Oktober 2025

Antwort von Glasbestellen.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is uiteraard onze bedoeling alles zo snel mogelijk te verwerken. Hier krijgen we geregeld positieve berichten over. We hadden graag gehad dat het bij u ook sneller was gelopen. Alsnog is het hopelijk "binnen de marges" gebleven, en daarom waarderen we uw mooie beoordeling des te meer!

Heel veel plezier van de bestelde producten en wellicht tot eens in de toekomst!

Team Glasbstellen.nl

Bijzonder hoge kwaliteit

Ondanks wat tragere levering en montage. Waarschijnlijk te herleiden naar vakantie tijd. En wat discussie over schade is het allemaal goed gekomen.
De kwaliteit van zowel de douche deur/wand en spiegel is van buitengewone kwaliteit.
In mijn beleving draait het daar om.

30. September 2025

Beste meneer Koelewijn,

Heel fijn te lezen dat uw ervaring met ons uiteindelijk met 5 sterren wordt beoordeeld, en de kwaliteit van ons product als buitengewoon wordt ervaren!

Veel plezier van zowel de douchedeur als de LED spiegel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn om zelf m'n douchedeur te…

Heel fijn om zelf m'n douchedeur te kunnen bestellen met duidelijke ophanginstructies. RVS scharnieren en gat als hendel - alles werd tijdens het bestellen duidelijk aangegeven.

6. September 2025

Dag Albert,

Heel fijn te lezen dat het geheel u zo is bevallen. Veel plezier van de nieuwe douchedeur en wie weet tot eens in de toekomst.

Maatwerk balustrade en douchewand

Snelle reactie. Bij levering van de bestelling in het distributie centrum helaas fout geconstateerd. Ben hierover direct geïnformeerd en is binnen een redelijke termijn opgelost. Fouten kunnen gemaakt worden...de manier hoe ze worden opgelost maakt het verschil!

18. Juli 2025

Hallo Marald,

Goed dit te lezen! Bij een glasproductie kan er bij de controle weleens iets geconstateerd worden inderdaad. En door extra te controleren garanderen we dat we kwaliteit bij u afleveren. Gelukkig heeft u dit als iets positiefs ervaren.
Graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker geen standaard webshop!

Nette prijs, goede afspraken en een geweldig eindresultaat

15. September 2025

Antwort von Glasbestellen.nl

Dag Axel, bedankt voor deze mooie review! Fijn te lezen dat het geheel u is bevallen. Het eindresultaat ziet er inderdaad geweldig uit.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevrede over dit bedrijf

Het is een net een keurig bedrijf en zeer vriendelijk mensen aan de telefoon. Ze denken mee en overleggen bij twijfel. Na eerste contact tot hangen van de douchdeur binnen 4 wkn.
Kortom je kunt zeker in zee gaan met dit bedrijf

10. September 2025

Beste Ruud,

Wat fijn te horen dat u ons als een keurig bedrijf heeft ervaren. Dank voor de positieve aanbeveling, en veel plezier van de nieuwe douchedeur.

Goede bestelservice

Goede bestelservice, maar ophangen van een glazen deur in houten kozijn is niet gemakkelijk.

Een handleiding hoe je het best een glazendeur ophangt in de plaats van een houten deur zou wel prettig zijn.

1. September 2025

Hallo Dina,

Fijn te horen dat de bestelservice goed is ontvangen. Bedankt voor het delen hiervan.

Bedankt ook voor de feedback rondom de ophanging. Bij het beslag zou een handleiding moeten zitten, maar we gaan ook het opzetten van een totale handleiding intern verwerken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede after sales en service

Zeer goede after sales en service!
Ze zijn goed bereikbaar en een vlotte en nette afwikkeling. Zonder extra kosten een onderdeel (geleider) ontvangen.
Top!!!

14. August 2025

Beste meneer Plantema,

Ook na "de verkoop" gaat de relatie met onze klanten door, dus we zijn heel blij te horen dat onze sales en service u zijn bevallen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed contact en snelle levering

18. August 2025

Beste Cees,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn te lezen dat zowel het contact als de snelle levering u zijn bevallen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er werd keurig een afspraak gemaakt…

Er werd keurig een afspraak gemaakt voor glas inmeten ( douchedeur op maat). Dit gebeurd vlot op de afgesproken tijd. Ook het plaatsen ging prima. De deur is mooi geplaatst en de badkamer is netjes achter gelaten. Het gebruik van de douchedeur is naar alle tevredenheid.

22. Juli 2025

Beste Senior de Los Santos,

Bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat alle stappen van het proces naar alle tevredenheid zijn. Heel veel plezier van de nieuwe douchedeur.

Helder glazen taatsdeuren

Vandaag heeft Glasbestellen.nl 2 taatsdeuren van helder glas geleverd en gemonteerd. De 2 monteurs waren correcte kundige vaklui die wisten wat ze moesten doen en die ook heel knap werk hebben verricht. Chapeau!!!!!

5. August 2025

Beste Frank,

Bedankt voor de complimenten, we laten het onze collega's van montage zeker weten! Veel plezier van de nieuwe glazen taatsdeuren.

Groet,
Team Glasbestellen.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr