Super service! Jeg har et lille vitrineskab, som desværre havde flækket øverste rude. Glamester JN hjalp med en hurtig løsning med det samme, så jeg kunne tage skabet med hjem. Jeg kan kun anbef... Mehr ansehen
Helt igennem FANTASTISK oplevelse og unik service!! Jeg kommer fremover her!! Jeg har netop fået leveret mit speciallavet drømmespejl, og håndværket er tydeligt og vanvittig flot. Dernæst var prise... Mehr ansehen
Fantastisk kundeservice! Jeg skulle have skåret et nyt speedometer-glas til min vintage MC. Jesper (tror jeg det var) smed hvad han havde i hænderne og vi lavede det nærmest sammen, da der skulle biks... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har anvendt Glarmester Jørgen…
Jeg har anvendt Glarmester Jørgen Nielsen til efterhånden en hel del indramninger. Kvaliteten af det leverede produkt er altid i top og servicen er intet mindre end fantastisk!
5 stjerner fra os
5 stjerner fra os! Vi havde besøg af en meget venlig medarbejder til et udforpligtende kig på vores vinduer. Til trods for at vores vinduer ikke fejlede noget og vi derfor ikke skulle have dem fixet, forsøgte han hverken at sælge os noget eller presse os til at tage nogle beslutninger. Han delte ud af sine personlige erfarringer og hjalp os med vores problem helt free of charge! Dejlig oplevelse, vi anbefaler Glarmester JN til hver en tid!
Fremragende service, venlig, meget hjælpsom, høj kvalitet og gode priser også
Jesper (ejeren) og Michael leverer fantastisk kvalitetsservice.
Hurtig, effektiv, med fantastiske priser og ekstraordinære produkter af høj kvalitet.
Dette er blot nogle af de mange grunde til at bruge dem, og hvorfor de ofte er meget populære hos mange kunder.
De tager sig tid til at forstå dine behov og levere vidunderlig service
Jeg har brugt dem flere gange, og har altid været meget tilfredse med alt hvad de har gjort.
Et besøg værd for din billedindramning, og generelle glas og vinduesbehov.
Suveræn service og kvalitet.
Vi har anvendt Glarmester Jørgen Nielsen adskillige gange. Til indramninger som vi altid har været meget tilfredse med men også til større projekter.
I vores forrige hus skiftede vi samtlige kældervinduer samt flere vinduer i stueetagen. Og i vores nuværende hus, har Glarmester Jørgen Nielsen stået for en totaludskiftning af samtlige 17 vinduer og 3 døre. Arbejdet blev udført hurtigt, inden for budgettet og med et flot resultat.
Varmeste anbefalinger herfra.
Super “nye” vinduer
Da vi bor ´øverst i en gammel bygning, kunne vi ikke total udskifte vores vinduer uden at det blev eksorbitant dyrt, da der skulle stillads op etc.
Vi har derfor fået samtlige vinduer afmonteret, og udskiftet de gamle termoruder med nye energi og støjdæmpende glas, og re-monteret og tætnet alle vindues ruderne.
Vi blev guidet, og vejledt hele vejen og super professionelt, med alletiders samarbejde, og tilfredshed herfra.
Vil gerne anbefale Jesper og Michael, til enhver tid.
Vi har i to omgange fået indrammet malerier hos dette firma. Fra ankomst i butikken til levering var der god og venlig kundeservice.
Arbejdet blev hurtigt udført begge gange og anden gang hjalp de endda med at droppe maleriet af som var for stort til vores egen bil, hvilket lige var at gå den ekstra vej.
Vi er meget tilfredse kunder som kommer igen, og da også vil overveje dem til andre opgaver.
Har endnu en gang haft besøg af…
Har endnu en gang haft besøg af glarmestrenes dygtige folk, de skiftede 13 punkterede termoruder i vores hus.
Et rigtigt flot stykke arbejde er blevet udført, til en meget rimelig pris👍
Hurtig og meget kvalificeret tilsyn og udskiftning
Hurtig og meget kvalificeret tilsyn. Alle glas var perfekte i størrelsen ,til trods for mit gamle hus -de var alle helt korrekt opmålt. Behagelig og meget kompetent vejledning og opsætning. Dem vil jeg til hver en tid bruge igen.
Jeg har idag afhentet mine billeder…
Jeg har idag afhentet mine billeder hold da op et flot stykke håndværk og super god service Mvh en tilfreds kunde 🙂
Super service 👍🏻 Perfekte bruseglas…
Super service 👍🏻 Perfekte bruseglas og dør, , dygtigt arbejde. Meget tilfreds 🤗❤️
Fremragende service
Fremragende service. Jeg bestilte to spejle og kunne afhente dem dagen efter:)
Ægrer mig over indramning af 3 smukke…
Ægrer mig over indramning af 3 smukke billeder, der er indrammet helt galt. Der blev overhovedet ikke lyttet til mig under rådgivningen, udviste hverken respekt for billederne, æstestik eller det vi faktisk aftalte - betalte i nærheden af 2000 kr og er slet ikke glad for resultatet.
Det skal tilføjes at jeg mange år tidligere har fået indrammet andre billeder af en anden ekspedient, der gav fremragende vejledning og rigtig fint resultat - måske er det andre ejere, det seneste resultat er i hvert fald dybt skuffende.
Super god service
Super god service!
Stod akut og skulle bruge en glarmester til udskiftning af rude efter indbrud - de kom hurtigt og til en fair pris.
Super flinke fyrer! Stor anbefaling fra mig
Efter af have været nede og få…
Efter af have været nede og få indrammet mine billeder hos Glarmester Jørgen Nielsen var jeg meget tilfreds med resultatet på mine indramninger.
Rigtig flinke og super kompentente håndværkere - der ved hvad de taler om!
Kæmpe ros herfra!
De er er fremover dem jeg ringer til når jeg har glarmesterarbejde!
Forbered alting selv - ellers kan de ikke finde ud af det.
De skriver sådan her: "Hos Glarmester Jørgen Nielsen er vi dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Vi vil gå langt for at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for os, at vi forstår, hvad du ønsker, og har en god dialog om opgaven. Vi er ikke tilfredse før du er!"
Men sandheden er at de bare smækker en ramme på uden overhovedet at forholde sig til resultatet. På mit billede sad motivet en anelse skævt, hvilket jeg gik ud fra at en professionel glarmester ville tage højde for. Det gjorde de ikke og så var det bare ærgerligt for 670 kr.
Hvis kunden alligevel skal gøre alt arbejde med at måle præcist op hvordan ramme og glas skal skæres og side, kan man lige så godt bestille rammen billigere på nettet. F.eks hos Allerammer, hvor det med samme glas koster ca det halve inklusiv forsendelse.
Ellers er der masser af muligheder for at få indrammet sine billeder på Østerbro, og jeg har noget bedre erfaringer med Glarmester Kim Andersen på Randersgade.
(Glarmester Jørgen Nielsen)
(Glarmester Jørgen Nielsen)
Kom ikke på aftalt dato og ringet heller ikke.
Uprofessionel
Kaldt en local glarmester
Kaldt en local glarmester, GlarmesterJørgen Nielsen APS v/ Jesper Holst, i Århusgade for at få skiftet et palærude I en dør (ca. 23x35cm I 2mm glas). Regningen lod på kr. 1000! To mænd (meget flink) plus en bil (vi bor 10 minutter fra deres værksted). 15 minutters arbejde. Kr. 850 for arbejde, kr. 150 for kørsel. Unanstændig!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.