Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sain Dippisetin puoli vuotta sitten synttärilahjaksi ja olen ollut tyytyväinen. Dippailu on helppoa ja ohjeet on yksinkertaiset. Ennen tätä tein geelilakkauksia kotona, mutta turhauduin, kun en saanut... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etsin kynsilleni vahvistusta, koska työni kuivattaa ja kuluttaa kynsiäni, eikä tavallinen lakka yksinkertaisesti kestä. Halusin siis kestävän manikyyrin, jonka voi tehdä kotona, ja jonka poisto ei v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Värivalikoima on huikea, vaikeinta oli rajata aloituskittiin värit. Toimitus oli todella nopea, mistä erityiskiitos. Kitin mukana tuli loistavat ohjeet joilla ensikertalainenkin onnistui. Aiempien... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Olen ollut tyytyväinen tuotteisiin! Minulla ei tahdo kynnet pysyä, mut nämä kestää useamman viikon. Olen käyttänyt tuotteita puolisen vuotta ja nyt pysyvyys alkaa huonontua, luulen että nesteet alkava... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä  olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kestävät kynnet

Dipillä tulee kestävät kynnet, ja ne pysyvät monta viikkoa. Väreillä mahdollisuudet ovat rajatromat, ja nyt tilaisin vielä tussit kaveriksi. Vaati muutaman kokeilukerran, että kynsistä ei tullut enää liian paksuja, mutta paketin mukana tulee hyvät ohjeet, joita noudattamalla saa kauniit kynnet. Myös facebookissa olevasta ryhmästä on saanut hyviä vinkkejä!

16. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

On todella hyvä olen niin tyytyväinen…

On todella hyvä olen niin tyytyväinen tästä.Olen keittiössä töissä ja mulle oli vaikea hoitaa kynnet aina menevät rikki ja olivat todella huonossa kunnossa, nyt mulla on dippi ja on kaunit ja vahvat ja mitä on tarkea kestävyys.Kiitos.

14. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dippi on loistava kynsienhuolto kotona…

Dippi on loistava kynsienhuolto kotona tehtynä. Tuotteet on laadukkaita. Ohjeet sivustolla on selkeät ja löytyy myös videoita. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja halukas ratkaisemaan ongelmia.

Dippi is a great product for home manicures. Poructs are high quality. They have easy and simple videos to help you through problems. Customer service is friendly and willing to resolve problems.

14. März 2026

Nätit kynnet

Kynteni ovat kovat ja helposti katkeavat. Tykkään näteistä kynsistä, mutta lakka lohkeaa jo seuraavana päivänä eikä anna riittävää kestävyyttä kynsille.
Dippi estää kynsiäni katkeilemasta ja ne voivat kasvaa rauhassa dipin alla.
Opettelen vasta, mutta olin todella tyytyväinen jo ensimmäiseen kokeiluuni dipin kanssa.

10. März 2026

Huippu tuote!

Erittäin yllättynyt... POSITIIVISESTI! Oli helppo ja nopea tehdä ja sai paksun, vahvan kynnen, ihan kuin olisi käynyt ottamassa geelaukset ammattilaisella. Kuivui supernopeasti. Tässähän innostui, vielä katsotaan miten pysyy ja miten saa pois, mutta laittaminen oli kyllä näppräää!

5. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

salon level long lasting manicure at home

salon level long lasting manicure at home that protects your own nails. It's a bit tricky at first but gets easier after a few tries. Loads of beautiful colors to choose from. Dippi is also very keen on helping you out if you're having any trouble. They have lots of tips on their facebook page.

3. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Harhaanjohtavaa mainontaa

Mainokset ja tuotekuvaukset/ohjeet on harhaanjohtavia. Luulin että Ultimate-aloituspakkaukseen kuuluu poistoaine (koska kyseessä piti olla pakkaus, missä on ”kaikki mitä tarvitset”). Eipä ollut. Yritin asiaa vielä varmistaa ennenkuin tilasin, mutta missään ei ollut kunnon selostusta mitä settiin kuuluu.

Sitten itse kynsien tekemiseen. Ihan ok ohjeet, melko monivaiheinen ja aikaa vievä prosessi. Itse valitsin baby boomer-kynnet ekalla kerralla, jotka ei ole helpoimmat tehdä, mutta minulla oli paljon kokemusta vastaavien tekemisestä. Eniten tekemisessä ärsytti että pulveri sotkee kaikki paikat ja tuntuu että se pöllysi. Lisäksi osa käytettävistä nesteistä kärysi niin paljon, että silmät vuoti. Siis aivan järkyttävä haju ja se jää kynsiin kunnes peset kädet. Viimeisin ärsyttävä asia on Shine-viimeistelylakka, jonka ohjeen mukaan piti kuivua 2-3 minuutissa, lakka ei kuivunut kuitenkaan edes vartin päästä ja tästä johtuen lopputulos oli epätasainen ja ryttyinen, kun en voinut odotella pidempää. Olisipa poistoaine, millä saisi pilalle menneet kynnet poistettua. Ainiin, eihän sellainen kuulunut tähän pakettiin.

Antaisin nolla tähteä jos voisin. Älä tuhlaa rahojasi tähän.

28. Februar 2026
GLAMRDiP Suomi 🇫🇮-Logo

Antwort von GLAMRDiP Suomi 🇫🇮

Hei Sari,

Kiitos rehellisestä palautteestasi. Olen todella pahoillani siitä, että ensimmäinen kokemuksesi dippi.fi-tuotteiden parissa oli näin turhauttava. On sydäntäsärkevää kuulla, että jäit jumiin kynsiin, joihin et ollut tyytyväinen – ja tuntuun siitä, ettei sinulla ollut työkaluja niiden poistamiseen. Se on täysin päinvastainen kokemus siitä omasta hemmotteluhetkestä, jonka haluamme tarjota :broken_heart:

Haluaisin vastata huoliisi ja korjata tilanteen parhaamme mukaan.

Mitä tulee Ultimate-aloituspakkauksen sisältöön, pyrimme olemaan mahdollisimman avoimia näyttämällä ostoskorissa tarkan erittelyn kaikista tuotteista ennen tilausta. Ymmärrän kuitenkin täysin pointtisi – jos koit, että jotain olennaista puuttui “kaikki mitä tarvitset” -kuvauksen perusteella, olemme epäonnistuneet oikean mielikuvan luomisessa. Pahoittelut tästä hämmennyksestä.

Pulverin pöllyäminen ja nesteiden tuoksu voivat yllättää ensikertalaisen. Koska jauhe on erittäin hienojakoista, se saattaa sotkea! Pieni vinkki: kokeile laittaa paperi tai paperinen muffinivuoka kätesi alle dippauksen ajaksi. Näin voit kaataa ylimääräisen jauheen takaisin purkkiin. Nesteiden tuoksu on ammattimaisten ja korkeatasoisten hartsien vuoksi voimakas, ja suosittelemmekin aina hyvää ilmanvaihtoa. Kuten huomasitkin, käsien pesu heti kynsien kuivuttua poistaa tuoksun välittömästi.

Mitä tulee Shine-viimeistelylakkaan, joka ei kuivunut: tämä johtuu yleensä reaktiosta Set-nesteen kanssa. Jos Set ei ole täysin kuivunut ennen Shine lakkausta tai jos Set kerros on liian ohut, Shine ei välttämättä kuivu oikein. Se on tarkka vaihe, mutta kun ajoitus osuu kohdalleen, se antaa upean lasimaisen kiillon.

Haluamme hyvittää tämän sinulle. Koska mainitsit tarvitsevasi poistoaineen aloittaaksesi alusta, haluamme lähettää sinulle meidän poistosettimme (Remove Solution ja tarvikkeet) täysin ilmaiseksi. Haluamme näyttää, kuinka helppoa se voi olla oikeilla välineillä.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, ettet halua yrittää enää uudelleen, kunnioitamme päätöstäsi ja palautamme rahasi kokonaisuudessaan, ilman kysymyksiä.

Laitatko meille sähköpostia osoitteeseen support@dippi.fi ja mainitse tämä arvostelu, niin voimme hoitaa asian heti. Toivomme todella, että saamme mahdollisuuden palauttaa luottamuksesi meihin, Sari.

Lämpimin terveisin,
Team dippi 💗

Effortless

Instructions are detailed and easy to umderstand, so even my first time using dippi, my nails turned out brilliant 😄 also got my order really fast.

25. Februar 2026

Really good product

Really good product! It took me maybe three tries to get the hang of it but now it’s easier and the results are almost perfect😊
Good instructions, many different color choices and very helpful team guiding you if need for help!

26. Februar 2026

Dippi kynnet

Tämä tuote toimii hyvin ja on kestätävä, alku oli hankala, koska tekniikka ei ollut hallussa. Olen ihastunut tähän tuotteeseen ja voin vain olla tyytyväinen jos tuote arveluttaa suosittelen käymään katsomassa facebookista sivulta kaikki dipistä, siellä pääsee katsomaan ihmisten upeita luomuksia sekä lukemaan kokmuksia. Suosittelen!

25. Februar 2026

Ensimmäiset kynnet tehty

Ensimmäiset kynnet tehty, ei ne täydelliset ole mutta paljon paremmat kuin uskalsin odottaa. Nyt jo pitää tilata uusia värejä 😄

21. Februar 2026

Great products!

I have been really happy with the products and ordered from Dippi many times! The process is really simple and the nails last for weeks. Bonus points for being vegan and cruelty free🥰

20. Februar 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr