Gladsaxe Kommune Bewertungen 29

2.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hurtigt en tid til bestilling af nyt pas, alt fungerede perfekt, både modtagelse på Rådhuset, fotomaskinen og bagefter behandlingen af sagsbehandleren. Nu allerede 6 dage efter har jeg fået besked... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en bolig anvist bolig tilbage 30-40 dage side med indflytning 1 november. Mistede så min herbergs plads så takket vær Jeres yderligere har jeg sovet på gaden siden d 25 november. I skubber jeres... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bruger psykologisk manipulation og bedrag som våben! Arbejderne er fuldstændig inkompetente, bøderne er ulovlige, selv når man skriver klager, svarer de ikke, men giver en bøde for noget, jeg slet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Medienunternehmen
  2. Pressedienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Informationer om Gladsaxe Kommunes styre og administration. Læs nyheder fra hele organisationen, og benyt muligheden for at betjene dig selv digitalt på mange områder.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må ikke få kontanthjælp nå jeg har et job?!

Kære læser.
Så ja, jeg gik op til kommunen for at spøger om kontant hjælp. Men de sagde at jeg ikke måtte få det når jeg har et job og betaler topskat, og jeg følger mig så diskrimineret over at kun fattige kan få kontanthjælp.
Så 1 ud af 5
-Bob

30. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen hjælp til ung med diagnose

Første gang jeg ville på kommunen, ville de ikke give mig en tid til en sagsbehandler(!!!!), fordi jeg som ung med diagnose ikke tidligere havde været i systemet og havde klaret en ungdomsuddannelse uden hjælp.
Dengang havde jeg en personlighedsforstyrrelse.

Et par måneder senere, var jeg blevet udredt for autisme, og der sagde psykiatrien de ikke kunne gøre mere for mig, og jeg skulle kontakte kommunen for mere hjælp.
Denne gang kunne jeg nu godt komme ind og snakke med en sagsbehandler, MEN jeg blev nu talt ned til, idet de ikke havde noget tilbud til mine behov, hvilket er en kontaktperson, når alting bliver for meget.
Det de kunne hjælpe med var et boligtilbud, men hvad f*nden skal jeg bruge det til, for jeg har været udeboende og klaret mig selv med mad, indkøb, stå op, alting, i 2 år.

Totalt ukompetente, og jeg anbefaler ikke at flytte til kommunen.

5. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

IKKE EN KOMMUNE MAN SKAL FLYTTE TIL!!!

Jeg kan virkelig IKKE anbefale nogle mennesker, at flytte til Gladsaxe kommunen. Deres måde af behandle deres sager på er UNDER ALL KRITIK.
Der bliver løjet, givet informationer som slet ikke passer og så der også chikane indenover. Også ringer de aldrig tilbage, som der bliver lovet.

Jeg har den 1/5 søgt om uddannelseshjælp og sidder i dag den 3/6 og de har stadig ikke færdigbehandlet min sag. Dette har selvfølgelig kostet mig mit hjem og et behandlingstilbud til min diagnose.
Uanset hvem man får fat i derinde, så der INGEN som kan hjælpe en videre. Man får bekræftet at alt er i orden, men alligevel sender de breve om at de mangler det og det og det. Jeg kan heldigvis dokumentere, at ALT er blevet sendt afsted i første omgang. Jeg modtog 11 partshøringer, 11!!

Udover at de ikke selv kontakter en, når tingene åbenbart ikke er gyldigt eller helt i orden, så griner de bare af en, når man for 4 gang på en 3 timers åbningstid ringer ind og ber om hjælp.

Fra den 26/5 til og med 3/6 har jeg måtte ringe til dem 13 gange, 13 GANGE!! Og jeg sidder stadig i dag den 3/6 og har ikke fået den hjælp jeg har efterspurgt. Der er også blevet efterspurgt 2 gange, at chefen skal ringe mig op. Dette er heller ikke sket. At chefen også er ligeglad, fortæller mig meget om deres måde at behandle borgerne på.

Gør man Gladsaxe kommune opmærksom på, at ens sag er en hastesag, så sætter de faktisk bare farten ned på ens sag.

Udover det, så sender de ALTID brevene til en EFTER deres åbningstid og gerne lige op til helligedagene, så man kan gå og vente 4-5 dage på, at kunne ringe til dem.

Min sag som ikke engang er færdig i nu er UNDER ALL KRITIK og det har kostet og koster mig stadig DYRT, at Gladsaxe kommune er så ligeglade med deres borger.

Dette er kun en LILLE del af hele forløbet.

3. Juni 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

E-boks virker stadig kun een vej?????

Det vil føles imødekommende når kommunen engang beslutter sig for at borgerne kan svare på de emails som kommunen sender via e-boks. Det _er_ da muligt ikke? Lige nu skal man enten ringe (...) eller gå ind på kommunens hjemmeside, finde 'kontakt', kopiere mailadressen, åbne eget mailsysystem, og derpå skrive selve mailen. Temmelig retro.... Niveauet lige over brevdue eller dåsetelefon. Er sikker på I arbejder på at forbedre det ;-).

15. Januar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr