GladbilistBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog både trailer og mc kørekort hos morten og han fik lagt en plan i forhold til arbejde. Det fungerede virkelig godt kan varmt anbefale morten 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale at tage motorcykel kørekort hos Morten Køreskole. Morten er altid i godt humør og har en sjov historie til at grine lidt af. Han tager sig god til til at hjælpe hvis man er i tvivl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjov kørelærer og god service Morten er en Super kørelærer, han er meget ærlig og giver konstruktiv feedback. Han har også altid en hyggelig historie til at holde humøret oppe. Jeg kan klart anbefal... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Motorradfahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Gladbilist går jeg op i at sikre dig et lærerigt og spændende forløb, hvor kvalitet og professionalisme er i fokus. Jeg gør mig umage for ikke bare at være hvilken som helst kørelærer på Fyn. Der lægges stor vægt på, at du får en god oplevelse med at tage dit kørekort.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle tag stor trailerkort

Jeg skulle tag stor trailerkort, så fik jeg anbefalet Mortens køreskole, og jeg kan varmt anbefale ham, jeg syntes Morten han er rigtig god til fortælle om tingene og hvordan det skal gøres han meget lærerigt og god til lære fra sig jeg har generelt bare haft en super god oplevelse med ham

27. Juni 2025

Hej Mikkel

Perfekt hurtigt forløb

Perfekt forløb, især tilpasset mit job så jeg havde køretimer til BE kørekort om fredagen.

God kørelærer og ja gik super nemt og smertefrit :-)

27. Juni 2025

Hej Thomas

Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger, samt at vi fik det tilpasset dit arbejde 😉

Vh Morten www.gladbilist.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med dygtig og kyndig…

God oplevelse med dygtig og kyndig vejledning. Gode praktiske råd og støtte.

Planlægning i top, mht. teori, køretimer og prøve.

Alt i alt et godt forløb

28. Mai 2025

Hej Paw

Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var styr på alt og det hele gik…

Der var styr på alt og det hele gik hurtigt og efter planen

3. Juni 2025

Hej Thomas

Tak for de 4*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mortens køreskole kan varmt anbefales

Mortens køreskole kan varmt anbefales. Hurtig ekspedition og fantastisk engagement.

25. Mai 2025

Antwort von Gladbilist

Hej Kristian Tak for de 5*. Det glæder mig at mine ord omkring hurtig ekspedition har levet op til dine forventninger. 😉

Anbefaler gerne Morten

Morten er super behagelig og humoristisk og hele mit trailerkørekortsforløb har været upåklageligt. Morten har også været god til at være fleksibel ift. at arrangere køretider mm.

5. Mai 2025

Antwort von Gladbilist

Hej Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 Vh Morten

Kørekort til bil

Sjov og venlig kørelære. Og god til at forklare tingene. Kan klart anbefales👍

28. April 2025

Antwort von Gladbilist

Hej Sofus Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. 😉 Vh Morten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afsluttet mit trailer…

Jeg har netop afsluttet mit trailer kørekort hos Gladbilist, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte dem til mit forløb. Hele processen fra start til slut har været professionel og behagelig at før i.

Undervisningen var både grundig og praktisk orienteret, hvilket gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg ved at køre med trailer. Jeg kunne mærke, hos gladbilist er han meget profecioånel og er god til at forklar en hvad men skal gør

Jeg satte især pris på den fleksibilitet, der var i planlægningen, samt den støtte og opbakning, jeg fik undervejs. Der var altid tid til spørgsmål, og jeg følte mig aldrig stresset.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med min oplevelse og vil klart anbefale Gladbilist til andre, der ønsker at tage trailer kørekort, eller andet

1. April 2025

Antwort von Gladbilist

Hej Lærke Tak for den meget flotte anmeldelse og de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. 🙏😉

Morten får 5 stjerner

Morten får 5 stjerner, fordi
- lige ud af landevej typen
- tager højde for individuelle behov for indlæring
- humoristisk og behagelig at være i selskab med
- gør teorien spiseligt og forståeligt
- og personligt er det for mig en kæmpe succes at gå igennem i første hug.

Tak for dig!

- og nej det er ikke en aprilsnar 🤪

1. April 2025

Hej Mai-Britt

P.s tak fordi det ikke er en aprilsnar 🙏😉

Vh Morten www.gladbilist.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behagelig og godt selskab

Super behagelig og godt selskab. Kompetent og god undervisning

25. Februar 2025

Hej Camilla

Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. Håber du nu kan få kørt med dine heste 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtigt forløb

Super service og hurtigt forløb, kun 16 dage fra start teori til overstået køreprøve 👍
Jeg kan klart anbefale Mortens køreskole/gladbilist.dk 😊

3. März 2025

Antwort von Gladbilist

Hej Ole, tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. Og at du har sat stor pris på et hurtigt forløb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart et sted der kan anbefales.

Helt klart et sted der kan anbefales.
Sjov og god Kørelære
Og bestod selvfølgelig første gang

16. Dezember 2024

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, god oplevelse, dygtig og sjov kørelærer.

10. Januar 2025

Hej Lone

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr