Varerne leveres hurtigt. Det er så ærgerligt at butikken lukker når jeg endelig har fundet en butik, som sælger soltoppe uden kunststoffer og elastan
Ringede til butikken og fik en supergod og kompetent hjælp af Gitte. Bor ikke i nærheden, men handlen gik upåklageligt på trods. Varen blev hurtigt oprettet på webshop og efterfølgende blev jeg ringet... Mehr ansehen
Vil helt sikkert handle her igen og klart anbefale stedet. Hurtig levering- omhyggeligt pakket. Medfølgende brev om evt. retur og regler vedrørende dette ( medsendt label) og en kvittering på mail.... Mehr ansehen
Jeg bestilte en sommerjakke om onsdagen op til Store Bededag, som jeg gerne ville have på til en konfirmation. Dagen efter ringede de og oplyste, at de ville sende jakken straks. Jeg modtog jakken dag... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop: www.gitte-munch.dk
Dänemark
- gitte-munch.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
varerne kom hurtig
Fin oplevelse
Varerne leveres hurtigt
Gitte Munch er hurtig til at sende og…
Gitte Munch er hurtig til at sende og vare er altid pænt indpakket.
Tak for denne gang ❤️
Modtog det bestilte hurtigt, og fint pakket ind ❤️
Tak for denne gang.
Service, hurtig ekspedition
Supergod oplevelse med et højt service niveau, findes ikke helt mere.
God oplevelse
Har handlet hos Gitte Munch online flere gange. Godt tøj og hurtig fremsendelse med en personlig hilsen. Mine bedste anbefalinger.
Super glad for min mos mosh skjorte og…
Super glad for min mos mosh skjorte og så synes jeg at Gitte Munck er meget nærværende som web-butik
Super godt
Det er et dejligt sted at handle ved på nettet , god hjemme side , nem at finde ud af og god bud.
Handler der igen.
Super gode tilbud 😍 Dejlig butik med…
Super gode tilbud 😍 Dejlig butik med mange fede mærker.
Fine service
Hurtig levering og gode priser 😃
God pris og hurtig ekspedition 👍🏻😊
Super hurtig levering og en sød besked…
Super hurtig levering og en sød besked i mailen
Fremragende
Stort udvalg med gode tilbud.
Rigtig god kundeservice samt meget hurtig levering. 🥰
Super service og hurtig levering🙏købte…
Super service og hurtig levering🙏købte en lækker blazer på udsalg🙏
God og hurtig betjening.