Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het begint eentonig te worden maar wat een fan-tas-ti-sche kleding is dit toch. Dit keer een Chino en Polo besteld, het zit zo enorm goed en fijn, prachtige stoffen en goede kwaliteit, Ik heb van een... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had onlangs drie polo shirts besteld en kort daarna ontving ik een e-mail over een actie waarbij je een gratis oranje shirt kreeg bij een bestelling vanaf €119. Helaas viel mijn bestelling net bu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en super producten. Snel en efficiente customer support. Er zijn maar wijnig bedrijven waar ik zo tevreden over ben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische kleding. Van zakelijk tot casual. Alles in zeer goede kwaliteit tegen een bijpassende prijs. Maatadvies is spot on! Voor mij als man van 1,95 mtr en 100kg niets anders meer. Ik dra... Mehr ansehen

4.3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Girav geen objectieve reviews

Ik kocht bij Girav boxershorts. Deze vond ik niet prettig. Maatvoering ook slecht. Bij Girav werd gevraagd om een review. Tja deze was natuurlijk niet echt positief, en nu mijn probleem: Dit wordt dus niet op hun website vermeld!! Hier heb ik dus problemen mee!! Girav beïnvloed zo de beoordeling van hun producten. Zo misleid je de klant.

10. Juni 2022

Antwort von Girav

Geachte heer Peer, bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw review (nog) niet geplaatst is. Zou u mij aub een mail willen sturen naar webshop@girav.com zodat ik uw gegevens erbij kan pakken? Dan kunnen wij dit probleem oplossen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Melanie

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima kleding voor lange mensen

Prima kleding. Goede maatadvies adhv een maattabel. Des ondanks is het even zoeken naar de juiste pasvorm per kledigstuk . Vandaar dat je dan mooi met Klarna achteraf kunt betalen. Dat werkte tot voorkort prima. Helaas niet nu niet meer en weerhoud mij ervan om een bestelling te plaatsen. Hoop dat het snel wordt verholpen.

9. Juni 2022

Antwort von Girav

Beste Paul, bedankt voor uw feedback. Jammer dat het niet wil lukken om een bestelling te plaatsen online. Ik help u graag ermee! Zou u aub een mailtje naar webshop@girav.com willen sturen? Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet, Melanie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas wordt Girav alsmaar duurder.

Helaas wordt Girav alsmaar duurder.
Vestje, pullover en polo en ik ben nog net geen 300 eu lichter. Dat was dan ook m'n budget dus de shirts en hemden kan ik vergeten. Helaas zijn deze prijzen voor velen niet meer te betalen. Ging voor mij ook maar net. Helaas ken ik geen bekend en betaalbaar alternatief wat betreft kleding voor lange mensen, dus dat wordt op een houtje bijten volgende maand.

Was voorheen al niet goedkoop en had toen al steeds last met shirts/truien(binnen no-time een stuk of 5 zelfs waaronder een dure cashmere pullover) waar gaten in vielen. Niet allemaal overigens, maar zeker de helft. De andere daarentegen gaan al best een tijd mee en de kleur en pasvorm blijft lang goed.

22. Mai 2022

Antwort von Girav

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben meer dan 10 jaar lang de prijs op onze basics op hetzelfde niveau weten te houden. De stijging van de kosten voor grondstoffen, transport, arbeid en energie maakt het voor ons onmogelijk om de huidige prijzen te handhaven. De belangrijkste reden is dat wij absoluut niet willen inleveren op kwaliteit en pasvorm. Een andere reden is dat wij onze leveranciers eerlijke prijzen willen blijven betalen. En ten slotte, willen we graag ons productieproces duurzamer blijven maken.
Onze focus blijft onveranderd op het leveren van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor onze klanten. U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dat kan via de mail (webshop@girav.com) of telefonisch.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Te kort (L) soms te lang(XL) geen consistentie. Waarschijnlijk uitbuiting van 3e wereld personeel. NIET BESTELLEN

7. April 2022

Antwort von Girav

Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat de maten niet kloppen. We kunnen uw gegevens niet zien maar als u ons via webshop@girav.com een bericht stuurt gaan we het voor u oplossen.

Excellent

Excellent products, for a 205 cm tall guy there is no better store. The products are on the more expensive side but totally worth the price. Customer service is very friendly.

22. Februar 2022

Ontzettend fijne shirts

Ontzettend fijne shirts! In 3 verschillende lengtes te bestellen, tot aan echt heel lang. Niet zo snel mogelijk ergens anders te krijgen. Geweldig snelle levertijd en service! Eigenlijk steeds de volgende dag in huis

20. Februar 2022

Matige kwaliteit shirts

T-shirts besteld via deze site. Shirts zaten perfect bij het begin. Na 1x wassen op 40 graden waren ze teveel gekrompen en dus geen mooie pasvorm meer. Daarnaast zitten er al her en der gaatjes in de shirts. Niet al te beste kwaliteit dus.

1. Februar 2022

Antwort von Girav

Beste Vincent, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze shirts. Zou je een mail kunnen sturen naar webshop@girav.com. Dan gaan wij kijken in hoeverre wij je kunnen helpen met een passende oplossing. Al vast bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zwakke prijs kwaliteit

Zwakke kwaliteit, knopen laten los, verkleurd zeer snel.
Stof zelf ok (Denk aan Lacoste qua kwaliteit). Pasvorm blijft ok.

8. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over dit merk

Zeer tevreden over dit merk. Levering altijd snel en correct. Laatst een probleem met een geleverd t-shirt wat heel snel gaatjes onder de oksels kreeg. Dat werd per omgaande vervangen, dus super opgelost. Meer keuze in prints e.d. zou leuk zijn want de keuze is niet reuze, maar ik snap ook wel dat dat lastig bij te houden is in 17 maten, tenzij ze op bestelling zouden worden gemaakt en dan heb je ze weer niet de volgende dag. Girav is niet goedkoop, maar de kwaliteit is goed en in mijn maat zit het allemaal een stuk beter dan wat ik in de winkels kan vinden,

3. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte after sales service!

Onlangs drie polo's besteld. Werden overigens snel en netjes, zoals ze beloven, geleverd.

Afijn, bij 1 van de polo's zit nu al een gaatje op de naad bij de knoopjes. Hiervan melding gemaakt (met wat foto's) en werd direct op geantwoord dat dit niet hoort en ze direct een nieuwe versturen!

Top service!

Hierdoor word je natuurlijk ambassadeur van het merk. Slim gedaan en goed opgelost!

24. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere keren besteld en altijd snel…

Meerdere keren besteld en altijd snel verzonden, ook tijdens corona-tijd.
De laatste keer echter heeft PostNL het verziekt (pakket afgeleverd bij de Coop maar op exact dezelfde tijd ook afgehaald terwijl ze bij Coop geen pakketten geleverd hadden gekregen op dat tijdstip).
Girav heeft het prima en adequaat opgepakt en na enkele dagen zonder reactie van PostNL het pakket opnieuw opgestuurd.

29. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect voor 'rare' pasvormen.

Gewoon een goed product. Ik heb tot nu toe altijd in één keer de goede maat kunnen bestellen dankzij de maatkeuzehulp.

Shirts en truien zitten heerlijk, voelen kwalitatief goed aan en houden (al een halfjaar 2x per week wassen) goed hun kleur.

Zeker een aanrader als je altijd te korte of te brede kleren hebt.

10. Oktober 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede T-shirts, slechte levering

T-shirts zijn goed en fijn voor langere mannen, maar ze komen nooit maar dan ook echt nooit hun belofte na van "voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden". Als je ze hierover bericht reageren ze met een soort arrogantie en beginnen ze over een storing. Laatste 3 bestellingen op rij zijn allemaal pas een dag later verzonden, laatste had ik om 20:00 uur besteld. De T-shirts met print zijn wat inspiratieloos en soms wat kinderachtig, hier kunnen ze ook nog wel wat aan verbeteren.

27. Juni 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne shirts, goede kwaliteit, scherpe prijs

Fijne shirts, goede kwaliteit, blijven mooi. En ook nog een scherpe prijs.

De naam van de sixpack t-shirts op de website is wel wat verwarrend, Ondanks het dragen van deze six pack t-shirts heb ik nog steeds een Turks brood. ;-)

Daarnaast zou ik (weer even serieus) de six-packs ook graag in andere kleuren dan alleen wit en zwart zien.

21. März 2019

gewoon goed

Bestelling geplaatst en keurig geleverd. Heb wel anders mee gemaakt. Nu dus wel goed!

24. Dezember 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr