Wij wilde graag gietvloer omdat we het bij vrienden zagen en zo mooi vonden, nou toch maar genomen hier mooie vloer genoeg keus uit kleuren.
zeer consistente afwerking van begin tot eind
De Pandomo vloer in onze lounge is zowel comfortabel als chique, hele mooie vloer dit dit bedrijf gemaakt heeft.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Gietvloer Zaandam staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Als lokale specialist in gietvloeren bieden wij op maat gemaakte vloeroplossingen die perfect passen bij de wensen van onze klanten in Zaandam en omgeving. Ons team van ervaren vakmensen heeft een passie voor het creëren van duurzame, stijlvolle en onderhoudsarme gietvloeren die een perfecte aanvulling zijn op elk interieur. Wij geloven in transparante communicatie, eerlijke prijzen en het leveren van uitstekende service, van het eerste contact tot aan de oplevering van het project. Of het nu gaat om een woning, kantoor of industriële ruimte, wij garanderen dat elke vloer wordt geïnstalleerd met oog voor detail en vakmanschap. Op onze Trustpilot-pagina nodigen we u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en uw eigen ervaring met ons te delen. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde, omdat we altijd streven naar verbetering en het overtreffen van de verwachtingen. Bij Gietvloer Zaandam zetten we ons in om van elke opdracht een succes te maken, en we kijken ernaar uit om ook uw vloerwensen werkelijkheid te laten worden.
Ebbehout 1, 1507 EA, Zaandam, Niederlande
- +31753690528
- contact@gietvloerzaandam.com
- gietvloerzaandam.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Tijdens het drogen van vloer bleef…
Tijdens het drogen van vloer bleef ruimte prettig door hun aanpak met lucht.
ze namen tijd om alles laag voor laag…
ze namen tijd om alles laag voor laag te verklaren
geen indrukken zichtbaar
alles netjes achtergelaten geen gedoe…
alles netjes achtergelaten geen gedoe met schoonmaken achteraf
Je merkt aan alles dat hier iemand met…
Je merkt aan alles dat hier iemand met gevoel voor vorm heeft gewerkt.
voor ons kleine appartement is dit echt…
voor ons kleine appartement is dit echt ideaal
hij liep met mij en mn moeder door…
hij liep met mij en mn moeder door woonkamer en legde stap voor stap uit wat hij ging doen bij die gietvloer
Vloer Voelt Telkens Schoon
vloer voelt telkens schoon zelfs als ik niks heb gedaan klein pluisje maar bijna onzichtbaar
Ze gaven advies voor kleur dat precies…
Ze gaven advies voor kleur dat precies goed uitpakt
Ik weet nu hoe ik de vloer lang netjes…
Ik weet nu hoe ik de vloer lang netjes kan houden
De Tijdlijn Die Ze Gaven Klopte Helemaal, Mijn Opa Vond
De tijdlijn die ze gaven klopte helemaal, mijn opa vond dat sterk.
Alles Voelt Strak En Toch Warm Door De Satijn Glans
alles voelt strak en toch warm door de satijn glans
we hebben voor deze vloer gekozen toen…
we hebben voor deze vloer gekozen toen opa bij ons kwam wonen en het bevalt ons allemaal supergoed
ik had het niet verwacht maar ze…
ik had het niet verwacht maar ze hielden echt rekening met het glas, alles bleef onbeschadigd
hij hield ons goed op de hoogte
hij hield ons goed op de hoogte, dus we hoefden nergens achteraan
hij zei eerlijk dat sommige…
hij zei eerlijk dat sommige schoonmaakspullen juist schade doen, fijn om te weten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.