GezinsEnergie Bewertungen 13

3. Ökostromanbieter
  4. Wohnungswirtschaftsunternehmen
  5. Solarenergieunternehmen
  6. Energieanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gezinsenergie is een energiemaatschappij met meer dan 17.000 deelnemers. Gezinsenergie biedt alle deelnemers een scherp, eerlijk en transparant tarief aan.

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Misleiding

In hectische week op dinsdag gebeld vanwege bijzondere aanbieding. Website heette niet te werken. Moest aan eind van de week maar terugbellen. Ook gedaan echter de aanbieding was niet meer geldig.
Niet verwacht van zo'n bedrijf!

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zitten er lekker warm bij!

We zitten er lekker warm bij met genoeg energie! Duidelijke mails en goede informatie over de facturen enz. We hebben al verschillende leuke uitjes gemaakt met leuke korting voor klanten van Gezinsenergie, o.a. pannenkoek eten en naar een dierenpark in Tilburg.

3. Februar 2026

Blijven emails sturen

Blijven emails sturen. Spam
Ook na herhaaldelijk verzoek om gegevens te verwijderen. Dan is het een paar jaar stil en dan begint het weer. Dan weer excuses en beloven ze alles te verwijderen. Niet dus. Schaamteloos, terwijl ze op de website pretenderen betrouwbaar en eerlijk te zijn

8. Dezember 2025

Fijne menselijke energieleverancier

Via een failliete energiemaatschappij bij Gezinsenergie terecht gekomen en blij dat ik hier geland bent. Een fijne organisatie waar ze nog gewoon een telefoonnummer hebben, je te woord staan en uitleg geven bij vragen. Ook eerlijk advies. En daarnaast is er de digitale omgeving en de mails waar je goed zicht kan houden op je gebruik.

26. April 2025

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen! Dit bedrijf steekt zoveel mogelijk in op verantwoorde keuzes.
Dit doen ze vanuit hun visie (website) die goed en vertrouwd aanvoelt.

14. März 2025

kostenoverzicht dynamisch

Nu twee maanden een dynamisch tarief. Maar weet nog steeds niet wat mijn werkelijke kosten zijn. Het kostenoverzicht moet nog steeds aangepast worden.
Als je het vraagt dan is het dat een keer gaat komen.
Je verwacht van een bedrijf dat ze hun zaakjes op orde hebben. Zo jammer.Dit is geen reclame.
Ga misschien toch eens verder kijken.

12. August 2024

Geldwolven

Helaas kan ik niet lager geven dan 1 ster. Wat een geldwolven. Als je niet naar hun zin snel betaald worden er gewoon incassokosten bij je in rekening. Ik ben al binnen enkele maanden al meer dan €450,- lichter. Vind je t gek dat niet alles binnen 5 min zo even betaald wordt. Ik heb duidelijk aangegeven wanneer betalingen plaats vinden en nog worden er kosten bij je in rekening gebracht.

Let dus op, blijf WEG van deze geldwolven. Ze doen zich goedkoop voorkomen, maar zo veel addertjes zitten hier onder het gras. Je kan ze beter omschrijven als een slangenkuil. Heeft u nu een (flexibel) contract bij ze, zeg 'm alstublieft op en ga bij ze weg.

12. April 2024

Ze verdient nog niet eens 1 ster

Gezinsenergie verdient nog niet eens 1 ster. Dat is eigenlijk al te veel. Sluit u NIET aan bij deze partij. Ze maken graag u grof geld afhandig in de jaarafrekening door niet transparent te zijn naar klanten. Mij zullen ze nooit meer terug zien als klant. Het is een bedrijf met een starre houding, geen enkel idee wat klantenservice inhoud, alleen de afdeling debiteuren is sterk vertegenwoordigd, om u uiteraard zo veel mogelijk geld te ontfutselen.
Ik kan nog veel langer door typen, maar dat verdienen ze niet eens. Wees verstandig en kies een ander bedrijf als deze.

1. März 2024

Gezinsenergie / Van Helder

Geen zaken mee doen!
Na het faillissement van Anode zonder enige inspraak aan deze foute club toegewezen met buitensporig hoge rekeningen tot gevolg.
Op mijn verzoek om een eindafrekening wordt niet gereageerd. Mijn verbruik gelukkig nauwgezet bijgehouden.

10. Juni 2022

Dramatische communicatie en service

Communicatie en klantenservice zijn dramatisch! Geen reacties op email en telefonisch soms niet bereikbaar tijdens de openingstijden of andere keren heel lang in de wacht.
Eigen belang stellen ze boven klantbelang.

22. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr