Jeg havde en rigtig god oplevelse. De kunne reparere mine høretelefoner, som andre steder ikke kunne fikse, og de gjorde det endda med det samme. Personalet var søde, venlige og meget hjælpsomme hele... Mehr ansehen
Jeg har brugt Get it Fixed I mere end fem aar. Jeg har koebt en stadig meget velfungerende brugt laptop til en superpris, jeg har faat repareret printer og faaet super support til min mobil. GIT med... Mehr ansehen
Imponeret over kobber til min laptop! Jeg har altid haft høje temperaturer og larmende blæsere, men efter et lille indgreb på et 15min får jeg 39 grader ved normalt brug og under stress test 79-82 gra... Mehr ansehen
Kan klart anbefales - var klar til at lægge min 8 år gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik død. Vi prøvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte
- Mobiltelefongeschäft
- Computergeschäft
- Elektroreparaturgeschäft
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Geschäft für Second-Hand-Computer
Vom Unternehmen geschrieben
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: Køb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation Væske Skader alle elektriske produkter Alt i bærbare computere (alle mærker) ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Alt i stationære computere ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjørnet 2100 KBH Ø Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: 10.00 til 16.00 Søndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: Lukket Søndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, København Østerbro samt Amager , Dänemark
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
This shop is amazing and will fix hardest electronics issues
This shop is amazing. It has the best electronic engineers you will find in Denmark.
I was on a business trip to Copenhagen from Germany. Suddenly, my MacBook Pro 2017 stopped working and I had a “black screen of death”. Ken the owner of this shop has an incredible experience and he will help you to find the problem as fast as possible and will give you a fair price. Since it was not an easy problem to fix I dropped my MacBook over there and he helped me to save the data. My screen and some of parts of my logic board was broken. Tareq one of the most talented electronics engineer could help me out here and he find the problem and fixed it. All within a short time and a very fair price. If I will ever have an issue with my Apple devices in the future I’ll send it over to this shop because here I can ensure the business owner cares about your emotions and your sensitive data! I have to thank a lot Tareq and Ken! If you have an issue to fix you should definitely check out this store! Thanks and best. Nico.

Antwort von GET IT FIXED
Super god og effektiv reparation
Super god og effektiv reparation, kombineret med venligt og servicemindet personale.
Super fed oplevelse, kan klart anbefale!

Antwort von GET IT FIXED
Hurtigt, billigt og god service
Fik fikset PS4 controller hurtigt og billigt. Servicen var også i top. Kan varmt anbefales.

Antwort von GET IT FIXED
ELSKER at komme hos Get it fixed
Et besøg hos Ken og hans team hos get it fixed, er altid en sand fornøjelse :D
Servicen er helt i top og de tager hånd om ens problem med div elektronik, meget hurtigt. Hvis ikke med det samme, så inden for få dage. De er altid søde og man føler sig altid meget velkommen, der er altid tid til en lille snak, selvom de har travlt. Kan varmt anbefale dette elektronik værksted :D

Antwort von GET IT FIXED
Skøn fyr, skøn service, skønt resultat
Jeg er rigtig glad for den service, jeg er blevet udsat for af Ken og hans get-it-fixed-team. Jeg var nede i Ken's butik sammen med min lillesøster, og da vi gik fra butikken snakkede vi om, at vi var rigtig imponerede over den passion Ken lagde i sine svar på vores MAC-spørgsmål. Han må svare på mange lignende spørgsmål, som vi har hver dag/uge, men der var ild i øjnene på den gode computer-mand.
Og resultatet blev forresten forrygende og overgik mine forventninger angående min 10 år gamle MAC. Så jeg kommer stærkt tilbage igen, lige så snart jeg har brug for kyndig vejledning og reparation (eller køb) igen.
Glade sommerhilsner
Jonas

Antwort von GET IT FIXED
Super service. Meget dygtige og imødekommende. Fik fikset min pc på aftalt tid og til aftalte pris. Mine varmeste anbefalinger skal I ha.
Mvh Martin

Fremragende service!
Fremragende service!
FaceID på min iPhone XS gav problemer grundet støv der var kommet ind i telefonen. Første besøg i butikken gav ikke noget resultat, da en skrue voldte problemer. Det ville tage længere tid end ventet, og køen af kunder voksede støt på det tidspunkt. Så vi aftalte at jeg kom dagen efter på et tidspunkt hvor der var mere stille.
Problemet blev fixet dagen efter og FaceID virker igen som forventet. Tip top.

Fantastisk butik og værksted
Get it fixed er en af de butikker på Østerbro, som er så skøn at komme i, at man ønsker telefonen eller computeren skal gå i stykker, så man kan smutte hen til butikken endnu en gang. Blandingen af butik og værksted, hvor der både hænger ting organiseret til salg på væggen og hvor reparationerne er i gang på hver en ledig plads i det lille lokale, gør det til et levende og rart sted at komme. Det er befriende at komme et sted, hvor man kan mærke at alle, der arbejder der, brænder for deres arbejde. Jeg er kommet her i mange år, og det er en af de små steder på Østerbro, hvor man kan stole på, at man kan komme igen, hvis man er i tvivl om noget ved det, man har fået lavet, og hvor det ikke bare er forretning for forretningens skyld. Det er derudover ret fantastisk, at børnene kan smutte ned til butikken selv, fordi man ved, at personalet ved så meget om produkterne, at man som forældre kan føle sig helt tryg ved, at de afleverer deres produkter selv, i sikker forvisning om, at det er interessen for at gøre det som godt som muligt, der driver værket. Der er i øvrigt altid en rar stemning imellem kunderne, også selv om der kan være mange, fordi vi alle er der, fordi vi ved, at bedre bliver det ikke. Så gør det ikke noget, hvis man skal vente lidt. Hvis man ikke har tid til at vente, så skal man bare komme på nogle lidt skæve tidspunkter, så kommer man altid til hurtigt. Det er min erfaring. Tak!

Fantastisk service!
Mit elektriske skateboard var gået i stykker, det viste sig, at det bare var en lille ledning som var faldet af inde i styreboxen
Han lodde ledning på igen og da jeg spurgte hvad det ville koste sagde han at det var på huset.
5/5 og helt klart et sted som jeg vil besøge igen hvis jeg har elektronisk som er gået i stykker

Great service!
Ken was so helpful and got my laptop fixed very quickly. I am very grateful.

Antwort von GET IT FIXED
Dyrt, overdrevet forklaring og selektiv betydning af garanti
Min søns MacBook pro leveret med væskeskade og en defekt komponent (jeg selv kom til at skrue fast på den komponent).
Iflg. forretningen skal der laves væskeskade behandling som fjerner alle skader forårsaget af vandet, men da de kom i gang med reparationen fortalte de mig, at de bliver nød til at reparere yderligere 3-4 mærkelige dele af computeren samt den defekte komponent.
Så siger de, at de har nu lavet den, og den kan ikke laves om.
Ja, maskinen fungerer nu, men prisen (6000 dkk) var dobbelt så meget som jeg har senere undersøgt hos en anden forretning.
Nok om det, nu viser det sig at en tast ikke fungerer som den skal, men forretningen vil have 3500 dkk for at reparere den.
Det var en af de taster på tastaturet som fik vand på.
Der findes andre steder som giver et uforpligtende tilbud på reparationen med garanti uden at det koster noget.
=> Jeg bliver nød til at besvare dit indlæg inde i mit, da dette system
=> ikke tillader at besvare yderligere.
=> Det ser ud til, at du pludselig har sovet i 3 måneder.
=> Denne reparation har du foretaget for 3 uger siden og du var
=> færdig med den efter 2 timer.
=> Da jeg var hos dig sidste gang påstod du, at Apples bundkort kan
=> skifte farve ved vandskade og du vist mig to farvede prikker på
=> bundkortet, men da jeg viste et billede af bundkortet fra før
=> reparationen trak du din påstand tilbage :(.
=> Jeg har detaljerede billeder af alle dele af computeren før
=> reparationen som desværre ikke bekræfter alle dine påstande.
=> Det største del af det du skriver er opdigtet, her gælder ærlighed :)

Antwort von GET IT FIXED
Hurtig, kompetent og fair service
Fik fikset en iPhone 7, som Humac ikke mente de kunne lave indenfor garantien, selvom telefonen var under et år gammel. Get it fixed klarede den til en meget fair pris mens jeg ventede i butikken. Kan varmt anbefales.

Antwort von GET IT FIXED
Jeg ringede til GET IT FIXED fordi min…
Jeg ringede til GET IT FIXED fordi min PS4 larmede og jeg fik et tilbud om at få skiftet kølepastaen, renset den, samt at få slebet metallet under, for yderligere at effektivisere køleevnen.
Resultatet er fantastisk. Hvor min PlayStation tidligere var ulidelig at have tændt og spille på, er den nu så godt som lydløs.
Mange tak for god service og kyndig vejledning. Man kan virkelig mærke at de i butikken interesserer sig for det de arbejder med.

Antwort von GET IT FIXED
Effektiv service og god stemning!
Jeg afleverede min Macbook med batteriproblemer. Batteriet blev skiftet, mens jeg sad i butikken, så jeg kunne få min Mac med mig med det samme. Det var hurtigt, effektivt og billigt (sammenlignet med de fleste andre reparations-butikker). Desuden var der en god og behagelig stemning i butikken. Jeg kan klart anbefale stedet!

Antwort von GET IT FIXED
Løste mit batteri problem hurtigt uden…
Løste mit batteri problem hurtigt uden det kostede mig noget ved at flushe batteriet

Antwort von GET IT FIXED
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Kan klart anbefales 👍

Fantastisk service
Fantastisk service. Skifter Batterie medens man venter. Man får en hyggelig snak med nogle rigtige EDB nørder og en kop kaffe. Pris under det halve af hvad Humac tager

God og hurtig service!
Super service ! Jeg kom ind med min ps4 Pro og skulle have en rens + skift af kølepasta. Fik plads med det samme, spurgte om jeg måtte kigge med i hvordan den blev splittet ad og fik lidt råd til hvorfor man gør det ene og det andet. Utrolig god og hurtig service !

Antwort von GET IT FIXED
Flinke og super god betjening.
Flinke og super god betjening.
Meget dygtige - har løst alle vores computer og mobil problemer.

tjae
tjae, i kan jo se på tallene 95 % er tilfredse, dem der er tilbage er jo dem der vil have alt gratis. Jeg har aldrig oplevet en forretning med det høje niveau af kundevenlighed og teknisk kunnen i særklasse. Og en prispolitik der ligger under alt i kan sammenligne med. Selv de store it forretninger som elgiganten henviser til "get it fixed" når de ikke selv kan klare vore it problemer og de har de nogle gode medarbejdere. Men de matcer altså ikke "get it fixed", jeg har da fundet "hjem" når itén giver mig hovepine. "Get it fixed" er min "æske" med panodil, de tager "smerten" når "it hovedpinen" banker på.

Antwort von GET IT FIXED
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.