Jeg havde en rigtig god oplevelse. De kunne reparere mine høretelefoner, som andre steder ikke kunne fikse, og de gjorde det endda med det samme. Personalet var søde, venlige og meget hjælpsomme hele... Mehr ansehen
Jeg har brugt Get it Fixed I mere end fem aar. Jeg har koebt en stadig meget velfungerende brugt laptop til en superpris, jeg har faat repareret printer og faaet super support til min mobil. GIT med... Mehr ansehen
Imponeret over kobber til min laptop! Jeg har altid haft høje temperaturer og larmende blæsere, men efter et lille indgreb på et 15min får jeg 39 grader ved normalt brug og under stress test 79-82 gra... Mehr ansehen
Kan klart anbefales - var klar til at lægge min 8 år gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik død. Vi prøvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte
- Mobiltelefongeschäft
- Computergeschäft
- Elektroreparaturgeschäft
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Geschäft für Second-Hand-Computer
Vom Unternehmen geschrieben
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: Køb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation Væske Skader alle elektriske produkter Alt i bærbare computere (alle mærker) ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Alt i stationære computere ---rens, service og opgradering med mere ---øget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjørnet 2100 KBH Ø Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: 10.00 til 16.00 Søndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk Åbningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lørdag: Lukket Søndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, København Østerbro samt Amager , Dänemark
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid rigtig god service og venlig…
Altid rigtig god service og venlig betjening. God løsninger til fornuftige priser.
Også gode brugte produkter til salg - har fx købt ps4 controllere brugt
Kan klart anbefale Get it fixed

Antwort von GET IT FIXED
Hurtig & meget professionel service!!!
Hurtig & meget professionel service!!!
Jeg stod med en udbrændt Mac Air som jeg ikke vidste om jeg måtte smide ud eller den kunne få nyt liv.
Jeg fandt Get It Fixed på google search og tænkte jeg ville give det det et forsøg.
Jeg fik en meget professionel service hos Ken, han fortalte mig at den kunne komme til at virke fint igen med et nyt batteri & kølepasta.
Jeg afleverede den tirsdag li inden lukketid og kunne hente den igen dagen efter ved frokosttid. Den virker perfekt og jeg er glad for ikke at bidrage til brug-og-smid-væk statistikken. Jeg kan kun give en stor anbefaling af dette sted til alle der står med brugt udstyr af mac, ipad, iphones og andet elektronik der kan reddes.
Tak herfra
Hilsen
Rune

Antwort von GET IT FIXED
Havde set forretningen i nærmiljøet
Havde set forretningen i nærmiljøet, og eftersom jeg stod med en udbrændt Ipad og ikke havde råd til en ny, tog jeg chancen og gik ned i butikken, jeg blev straks præsenteret for en "brugt" Ipad som havde gennemgået et "facelift" og det var med et fint pristilbud. Indehaveren garenterede alt var efterset og prisen passede til min "lille" tegnebog. Kan varmt anbefales, forståelig forklaring samt en nærhed.

Antwort von GET IT FIXED
Hurtige og nemme at handle med.

Excellent service!
Excellent service!
The owner did not have parts for my Phone (a FairPhone that sadly nobody seems to know in Denmark), but he helped me disassembling the broken part and he gave me a repair kit with screwdrivers, all for free.
A big thank you!

Genial og hurtig service
Genial service! Var nede med min Ps5 grundet jeg havde forsøgt og rense den selv og ved et uheld revet blæserens stik helt ud af motherbordet...
Det blev hurtigt loddet tilbage på sin plads samt renset og nu fungere det hele igen som det skal👌🏽 super service og super venlig ejer💪🏽 kan klart anbefales herfra✌🏽

Hurtigt & nemt!
Jeg indleverede min PS4 Pro i går til Ken og hans kollega Lauritz fordi den larmede for meget. Det tog dem kun et par timer at rense den og nu er den næsten lydløs! Det er som at eje en spritny konsol. Enkelt og nemt. Jeg kan varmt anbefale andre at indlevere deres spillekonsoller til GetItFixed :-)

Antwort von GET IT FIXED
AEG vaskemaskine virker igen!
Min AEG vaskemaskine fra 2013 fik pludselig en elektronikfejl og virkede ikke. AEG laver ikke længere reservedele til maskinen og kunne derfor ikke reparere den. Mange tak til Tareq som fandt og fiksede fejlen - en komponent på et af kredskortene i maskinen blev skiftet. Nu fungerer maskinen perfekt igen og jeg håber at jeg kan bruge den i mange år endnu. Hvis ikke, og hvis der opstår elektronikfejl i andre af mine apparater, kommer jeg helt sikkert tilbage. Get it fixed er et firma som virkelig ved hvordan man reparerer elektronik og ikke opgiver før det virker igen. At få vaskemaskinen repareret betyder også at jeg kunne bidrage til at der skabes mindre affald - en supergod følelse!

Antwort von GET IT FIXED
No response to emails and failed to return funds
Sent my cd player for repair and paid a £200 deposit. Received reply to say cd player not repairable and that I would be reimbursed £140. 3 months later have still not received the £140 and the company have failed to respond to a series of emails asking them to explain reasons for the delay. Initial contact with the company appeared reassuring but now could not recommend sending them your equipment.

Antwort von GET IT FIXED
Would gladly trust my devices with this…
Would gladly trust my devices with this company again.
Excellent service, so kind and understanding from the very first start of the visit. They fixed my “coffee damaged” Asus Vivobook within a couple of hours after I handled it to them🥹

Meget kompetent assistance
Kom forbi Getitfixed med en defekt Playstation 5 controller.
Problemet blev meget hurtigt både verificeret og demonstreret. Den defekte del blev udskiftet på et kvarters tid, og jeg gik derfra med en fungerende controller og en fin snak om nogle andre reparationer jeg gerne vil have lavet. Garanteret ikke sidste gang jeg kommer forbi i Holsteinsgade og får fixet noget.

Miracle Workers
They managed to fix my laptop that had severe water damage to the motherboard when it should have been beyond help. I will definitely be back here with any other tech issues I have.

Fremragende service
Fremragende service, havde et akut problem på min computer, noget netwærk software, det var klaret på 2 timer!
Vil helt sikkert anbefales til andre!

Renset playstation
Var nede og få renset min Playstation. Den er nu god som ny! Og så endda til en helt i orden pris. Derudover var de virkelig flinke og meget hjælpsomme. Alt i alt en 10 ud af 10 oplevelse:)

Antwort von GET IT FIXED
Lavede min gave til min datter.
Lavede min gave til min datter.. en brugt PlayStation 4.. men virkede ikke efter køb.. ringede til get it fixed og de lavede den på en halv time.. virker perfekt og plus der er garanti.. super service.. alle pengene værd.. Tak..

MEGET hurtig ekskvering!
MEGET hurtig ekskvering!! Opladerstikket til min computer var gået i stykker og det blev fikset på en time. Virkelig venligt personale også!
Kan klart anbefale.

I dag Fredag d 18/11 har jeg været forbi GET IT FIXED og få fixet en PS4
Simpelhen en go oplevelse fra start til slut,
Rens og skift af harddrive, Ken ved hva han laver👍👍👍
Og nu virker controlerne også Ken, fandt et kabel i en skuffe vi takker for din hjælp

Fantastic place
I cannot recommend this repair center enough—after bringing in a monitor that had been broken for over a year (I had tried everything!), they managed to fix it in just under a week. They basically worked magic on it; I'm so glad I came here, and can definitely recommend it to the next person. Especially the people who work here; they were careful with my tech, happy to talk it through with me, and kind from the start. Thank you!

Antwort von GET IT FIXED
Jeg har fået lavet to controllere her…
Jeg har fået lavet to controllere her og de virker fint, den ene blev lavet på 10 minutter mens jeg ventede, hvilket var skønt.

Meget tjekket
Ken reparerede lynhurtigt mit Garmin løbeur, som ikke kunne oplade. Garmin selv ville ikke reparere det. Virkelig tjekket, penge sparet og en god oplevelse hos Get It Fixed.

Antwort von GET IT FIXED
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.