Een absolute aanrader! 👏 Ben je op zoek naar een cateraar die werkelijk alles tot in de puntjes verzorgt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Van de eerste kennismaking tot de laatste hap was... Mehr ansehen
Vleesbuffet gegeten bij Bar Botanique in Nevele super lekker. Hun eten is altijd heel lekker en met passie gemaakt. Ik zou gerookt lekkers iedereen aanraden, een top team.
We zijn heel tevreden over onze tapas- en veggieplanken welke wij op kerst hebben afgehaald. Er was een ruim aanbod van gerookte lekkernijen zoals hert, everzwijn, eend en zelfs zalm, makreel en garn... Mehr ansehen
mooi concept , van de aperitiefhapje tot het einde was alles super , mooie smaak verhouding en afwisseling . hoofd gerecht met lekkere zalm , pulled pork en gebraden rundsvlees met aangepaste huisg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Artisanale Rokerij en Catering ter plaatse. Uniek, verfijnd en vooral vernieuwend. Naast producten en diensten voor de particuliere markt, fabriceren we ook producten voor de professionele markt.
Isabella Haeckstraat 15A, 9070, Destelbergen, Belgien
- +32473654577
- reviews@gerooktlekkers.be
- gerooktlekkers.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Het is zeer veel
Het is zeer veel, wat ook de prijs rechtvaardigt. Wij hebben 1 persoon vlees en 1 persoon vegetarisch genomen, de volgende keer neem ik een mix, met vis bij.
Het lijkt me ook goed om als uitgebreide aperitief te bestellen voor 4, of 6 personen.
dit is wat anders dan een gewone barbeque
hoofd gerecht met lekkere zalm , pulled pork en gebraden rundsvlees met aangepaste huisgemaakte saus . vers klaar gemaakte groenten en couscous en pasta op smaak gebracht met fijn gesneden groenten en kruiden ook was er zelf vers gebakken brood .
iedereen was tevreden en voldaan , super

Antwort von Gerookt Lekkers
Schitterende catering met een uniek…
Schitterende catering met een uniek concept. Beheerd door zeer vriendelijke mensen.
Super lekker !
Super lekkere pulled pork jam jam , en hun gerookte koude en warme zalm is ook zeker aan te raden .
perfecte tapasschotel
goed uitgebalanceerde variatie van vlees, vis en veggie
super vers
mooie presentatie
ruime hoeveelheid
zeker voor herhaling vatbaar
een aanrader
Heerlijk!
Heel mooie, gevarieerde, rijkelijk gevulde en vooral lekkere tapasschotel!
Het was super lekker en alles was…
De tapasbox was super lekker en alles was tiptop in orde,er lag meer dan genoeg op , vlees ,vis ,kaas ,garnituur, mooi gepresenteerd, Tony doet zijn werk met veel passie wat je ook kan zien en vooral smaken ,bedankt Tony
Verfijnde en smakelijke tapasschotel…
Verfijnde en smakelijke tapasschotel met verschillende soorten gerookte vis, vlees en kaas! Mooi gepresenteerd en vergezeld van een knapperige broodjeskrans! Aanrader!
Gemengde aperobox besteld voor 4…
Gemengde aperobox besteld voor 4 personen: top , lekker , veel variatie en meer dan genoeg. Een aanrader !

Antwort von Gerookt Lekkers
Tapas boxen
Heel lekkere tapas schotel met vis en kaas gegeten. De gerookte zalm is subliem, een echte aanrader. Top lokale producten van de beste artisanale rokerij.
Schitterende ervaring met gerookt lekkers
Gerookt lekkers is een TOPteam! Wij kozen voor de walking dinner en waren aangenaam verrast door de hoogstaande kwaliteit dat werd geleverd. Wat werden onze smaakpapillen verwend :-) Goeie service, het totaal plaatje klopte.
Aanrader voor een gezellige BBQ
Dit was eens een BBQ op een andere manier.
Een echte aanrader voor een leuk feest.
Het eten was superlekker en met een eigen touch van de chef.
Een zeer aangenaam en vriendelijk team dat terecht trots mag zijn op hun realisaties!
Heel lekkere speciale gerechten
Heel lekkere speciale gerechten, Tony kent zijn stiel. Heel vriendelijke mensen, houden echt rekening met je wensen.
Heel lekker en alles goed geregeld!
Top! We hadden Gerookt Lekkers voor de lunch op een feest van 20 personen. Heel lekkere aperitiefhapjes, lekker gerookt vlees en zalm met originele bijgerechten. Het is een plezier om Tony met passie over zijn bedrijf en producten te horen praten.
De porties zijn wel groot (vooral omdat de gerookte apero-frikandellen té lekker waren...). Het mag dus iets minder zijn... of je voorziet als klant best wat bakjes om niet teveel verloren te laten gaan en ook de dag nadien er nog wat van te genieten ;-).
Top !
Niks op aan te merken !
Het was genieten vanaf de eerste hap !
Super verse producten ,met deskundigheid gerookt !
Top ! Wordt vervolgd en doorgegeven !
Het zijn eerlijke een lekkere producten…
Het zijn eerlijke een lekkere producten én lokaal, voor onze zaak een grote meerwaarde. Ook de correcte levering mag worden vermeld!
De combo tapas box van Gerookt Lekkers…
De combo tapas box van Gerookt Lekkers bevat een grote variëteit aan gerookte en andere bereidingen. Opvallend is dat de gerookte bereidingen heel lekker smaken en geen dominante zoutsmaak achterlaten. Dit is echt een aanrader.
We zijn heel tevreden over onze tapas-…
Er was een ruim aanbod van gerookte lekkernijen zoals hert, everzwijn, eend en zelfs zalm, makreel en garnalen lagen er op. De veggieplank was ook variabel en ruim in aanbod, enkel wat meer brood ontbrak erbij.
We waren heel tevreden van de veggie en…
We waren heel tevreden van de veggie en gerookte tapasboxen. Het aanbod was meer dan genoeg, en een mooie verscheidenheid in gerookte producten, everzwijn, hert, eend, pastrami, zelfs gerookte zalm, makreel, garnalen ontbraken er niet op. Ook de veggie box was gevarieerd en meer dan voldoende. Alleen ontbrak ons wat meer brood.
Gerooktlekkers, altijd en overal een culinaire verrassing.
De kwaliteit en variatie gaan in stijgende lijn. De persoonlijke touch en service zorgen voor een belevenis en tevreden partner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.