Das sagen Bewerter
God kvalitet på gulv-og bagasjeromsmatte til en god pris. Varene kom svært raskt, og det var lagt ved en flaske lcd-skjermrens som en lite overraskelse. En riktig bra kjøpsopplevelse. Anbefales på det... Mehr ansehen
Kjøpte nye led lyspærer og hadde problemer med å installere disse riktig. Snakket med ansatte over telefon,og ble enige om at vi skulle svinge innom en dag. Da vi kom til det nye kontor/lager... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det ble noe kluss med ordren da det var mangel på noen deler. Men dette fikset dem på en meget god måte. Utmerket service og kjapp tilbakemelding ved henvendelse. Et lite minus er at de bruker Post N... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Kfz-Ersatzteilgeschäft
- Großhändler für Autozubehör
- Großhändler für Kfz-Werkstattausrüstung
- Fahrzeugzubehörgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Bildeler og tilbehør til bilen din! Vi leverer alle reserve- OEM deler, tuning deler og tilbehør!
Kontaktinformationen
Ryes gate 28, 3263, Larvik, Norwegen
- +4792200352
- post@geparden.no
- geparden.no
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstremt useriøs nettside
Ekstremt useriøs nettside, ville ikke kjøpt herfra. Bestilte en frontleppe til e60/e61. Produktet jeg fikk var ikke lik bildet, hadde heller ikke fått med meg at den ble solgt ulakkert. Spurte derfor om retur, ringte og spurte hvordan dette funket, fikk i svar at jeg skulle sende mail. (Fikk aldri svar på mailen) står klart oppført på deres nettsider at det er 14dagers åpent kjøp, men blir vanskelig når dem ignorerer meg…. Ringte dem deretter pånytt hvor jeg ble forklart at kundeservice skulle se på dette og at det ikke var sikkert jeg kunne returnere grunnet at noen varer ble laget på bestilling, sto det var 10+ på lager da jeg bestilte…. Alt i alt ekstremt useriøs, skal aaaaldri kjøpe herfra igjen, anbefaler ingen andre å gjøre det heller.
All smooth
Easy to order. Updated information about the parcel, and the delivery itself worked just smoothly.
Rask levering.Hadde varene jeg…
Rask levering.Hadde varene jeg trengte!grei pris! Godt innpakket!
God kvalitet på gulv-og…
God kvalitet på gulv-og bagasjeromsmatte til en god pris. Varene kom svært raskt, og det var lagt ved en flaske lcd-skjermrens som en lite overraskelse. En riktig bra kjøpsopplevelse. Anbefales på det varmeste.
Ganske rask levering og fin innpakning…
Ganske rask levering og fin innpakning av varen. Dessverre fikk jeg ikke den lille bilpleiegaven ;(
Altid bra produkter og rask levering
Altid bra produkter og rask levering
Noe som ikke er bra!!
Får ingen kontakt på mail eller telefon.
Min bestilling kan ikke spores.
Pacage arrived in time
Pacage arrived in time. Good product. But there was no "lille bilpleiegaven" gift included in the shipment.
Veldig bra kvalitet og kjapp levering
Veldig bra kvalitet og kjapp levering
Rask levering av varen og god kvalitet
Rask levering av varen! God kvalitet og passet størrelsesmessig til min bil (som beskrevet). Godt innpakket. Fikk også med en ekstra gave: et bilrelatert produkt. Veldig fornøyd med handelen.
Enkelt og raskt
Enkelt å bestille, raskt levert og i tillegg en liten nyttig gave med i pakken denne gangen . Bestilt flere ganger herfra. Gode produkter. Anbefales.
Elendig kundeservice etter du har kjøpt…
Elendig kundeservice etter du har kjøpt en vare! Styr unna!

Kjempe bra,rask levering Anbefales 😉

Service på topp!
Kjøpte nye led lyspærer og hadde problemer med å installere disse riktig.
Da vi kom til det nye kontor/lager i Elveveien
traff vi noen utrolig dyktige og servicevennlige ansatte som løste problemet for oss på et øyeblikk.
Tusen hjertelig takk:-)
Hilsen Synnøve & Bernt ø0

Antwort von Geparden
Lang tid før varen ble sendt og fikk feil produkt
Tok 1 uke før de sendte varene.
De hadde skrevet feil på nettsiden, så fikk feil produkt. De hadde ikke riktig produkt inne og kunne ikke skaffe det heller.

Passet perfekt til bilen
Passet perfekt til bilen, og ble kjapt levert

Veldig bra service
Veldig bra service, kjapp levering og liten extra gave i pakke . Alt i alt veldig god opplevelse

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.