Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gents Arnhem wat een prachtige winkel en ontzettend vriendelijk personeel en een hele grote keuze uit prachtige pakken. Ik heb er een prachtig naar mijn zin een pak gekocht en je wordt verwelkomt met... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

8 jaar geleden super geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak. Ik ben toen helemaal gekleed geworden door Gents thet enige wat ik aanhad van me zelf was mijn boxershort. Gisteren weer naar Gents g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige gastvrouw is Joyce, ik ben ontvangen met een kopje koffie, en de gehele tijd heeft zij mij geholpen met het uitzoeken van het tenue de ville voor een receptie. Tevens heeft zij conta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terugbetaling gaat fout! Steeds geen terugbetaling gekregen. Wel op de hoogte gebracht- Youssra van klantenservice mail met uitleg gestuurd - ..."probleem met ons systeem waardoor terugbetalingen... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!

3.7

1 Stern

Hat 52 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bas heeft me in Enschede goed geholpen…

Bas heeft me in Enschede goed geholpen met passend advies. Goede kleding en pasvorm voor aantrekkelijke prijs.
Bedankt Bas voor je Hulp!

24. April 2025

Beste Cor,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het advies van Bas in onze winkel in Enschede. We geven je compliment natuurlijk met plezier aan hem door.

Fijn dat de kleding en pasvorm ook goed bevallen. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ook nette kleding voor lange mannen

Ook nette kleding voor lange mannen! Vriendelijk geholpen en kon gemakkelijk retourneren, ook voor een artikel dat online besteld was omdat de maat niet in de winkel aanwezig was. Eenmalige online korting gold niet meer na retournering.

26. Mai 2025

Beste Coen,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze kleding geschikt vindt voor lange mannen én dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel. Ook prettig dat het retourneren soepel verliep, daar doen we ons best voor.

Wat betreft de eenmalige online korting: we begrijpen dat het jammer is dat deze niet meer gold na het retourneren. We nemen je feedback mee om te kijken hoe we dit soort situaties duidelijker kunnen communiceren of eventueel anders kunnen oplossen in de toekomst.

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn, online of in de winkel!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De producten zijn prima!

De producten zijn prima!! De service van de medewerkers in de winkel daarin tegen was echt wel slecht, als je een product terug wil brengen is het allemaal lastig en heel onvriendelijk!!
We zijn naderhand wel goed geholpen toen we een product kwamen ophalen.

7. Mai 2025

Beste Damiën,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten, maar jammer dat je eerste contact met onze winkelmedewerkers als onprettig is ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet hoe we met klanten willen omgaan.

We zijn blij dat het bij het ophalen van je product wél naar wens is verlopen. Toch nemen we je feedback serieus en bespreken dit intern met het team in Zoetermeer, zodat we hier van kunnen leren en het de volgende keer beter doen.

Mocht je nog iets willen delen of vragen, neem gerust contact met ons op via klantenservice@gents.nl o.v.v. referentienummer 15420.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten voor een eerlijke…

Mooie producten voor een eerlijke prijs. Of je nu online of in de winkel koopt, de service is goed helder en correct.

8. Mai 2025

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel onze producten als de service – zowel online als in de winkel. Dat is precies waar we naar streven.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij GENTS!

Goede comunicatie!!!!

Goede comunicatie

1. Mai 2025

Beste River,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie — daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer bij GENTS.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling

6. Mai 2025

Antwort von GENTS.nl

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles perfect is afgehandeld – daar doen we ons best voor.

Graag tot ziens bij GENTS!

corecte service

29. April 2025

Antwort von GENTS.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als correct hebt ervaren. We staan altijd voor je klaar.

Super service

Super service, kwaliteitsproduct!

28. April 2025

Beste Harry,

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de kwaliteit van het product. Daar doen we het voor!

Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen, online of in een van onze winkels.

uitzonderlijk

een van de weinige bedrijven waar telefonisch contact nog mogelijk is.

9. April 2025

Beste meneer Wilders,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat ons telefonische contact u positief is opgevallen. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk – goed bereikbaar zijn voor onze klanten blijft dan ook een bewuste keuze.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen en hele vriendelijke

Goed geholpen en hele vriendelijke, behulpzame en deskundige verkoopster (Jannie).

19. April 2025

Beste C. van Gent,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Leiden, en dat je Jannie als vriendelijk, behulpzaam en deskundig hebt ervaren. We geven je complimenten zeker aan haar door – daar zal ze blij mee zijn!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij GENTS.

Wow, zo'n aardige verkoopster meegemaakt als Jannie van Gents in Leiden

Wow! Ik ben net de winkel uitgelopen en ik móest gewoon meteen een review schrijven. Ik heb nog nooit eerder zo'n aardige verkoopster meegemaakt als Jannie van Gents in Leiden. Wat een topper! Jannie is echt een vrouw die begaan is met de klant en er alles aan doet om je gelukkig te maken met je aankoop. Ze luistert oprecht, denkt met je mee en geeft eerlijk advies. Je voelt je meteen welkom en gewaardeerd. Jannie, je bent een ster! Dankjewel voor de geweldige ervaring!

12. April 2025

Beste Peter,

Wat een fantastische review – wauw! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen, en wat mooi om te lezen hoe Jannie in Leiden zo’n indruk op je heeft gemaakt. We zijn het helemaal met je eens: Jannie is een ster en we zijn trots dat zij onderdeel is van team GENTS.

We geven jouw complimenten zeker aan haar door. En natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor je volgende aankoop of gewoon voor een kop koffie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooi colbert besteld voldoet aan…

Een mooi colbert besteld voldoet aan alles prima kwaliteit voor een goede prijs

19. März 2025

Beste heer Poels,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het colbert helemaal naar wens is en dat de kwaliteit en prijs goed in balans zijn. Daar worden wij blij van!

Graag tot een volgende keer bij GENTS.

Goed geleverd

Mooi shirt tegen nette prijs

4. März 2025

Beste R.,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat het shirt goed bevallen is en de prijs je aanspreekt. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij GENTS.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jas omruilen in winkel geen probleem

Online bestelde jas was te klein.
In winkel Amsterdam was omruilen geen probleem.
Aardige en deskundige medewerker.
Zelfs gelijk nog een jas in de winkel gekocht.
Prachtige jassen in de Sale.
Zeer tevreden

24. Februar 2025

Beste Joost,

Wat fijn om te horen dat het omruilen zo soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent met de service in onze winkel in Amsterdam! Super dat je zelfs nog een extra jas hebt gevonden — de sale is inderdaad de moeite waard 😉

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en verwelkomen je graag weer bij GENTS!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er moest vrij veel aan het pak…

Er moest vrij veel aan het pak versleuteld worden en er was geen begeleiding
De dame in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam

26. Februar 2025

Beste Gilah,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je recente ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden.

We zouden graag willen begrijpen wat er precies misging, zodat we kunnen leren van deze situatie en verbeteringen kunnen doorvoeren. Zou je kunnen aangeven wat er volgens jou beter had gekund? Je feedback is voor ons van groot belang en helpt ons om onze service te verbeteren.

We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn en kijken uit naar je reactie.

snelle levering

snelle levering, mooi en goed verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding

24. Februar 2025

Beste Nadja,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je snel weer terug te zien bij GENTS!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

28. Februar 2025

Beste Erwin,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij GENTS.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

27. Februar 2025

Beste Petra,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles snel en goed verlopen is. We hopen dat je blij bent met je aankoop en helpen je in de toekomst graag weer.

Goede contacten gehad

Goede contacten gehad !
En snelle levering

11. Februar 2025

Beste meneer/mevrouw van de Vreede,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het contact goed verliep en dat de levering snel was. Daar doen we het voor!

Mocht u nog tips hebben om van die 4 sterren een 5 te maken, dan horen we dat uiteraard graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette afhandeling en goede ux!

Nette afhandeling en goede ux!
Bedankt voor de goede zorg.

5. Februar 2025

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling én de gebruikservaring. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, dus jouw feedback waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer bij GENTS!

Met stijlvolle groet,
Team GENTS

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr