Ik kom al vaker bij Gentlemen Mode en ben iedere keer weer ontzettend tevreden. Ondanks dat ik 150km moet rijden naar de winkel, is het absoluut de moeite waard. Het personeel is altijd vriendelijk, d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs was goed, netjes verzonden. Vervolgens toch naar de winkel gereden om de schoenen om te ruilen voor een andere maat, daar was wel wat geklungel met het zoeken naar de de nieuwe schoenen, welke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De gehele shop ervaring was erg prettig. Van een mooi interieur, gezellige en deskundige verkopers die de tijd nemen voor je (ondanks de drukte) en vaak een hapje/drankje met live muziek. De kledingme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kom al vele jaren bij Gentlemen. De winkel heeft een luxe open uitstraling en het personeel behandeld iedere klant met volle aandacht en professionaliteit. De winkel heeft een zeer uitgebreide coll... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gentlemen is sinds 1984 gevestigd in het pittoreske centrum van Oud-Beijerland. Een waar begrip in de Hoeksche Waard met een winkel van ruim 1200m2 mannenmode. Georiënteerd op de laatste Italiaanse trends biedt Gentlemen een hoogwaardige casual-, business- en trouw kostuumcollectie. Daarnaast is Gentlemen gespecialiseerd in maatwerk. Gentlemen biedt voor elke gelegenheid de perfecte outfit.
Oost-Voorstraat 4-6, 3262 JE, Oud-Beijerland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Online bestelling gedaan. Snel geleverd, keurig verpakt en een persoonlijke noot erbij. Bij retour van 1 van de kledingstukken omdat deze te groot was kreeg ik een berichtje of ik een maat kleiner wilde bestellen. Deze werd gelijk toegezonden terwijl de grote maat nog op de terugweg was. Deze zaak gaat uit van vertrouwen en dat is prachtig en leuk om te zien. Ik bestel hier zeker eens weer.

Antwort von Gentlemen Mode
Bij Gentleman kom ik al jaren tot meer dan volle tevredenheid. Vroeger kocht ik ook wel eens elders maar Gentleman heeft de laatste mode en een breed en diep assortiment waardoor ik altijd goed kan slagen bij inmiddels mijn vaste verkoper/adviseur Ben. Als je er bent zou ik zeker naar Ben vragen 👌

Antwort von Gentlemen Mode
Mooi assortiment, mooie winkel, goede website met regelmatig kortingen.

Antwort von Gentlemen Mode
Wat zijn we weer fantastisch geholpen door Lisette!
Hele mooie collectie!!!

Antwort von Gentlemen Mode
Heerlijk om er online te shoppen.
Mooi aanbod en goede service.
Het via whatsapp advies kunnen vragen is een echte meerwaarde. Bij iedere bestelling zit er een leuk schrijven bij. Dat is pure appreciatie.
Ik blijf hen volgen en bestellen 🥰

Antwort von Gentlemen Mode
Ik kom al jaren bij deze fijne winkel! Ze hebben geweldige merken, de winkel ziet er altijd spik en span uit en er wordt echt tijd voor je genomen. Even een shout-out naar verkoper Thijn, maar iedereen doet altijd erg zijn best. Ga zo door en tot snel! Groet Danny

Antwort von Gentlemen Mode
Ik kom al jaren graag bij Gentlemen. Alles klopt hier. Naast een prachtige collectie en mooie winkel, werken er fijne mensen met verstand van zaken. Zonder opdringerig te zijn wordt je altijd top geholpen en in de watten gelegd. Absoluut een aanrader om eens langs te gaan.

Antwort von Gentlemen Mode
Super mooie winkel met waanzinnig goed personeel ….nemen alle tijd voor je en super goed modieus advies … dus kortom op zeker een aanrader !!!

Antwort von Gentlemen Mode
Al vele jaren klant bij deze winkel en wordt er altijd heel fijn en correct geholpen. Naast alle andere topverkoopmedewerkers in deze winkel wil ik de TOP verkoper Ben eens in het zonnetje te zetten! Hij is klantgericht, spontaan en doet altijd zijn best om het juiste artikel voor je te vinden (Jacob Cohen trui) Op naar het volgende jubileum!

Antwort von Gentlemen Mode
Weer enorm goed geholpen. Heb er een mooi jack gekocht en het winkelpersoneel hielp heel fijn om hier een mooi compleet outfit van te maken. Fijne zaak met altijd een top collectie

Antwort von Gentlemen Mode
Erg beleefd en persoonlijk geholpen. Veel verschillende merken, vooral de broeken van Plain zijn erg fijn.

Antwort von Gentlemen Mode
Goede communicatie! Retour eenvoudig te regelen en retourbetaling snel!

Antwort von Gentlemen Mode
Ben is een legende, GentleBen is het haha

Antwort von Gentlemen Mode
Top winkel waar service met een hoofdletter wordt geschreven en een bezoekje aan gentlemen is nog steeds een feestje

Antwort von Gentlemen Mode
Zoals altijd weer warm onthaald en goed geslaagd bij Gentlemen!
Mooie winkel, prachtige collectie en onder het genot van een hapje en een drankje (en deze keer zelfs livemuziek), weer fantastisch geholpen door Andries. Hij weet als geen ander wat bij je past!

Antwort von Gentlemen Mode
Zoals altijd voelt het als thuiskomen. Hartelijk en warm ontvangst. Praatje hier, praatje daar en dan wordt alle tijd genomen om je te voorzien van oprecht advies voor een of meerdere schitterende items. Tussendoor wordt de inwendige mens ook verzorgd. De ene keer een heerlijke bak koffie met iets zoets en de andere keer een mooi glas wijn met iets zouts. Net zoals thuis dus. Ga zo door Team Gentlemen.

Antwort von Gentlemen Mode
In de ruim 25 jaar dat ik hier klant ben blijft het elke keer weer een feestje om daar te zijn. Prachtige modieuze kleding, bijzonder goed en deskundig personeel en een plek waar iedereen zich thuis voelt.
Voor grote of kleine aankopen, voor een advies of een lekker drankje: ik kom er bijzonder graag.

Antwort von Gentlemen Mode
We komen graag naar Oud-Beijerland om in jullie prachtige zaak door fijn personeel geholpen te worden. Altijd even een persoonlijke groet door de Gentlemen’s!
Prachtige kleding met goede kwaliteit.
Ook genieten wij ieder jaar van de goed georganiseerde 11-dorpen rally.
Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum. Op naar de 50! 🥂

Antwort von Gentlemen Mode
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.