Stay away! Hvis annoncerne bruger færre penge, end det budget du indbetaler, vil de ikke udbetale dit overskud, når du opsiger aftalen.
HOLD JER LANGT VÆK ! Skrækkelig og vulgær binding som de forsøger at trække uberettiget ned over hoved på dig når du ønsker at opsige samarbejdet. De har hverken hjemmel eller ret til at gøre det hvo... Mehr ansehen
Jeg har været rigtig glad under hele mit samarbejde & forløb med GenieWords. Der blev fra start af taget hånd om mine unikke behov og udfordringer, og vi oplevede efter relativt kort tid gode re... Mehr ansehen
De små virksomheder bliver bundet til opsigelsesvarsel på op til 12 måneder. I vores tilfælde 8 måneder. Deres service har sejlet det seneste år. For kort tid siden gik de konkurs uden varsel til... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dine kunder leder efter dig på Google - er du synlig? Vi hjælper små virksomheder med professionel online markedsføring for 549 kr./md. + valgfrit annoncebudget.
Frederikskaj 4, 2450, København SV, Dänemark
- 3177 0341
- service@geniewords.com
- geniewords.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Stay away!
Stay away!
Bondefangeri.
Bondefangeri.
Man kan ikke komme ud af jeres kontrakter. vi har en aftaler med jer der lyder på 6 måneders opsigelse og alligevel, selvom vi har det sort på hvidt, insisterer I på at vi 1 års opsigelse. Vi kunne slet ikke leve med jeres dårlige arbejde, så vi har nu måtte betale snart 1 år for absolut ingenting.
HOLD JER LANGT VÆK!
HOLD JER LANGT VÆK!!
Jeg melder mig til gruppen af 1 stjerne som de overhovedet ikke engang fortjener!!
Føj!
Pas nu på
Pas nu på! Du slipper aldrig af med dem igen. Jeg har flere gange forsøgt at slippe ud af det, men bliver fortsat faktureret fort INGENTING. Min virksomhed er lukket og det betyder samtidig at jeg skal betale af egen lomme uden mulighed for fradrag. Ikke sjovt for en folkepensionist!
Fik i øvrigt intet ud af de mange penge jeg smed i det med annoncekroner. Find nogle andre - MED kundeservice og fleksibilitet!
1 stjerne fortjener de ikke engang
1 stjerne fortjener de ikke engang.
De har utrolig dårlig kunde service og det svært at få dem til at forstå man ikke ønsker deres kontakt.
Ualmindelig dårlig service.
Ualmindelig dårlig service.
Umuligt at slippe ud af igen.
Pas på - min virksomhed er stoppet og jeg bliver stadig faktureret.
Forsøger at få dig til at slette negative anmeldelser!
Advarsel! Standoutmedia/Geniewords forsøger at få dig til at underskrive en tavshedserklæring, hvis du vil ud af din aftale. Når folk anmelder negativt på trustpilot, så ringer de dig op og tilbyder dig at de nu pludselig godt kan opsige samarbejdet og overdrage data. Men kun hvis du underskriver en tavshedserklæring. Det betyder at du ikke må omtale dig negativt om Standoutmedia og Geniewords i fremtiden, samt at man skal slette al negativ omtale.
Jeg kan se at mange negative anmeldelser, der omhandlende Geniewords, pludselig forsvinder kort tid efter de er lagt op. Du kan derfor ikke stole på Standoutmedia's score.
Min sag kort fortalt:
Standoutmedia overtager Geniewords i juni 2022, men de informere ikke Geniewords kunder om dette.
Fra den dato hvor de overtog, har de ikke overholdt nogle af de aftaler jeg har indgået med Geniewords. F.eks skulle jeg ringes op en gang om måneden, med henblik på optimering. Men jeg har ikke fået et eneste opkald siden overtagelse, heller ingen mails.
Visninger og konventeringer er gået fuldstændig i stå grundet manglende optimering. Min påstand er at de ikke har lavet nogen form for optimering efter overtagelse. De vil heller ikke dokumentere hvad de har lavet.
De forsøger at annullere din kontrakt og opfinde nye lange opsigelsesvarsler. Jeg er altså gået fra 1-6 måneders opsigelse. Men da jeg stadig kun har min gamle kontrakt, er det den gamle aftale der er gyldig. Man kan ikke bare opfinde nye opsigelsesvarsler og samtidig ikke lave noget for pengene.
Geniewords hjemmeside fungere heller ikke optimalt længere, det har den ikke gjort i flere måneder.
De forsøger ganske enkelt at bundefange gamle Geniewords kunder, for at lave nemme penge.
Og når kunderne så udtaler sig negativt, forsøger de at give kunderne mundkurv på.
Det er under al kritik. Jeg har nu anmeldt sagen til Trustpilot og fremsendt dokumentation.
Jeg er nu også tvunget til at få en advokat ind over, jeg underskriver aldrig den form for tavshedserklæringer.
Her følger et lille uddrag af deres tavshedserklæring:
Parterne er fra d.d. og frem uberettiget til at omtale den anden part eller sagens indhold offentligt og der er mellem parterne aftalt en gensidig og ufravigelig tavshedspligt overfor tredjemand vedrørende alle elementer af parternes samarbejde og nærværende forlig. Det er derfor begge parter forbudt offentligt at redegøre for omstændigheder der direkte eller indirekte er en følge af det samarbejde, som dette forlig ligger til grund for. Denne tavshedspligt omfatter enhver offentlig omtale af den anden part eller af samarbejdet, uanset i hvilken form denne er fremsat og offentliggjort.
Der er mellem parterne aftalt en gensidig konventionalbod på DKK 1.000,- pr. dag, hvor et brud omfattet af tavshedspligten er offentligt tilgængelig, online eller på anden vis efter d.d.
Svindel og humbug
Svindel og humbug! Indgå ALDRIG aftale med Geniewords. Masser af tomme løfter, og no value for money. De får dig til at indgå et abonnement, du ikke kan komme ud af med mindre du spærrer dit kort, og de forsøger at stavnsbinde dig med halve og hele års opsigelsesperioder. Det eneste du kan regne med er, at de trækker penge fra din konto hver måned. Genieword gik konkurs i juni 2022, men det fortæller de ikke.
Jeg har ingen kunder modtaget siden august. Et forsøg på at få kontakt til en medarbejder i september, der skulle ændre min kampagne, tog 15 dage og 5 henvendelser fra mig. De svarede udelukkende med auto-genererede mails. Det lykkedes kun, fordi en sælger i Standoutmedia, som har opkøbt Geniewords, hjalp mig til at få kontakt til en medarbejder. Selvom min kampagne blev ændret, fik jeg alligevel ingen kunder.
Samme sælger fortalte i november 2022, i et forsøg på at sælge mig et dyr webpage hos Standoutmedia, at Geniewords var ved at blive lukket, deres system udfaset og de it-folk, der havde ansvaret for systemet ikke længere var ansat. Så gav det jo pludselig mening, at der ikke skete en hujende fis og der ingen mennesker var til at håndtere kundehenvendelser.
Den 2. december 2022 gav jeg bogholderiet besked om, at jeg betragtede min kontrakt med Geniewords som misligholdt og vores samarbejde derfor var stoppet. Samtidig spærrede jeg mit kort.
Jeg modtog intet svar eller andre henvendelser fra Geniewords. Det eneste jeg fik var en strøm af autogenererede rykkere. Dem svarede jeg på, men fik ingen respons.
Først den 17. januar 2023 fik jeg svar fra Geniewords om, at de fastholdt deres fakturaer og ville pålægge gebyrer, hvis ikke jeg betalte. Ingen bekræftelse af min mail eller andet. Snabelen nede i min pengekasse er det eneste de tænker på. Men for mit vedkommende er slut med at være til grin for mine egne penge.
Det, der undrer, er, at Standoutmedia påstår, at de ikke ved, hvad der foregår i Geniewords. De bryster sig af at være Danmarks flinkeste webbureau og af at være kåret til Gazelle 7 år i træk – gennem en målrettet opkøbsstrategi – bl.a. af konkursboer som Geniewords. Samtidig vender de det blinde øje til, når Geniewords bruger tvivlsomme forretningsmetoder til at franarre kunderne penge.
Det er måske den pæne version. Den mere realistiske er nok, at Standoutmedia udmærket ved, hvad der foregår og dermed er med til at malke Geniewords’ kunder.
Er du også blevet snydt af Geniewords eller kender du nogen der er? Så kontakt Flemming Marcus Johansson på 30333937 eller Lene Bak på 60296963. Vi er i gang med at se på politianmeldelse, at tage kontakt til Operation X, Ekstrabladet og BT.

Antwort von GenieWords
Svindelfirma af værste skuffe.
Magen til r8vhuller. Fik af sælger at vide at der var 6 mdr binding og derefter løbende mdr plus 1 mdr i opsigelse. Har aldrig set en kontrakt eller noget og var dum nok til at lade mig presse til at acceptere over telefonen. Nu har jeg opsagt dem efter 6 mdr og de skriver at der i kontrakten, som jeg aldrig har set, er binding i 6 mdr plus 6 mdr opsigelse. Jeg nægter at betale, så tager vi den sku i retten. Jeg har heller ikke accepteret noget efter de er gået konkurs og er opkøbt af andet firma. Mistænker dem for at have ændret i deres betingelser på nettet efter nyt selskab har overtaget.
Hold jer langt væk fra dem.
De små virksomheder bliver bundet til…
Deres service har sejlet det seneste år.
For kort tid siden gik de konkurs uden varsel til kunder. Bag kulissen er et opkøb fra Standoutmedia sket, som pludselig kimer os ned for at sælge mere. Lad være med at tegn nogetsomhelst nyt med nogen af dem.
Kæmpe scam
GenieWords er det største scam. De gør alt for at snyde deres kunder gennem deres kontrakt og bindingsperiode. Man indgår en kontrakt på 6 måneder, og så står der med småt at opsigelsesperioden er på 6 måneder.
Derudover leverer de ikke de resultater og har generelt helt igennem elendig service. Vi havde en periode på 2 uger, hvor de ikke viste vores annoncer, selvom vi betalte for dem. I de 2 uger kunne vi heller ikke få fat på dem.
Indgå aldrig en kontrakt med dette fupfirma.
Opret ikke en aftale her....!
Lad dig ikke blive snydt af den billige pris.
Selskabets aktiviteter er købt af Standoutmedia A/S som på intet tidspunkt blev offentliggjort til kunderne i Geniewords - købt grundet Geniewords er gået konkurs.
De har ulovligt overtaget betalingsaftaler som var indgået med Geniewords, og blot ændret samtlige digitale fakturaer til nyt CVR nummer.
Bilder en ind at annonceringsperiode er på 6 måneder trods den i aftalen fremgår som 1 måned, og derfor har du 12 måneders opsigelse i deres forstand.
Har ikke oplevet noget værre og mere amatøragtigt end dette, i takt med en samarbejdsaftale.
Har talt med medarbejdere i Standoutmedia der indrømmer at det ikke har været positivt at overtage Geniewords og at der er mange utilfredse kunder.
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde. Jeg føler mig snydt og udnyttet. De lokker med en kort bindingsperiode på 6 måneder og nu kan jeg først komme ud af min aftale om 1 år!!! (den 19.07.2023) Og dette selvom jeg tegnede abonnement den 20.01.2022 og opsagde mit abonnement igen den 20.07.2022.
Kundeservice samt bogholderi kan man ikke komme i kontakt med. Nu er Geniewords så blevet overtaget af Standoutmedia. Men heller ikke der tager de ansvar!
HOLD JER LANGT VÆK !
HOLD JER LANGT VÆK !
Skrækkelig og vulgær binding som de forsøger at trække uberettiget ned over hoved på dig når du ønsker at opsige samarbejdet. De har hverken hjemmel eller ret til at gøre det hvorfor det bare er frastødende politik. De er nu opkøbt af standoutmedia som heller ikke har været en positiv oplevelse. Find noget andet. Der er masser af profesionelle og dygtige udbydere af samme.
Hold jer langt væk...
Snyd!
Som flere af de andre anmeldelser her inde, kan jeg langt fra anbefale Geniewords.
Under hele perioden har Geniewords eneste formål været at sælge mere til mig. Der kommer hele tiden et nødvendigt step som koster yderlige.
Man bliver informeret om en bindingsperiode på 6 måneder. Men de glemmer at sige at opsigelse er + en periode. Så 12 måneder i alt.
Skal derfor betale for et halvt år ekstraefter min opsigelse.
Hold jer langt væk!
Geniewords er det rene fup.
Geniewords er det rene fup.
Jeg har brugt Geniewords efter at jeg blev kontaktet telefonisk af en sælger.
Sælgeren jeg snakkede med anbefalede at starte med 2 annoncer, og 2.000kr i budget. Samtidig fortalte han at der var 6 måneders binding, men nævnte slet ikke at opsigelsesperioden var løbende 6 måneder + 6 måneder.
Jeg har nu betalt 4500kr i alt til mit budget hos Geniewords hvoraf kun 150 af dem er blevet brugt, men jeg har ingen mulighed for at få mine egne penge tilbage igen, selvom det er Geniewords der ikke kan finde ud af at levere det resultat som jeg blev lovet i telefonen.
Jeg anbefaler at holde sig langt langt væk fra dette fupnummer af et "firma"
Jeg føler at jeg er blevet bestjålet
Jeg føler at jeg er blevet bestjålet
Jeg har været kunde hos GenieWords i et stykke tid nu. Desværre har oplevelsen været on and off, og de tager penge for et abonnement hver månede uden at røre en finger. Hvis annonceringen går i stå eller der opstår andre problemer, skal man tage fat i dem hver eneste gang.
De kører annonceringen via deres egen adwords, hvor man ikke har adgang til at se de reelle data, og hvor man ikke kan overtage kontoen hvis man opsiger sit abonnement.
Ligeledes skal man betale forud for både abonnement og sætte penge ind til annoncering. Disse penge går videre til næste månede hvis ikke de er brugt.
Samtidig får du ikke de ubrugte penge igen, som du har sat ind til annoncering af din side, når du opsiger dit abonnement.
Ved indgåelse af kontrakt, stod der ikke i de handelsbetingelser jeg modtog, at jeg ikke ville få mine ubrugte annoncepenge igen. De har senere ændret dette i handelsbetingelserne på deres hjemmeside og ikke varslet ændringen til mig.
Nu nægter de, at betale udestående til mig, hvor det også skal nævnes, at annonceringen gik i stå midt i måneden uden at de rettede fejlen. Dette betyder at jeg slet ikke fik chancen for at udnytte de penge der var sat ind til annonceringen.
Geniewords er gået konkurs og overtaget af Standoutmedia, hvilket jeg først blev opmærksom på efter at jeg havde opsagt mit abonnement, men de vælger desværre at gå samme vej.
Det har været en rigtig dårlig oplevelse, og jeg er glad for at have skiftet over til et firma, som arbejder for de timer jeg betaler dem for det.
Du skal ALDRIG tilmelde dig denne…
Du skal ALDRIG tilmelde dig denne virksomhed. De lover og snakker men der sker ingen ting. Der er fejl i deres platform bl.a. med annoncebudget, opsætning af annoncering mm.
Deres support er r(ø)v og nøgler, deres bogholderi svarer aldrig så man ender med at blive trukket for rykker gebyrer. Der er ingen der vil tage ansvar og de har ikke styr på noget. Pas på hvis i bliver ringet op af dem for det er ikke andet end en flok uerfarne "marketingspecialister" eller rettere telefonsælgere der ved en fløjtende fis om markedsføring.
Mangler info fra Genie om hvorfor
Mangler info fra Genie om hvorfor, jeg på den første google annonce jeg nogensinde har lavet kan have over 29000 visninger, mens der hos Genie står at 774 har set de 4 annoncer de har lavet for mit sted. De skriver at de svarer indenfor 2 timer - pt er der gået 5 dage uden svar.
Mvh Carsten
This company makes a lot of mistakes…
This company makes a lot of mistakes (spelling in advertisements, billing etc). They promise more than they can deliver. It is not easy to find out how to end the monthly payment - which is another bother concerning this company. I feel trapped.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.