Waardeloos, probeer al een paar weken muntgeld te storten op zondag, diverse automaten in de omgeving bezocht, geen enkele automaat die werkt, word afgebroken. Hier moet je dan ook nog geld voor beta... Mehr ansehen
Automaat in Overloon staat al dagen in storing. Maar op de geldmaat locator op de website van Geldmaat staat dat hij Available is. Raar verhaal. Heb dit gemeld, incl mijn email adres, maar heb nog nie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ook vandaag kon ik in Uden nog steeds geen geld opnemen bij een Geldmaatapparaat. Of het apparaat bleek defect (AH) of tijdelijk buiten bedrijf, ( nog steeds net als afgelopen vrijdag) Waarom nemen... Mehr ansehen
drama. voor de zoveelste keer voor niks naar de bouwmarkt gereden automaat werkt weer niet. ook stonden er wat oudere dames te stuntelen en snapte er niets van, bedrag klopte niet en ze wisten niet me... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld in Nederland beschikbaar en bereikbaar blijft voor wie het wil of moet gebruiken. Daarbij hebben we extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Geldmaat heeft in Nederland automaten voor het opnemen en storten van biljetten, en het opnemen en het storten van munten. Ook zijn er automaten voor het zakelijk afstorten van biljetten. Pashouders van vrijwel elke bank in Nederland en wereldwijd kunnen eurobiljetten bij de automaten opnemen. Het storten van biljetten en munten is mogelijk als de bank van de klant dat aanbiedt.
Niederlande
- 088 22 74 100
- geldmaat.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte ervaringen.
Slechte ervaringen.
Of de locaties bestaan niet of ze zijn stuk.
Meest waardeloze bedrijf ooit
Meest waardeloze bedrijf
Op de aangegeven locaties staan geen automaat
Precies hoe t in Nederland aan toe gaat
Aangeven en dan niks
Muntgeldstorting Sittard
Wij hebben op 2-1-2025 muntgeld gestort bij een Geldmaat automaat bij de Gamma in Sittard. Het waren 2 en 1 euro stukken die wij eerst thuis hebben geteld omdat zij uit een spaarfles kwamen van 2 jaar sparen. Het bedrag was 1450 euro. Tijdens de storting zagen wij het bedrag op het scherm oplopen tot 486 euro en toen stopte de teller maar de automaat horden we doorgaan met de muntverwerking. Vervolgen hebben wij het geld uit de retourbak nogmaals boven ingegooid wat best veel was en de verwerking ging door maar zonder dat de telling in het scherm opliep, deze bleef op 486 euro staan. Het apparaat ging sluiten en het scherm ging op startscherm . In de retourbak lagen 98 euro. 486 euro zijn bijgeschreven en 98 euro waren in de retourbak dan mis ik 866 euro. Wij hebben direct de storingsdienst gebeld en kregen na 20 minuten iemand te spreken, de mvr. adviseerde ons om het apparaat te laten blokkeren door een A4 op te plakken met het woord DEFECT erop en er zou de volgende dagen een monteur komen, wanneer kon zij niet zeggen. Nu hebben wij Geldmaat , Brinks en de Rabobank al verschillende keren gebeld en gemaild maar worden van het kastje naar de muur gestuurd, zij beloven mij terug te bellen maar gebeurd niet. De Rabobank zegt niets te kunnen doen terwijl zij mede eigenaar zijn van Geldmaat. Blijkbaar is het normaal dat zij zomaar 866 euro mogen stelen van hun klanten die gedwongen worden via dit onbetrouwbare systeem te werken, hoe verder weg van de datum 2-1-2025 hoe onbelangrijker de oplossing. Heeft iemand een goede raad.
Manfred Markus
Ik heb naar weken alle consumenten programmas aangeschreven en ook de telegraaf maar niemand heeft interesse voor dit probleem.
Inmiddels is het de 4e dag van storing …
Inmiddels is het de 4e dag van storing zelden zo'n slecht systeem meegemaakt. En de klant? Die moet het maar uitzoeken. Ik wil geen ster geven maar -4 sterren.
Uitermate goede klantenservice van Geldmaat medewerker
Nadat ik eerder totaal verslagen mijn geld in een Geldmaat had afgestort en het apparaat spontaan in storing ging, geld "weg" en het klepje dat nooit meer open ging, heb ik uiteraard net als 98% van de review schrijvers zo te lezen, mijn frustratie losgelaten op de Geldmaat medewerkers. Dat is echt het enige wat je kan doen in zo'n situatie, niet dat daarna a la minuut het geld toch nog op je rekening staat, maar voor je gevoel heb je toch iets gedaan. Mij overkwam deze pech op 27 december, direct de bank gebeld, die kan dus echt niks totdat Geldmaat het juiste bedrag getraceerd heeft weet ik nu inmiddels, en daarna met Geldmaat gebeld, in totaal heb ik ze 2 keer gebeld, en 1 keer een klacht ingediend. Na het lezen van mijn klacht/verhaal, werd ik door een Geldmaat medewerker gebeld, ver na zijn werktijd ook nog, en hij heeft mij toen het gehele proces, plus de status van het betreffende apparaat uitgelegd, dat was op 8 januari. En vanochtend rond 10 uur werd mijn vast gelopen geld alsnog bij geschreven op mijn rekening. Rond 12 uur vanmiddag werd ik wederom door Geldmaat gebeld met de vraag of ik het geld inmiddels ontvangen had. Dus....ik kan niet anders zeggen dat de medewerking en het mee leven, mee denken van de Geldmaat medewerker, in mijn geval boven al mijn verwachtingen is uitgestegen. Al met al heeft deze "grap" maar 17 dagen geduurd, en geen 30 dagen zoals de banken ons voor houden! Dat die Geldmaten verre van ideaal zijn, staat buiten kijf, maar de man in kwestie, neem zomaar aan dat hij van de klantenservice is, kan voor mij dus niet meer stuk. Nogmaals bedankt Mike!
Muntgeld gestort bij de Geldmaat Karwei…
Muntgeld gestort bij de Geldmaat Karwei Enschede. Een groot deel van de munten werd teruggegeven door de geldautomaat als niet herkend. In de automaat ernaast de overige munten gedeponeerd. Alle munten werden geaccepteerd. Echter.. 2x € 6.00 betalen voor kosten hieraan verbonden. Tig keer gebeld om de storing door te geven, er wordt gewoon weg niet opgenomen. Optelsom: automaat defect, 2x kosten betalen en niemand aan de telefoon kunnen krijgen. Hoe valt dit uit te leggen!! Je wordt gewoon bestolen. Punt.
Muntgeld storten lukt niet
Muntgeld storten lukt niet. Zeer traag, na invoeren pas en pincode bij vervolgstap wordt transactie afgebroken. Diverse malen geprobeerd. Geldmaat maakt goede sier door 90% storingsvrij in hun verslag te geven, maar dit soort afbreuk wordt NIET geregistreerd als storing. Maar ik kan dus geen geld storten. Ben 6 keer langs apparaat geweest waarbij het 1 keer is gelukt. DRAMA.
Vandaag geld willen storten bij bruna…
Vandaag geld willen storten bij bruna Schijndel maar ging op storing. Een bedrag van €1890,00 is spoorloos. Niets bijgeschreven en niets uitgespuugd. Bellen met geldmaat heeft geen zin gehad zij kunnen alleen zeggen dat er binnen 30 dagen een monteur zou komen. Das mooi ... want wij vertrekken morgen voor vakantie, en ja daar was het geld voor nodig.
Wij zitten nu met ons handen in het haar hoe wij nu op vakantie dingen kunnen doen zonder extra zakcentje. Geldmaat mag van mij heel snel verdwijnen en de gewone pin en stort automaten van de bank weer terug plaatsen. Ik moest 1 ster geven maar gun ze geen een ster.
Zoals 80 procent van de tijd
Zoals 80 procent van de tijd. De geldmaat om te storten in rijen weer buiten gebruik waardeloos bedrijf
Waarom kan ik geen geld storten in mijn…
Waarom kan ik geen geld storten in mijn omgeving? ik moet daar minstens 15 km of meer voor rijden!
Lachwekkend
Sinds de overstap naar geldmaat loopt alles mis. Apparaten die het jaren altijd hebben gedaan hebben nu oppeens om de haverklap storing. De NFC reader doen het dan wel en dan niet. Heel vaak zijn ze gewoon leeg, het is echt een verschrikking!
Automaat vaker leeg dan gevuld
Automaat vaker leeg dan gevuld: 2x in 3 weken tijd lege automaat. Ik pin zelden cash, nu dus 2x achter elkaar geen opname mogelijk.
Kan weer geen munten storten
Vandaag munten proberen te storten in Hoorn. Twee kansen, de Gamma (2 automaten) of de Karwei. Alle twee braken ze de transactie af voordat ik begonnen was. Heel vervelend dat heen en weer rijden voor niets.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Voor de kerst geld willen halen 8 automaten geweest en een geldmaat winkel in de linnauesstraat geen geld automaten waren leeg. Vandaag weer geweest weer het zelfde rondje en weer geen geld. Dit bedrijf opgebeld en dan word er gezegd dat het druk geweest is en dat ze niet elke dag bij worden gevuld. Hoe krijg je je eigen geld van de bank als geldmaat niet kan leveren. Geld maat heeft een machtpositie.De banken en het kabinet moet hier iets aan doen want dit kan gewoon niet. Ben heel boos
Geldmaten buiten gebruik
Vandaag, in Ede, bij 5!!! geldmaten geweest, waaronder 2 inpandig. Allen buiten werking.
Banken moeten hun verantwoording nemen. Dit probleem moet opgelost worden.
Particulieren raken hierdoor in problemen.
Heb vanochtend een klacht ingediend bij Geldmaat.
Ben vanmiddag door een medewerker van Geldmaat gebeld.
Hij melde dat sommige van de door mij tevergeefs bezochte geldmaten inmiddels zijn gevuld én dus weer te gebruiken.
Ook werden de geldmaten die wel werkten vermeld.
Netjes!!!
Waardeloos
Waardeloos, 3 plekken "buiten gebruik" ...
Geldmaat slikt geld weer in
Op 13 december om 9.12 uur pinde ik €2000 bij de geldmaat in Capelle aan den IJssel. Ik nam mijn geld niet snel genoeg uit waarna de machine mijn geld weer inslikte. Ik heb direct €2000 opnieuw gepind, maar op mijn telefoon zag ik dat het bedrag 2x was afgeschreven. Ik heb direct gebeld, maar heb nog steeds mijn €2000 niet terug! Ik word gewoon aan het lijntje gehouden, ik heb nu 3 medewerkers gesproken, iedereen zegt maar wat. Het is makkelijk na te gaan dat de automaat mijn €2000 weer ingeslikt heeft, maar er is duidelijk sprake van onwil.
ALTIJD LEEG ALS JE GELD NODIG HEBT
Geldmaat steelt gewoon je pinpas.
Even € 100,- pinnen voor de feestdagen dacht ik.
Maar nee dus, transactie werd plotseling afgebroken en kreeg alleen een bonnetje dat mijn pinpas was ingenomen. Ik had met deze pinpas 2 minuten daarvoor nog mijn boodschappen betaald in dezelfde winkel.
Pinpas mankeert dus niets aan en mijn saldo is meer dan toereikend.
Dit is dus gewoon pure diefstal van mijn pinpas en met welk recht hebben zij dit om te doen?
Storing nummer gebeld wat op de automaat staat, maar wordt gewoon niet opgenomen. Monteurs zijn denk ik al fijn thuis om kerst te vieren, maar ik zit de feestdagen dus zonder pinpas en moet mijn reservering in een restaurant maar annuleren, omdat ik nu niet meer kan betalen.
In-en-in waardeloos bedrijf zonder enig gevoel voor service en menselijkheid.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.