Mooie kussens in paars, roze, wijnrood en terracotta die goed kleuren bij de gordijnen en de rest van het interieur. De kleuren zijn nog mooier dan op website en de glans is prachtig. En de stof is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Soms loopt iets niet helemaal volgens de verwachtingen. Dan is het belangrijk hoe daarmee wordt omgegaan. En dit bedrijf doet dat op een uitstekende manier. Zeer tevreden over de afhandeling. Prima p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij hebben voor elk soort interieur passende kussens. Ieder seizoen een nieuwe collectie met nieuwe, uiteenlopende kleuren en ingespeeld op de nieuwste home trends. In 2018 begonnen wij met een klein assortiment kussenhoezen. Er is alleen zoveel leuks te krijgen dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een webshop met een groot aanbod (>825 soorten) kussenhoezen. Het leveren van goede kwaliteit en juiste service staat bij ons voorop! Veel van onze artikelen zijn op voorraad en kunnen direct GRATIS verzonden worden. Voor België rekenen wij > 30 euro géén verzendkosten!
Nijverheidsstraat 3, 6905 DL, Zevenaar, Niederlande
- 0850608226
- info@gekopkussens.nl
- gekopkussens.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
NOVÉE Sierkussens Velvet Cross in vier kleuren
Mooie kussens in paars, roze, wijnrood en terracotta die goed kleuren bij de gordijnen en de rest van het interieur. De kleuren zijn nog mooier dan op website en de glans is prachtig. En de stof is fluweelzacht.
Jammer dat ik geen foto kan plaatsen.
Heel blij met mijn nieuwe kussentjes, en snel in huis
Heel blij met mijn nieuwe kussentjes zowel met de hoesjes als met de binnenkussens van memory foam, lekker stevig en toch zacht, en allebei mijn bestellingen na een dag al in huis.
Prima produkt, minder fijne klantenservice
Het product is prima maar de klantenservice kan nog wel een “opfriscursus” gebruiken. Verkopen is geen probleem: mooie website en alles rondom betalen en leveren en de communicatie daarover via de mail is allemaal dik in orde. Maar... als er iets niet in orde is (in mijn geval iets met de kleur van een kussenhoes die aantoonbaar en significant anders was en waarover de productinformatie op z’n minst verwarrend was), valt het tegen. In plaats van een klantenservice die gericht is op de klant (begrip, meedenken, coulance) is het vooral een klantenservice die zijn/haar gelijk wil halen. Als je iets wilt (bijvoorbeeld een tevreden klant) denk je mee in mogelijkheden en oplossingen. Als je iets niet wilt (bijv. coulant zijn) dan zoek je uitvluchten, excuses en smoesjes. Deze klantenservice deed het laatste. Op hun website lees ik: “Bij Gek op kussens! doen we ons best om je tevreden te stellen”. Dat heb ik niet zo ervaren en is dus ook niet gelukt... Voor mij geen ramp (er zijn heel veel dingen erger), wel jammer. En voor hun... ook wel jammer denk ik. Een positieve review of positieve mond-tot-mond reclame zit er op deze manier niet in terwijl het verder wel een ok bedrijf lijkt te zijn. Veel reacties van ‘Gek op kussens’ op minder lovende reviews op Trustpilot komen neer op “het ligt niet aan ons en wat jammer dat u zo’n review schrijft”. Tja, ik zou als bedrijf ook liever louter positieve reviews krijgen maar dan moet je als klantenservice wellicht toch een wat andere insteek kiezen...

Antwort von Gek op kussens!
Niks kopen als je niet "bedrogen" wilt worden!
Dit bedrijf verkoopt kussens en kussens hoezen. Je krijgt echter niet wat je op de foto ziet maar heel andere kleur ! Als je dat mailt dan is het antwoord dat het aan je kleur instelling ligt ! Op de hoes zaten wat gele vlakken waarvan er 1 meer ongekleurd of creme was .de kleur op de foto was zacht rose echt een pastel tint en niet hard rose .vervolgens komen ze met allerlei smoesjes
Zeer waardeloos bedrijf

Snel en goed
Snel en goed. Snelle levering van een prima product. Blij mee. Gelukkig werd het niet met DHL bezorgd. PostNL doet z'n werk tegenwoordig erg goed op mijn kennelijk lastige locatie.
Slechte kwaliteit en zeer slechte service.
Ik kreeg na retour zenden mijn geld niet terug omdat er volgens dit bedrijf haren op de kussens zaten. Echter ik had ze nooit gebruikt. Helaas was de originele verpakking niet meer aanwezig. De kussens waren van geplastificeerde stof en slechte kwaliteit. Ze zagen er goedkoop uit, heel anders dan op de foto.

Mooie kussentjes, prima service
Mooie kussentjes! Bij de eerste zending bleek 1 van de kussens onverklaarbare vlekken te hebben. Gek op kussens heeft snel gereageerd en het perfect opgelost. Ik ben erg tevreden met mijn kussens!
Voor de eerste keer gewassen
Voor de eerste keer gewassen. De fraaie hoezen zijn prima kleurvast.
Helaas zaten het kussentje wat ik…
Helaas zaten het kussentje wat ik besteld had kleine vieze vlekjes.
Direct mail met foto's gestuurd en het kussentje dezelfde dag v retour gezonden met nogmaals de reden.
Kosten retourzenden 8,25.
Deze heb ik niet vergoed gekregen .
In de mail van Gek op kussens waren het geen vlekken maar het ontwerp....
Volgens mij waren het echt vlekken en anders ontwepfouten.
Mijn advies nooit daar kopen!
Margriet

Mooie hoezen
Net mijn kussenhoezen in de brievenbus. Gisteren besteld en vandaag al binnen en wat zijn ze mooi en van goede kwaliteit. Heel tevreden, bedankt!
Super
Prachtig product, precies waar ik op hoopte. Een geweldige service.
Kussenhoezen
Prima kwaliteit en wat een keus
supersnelle levering! Top!
Zo blij dat er een bedrijf is waar je…
Zo blij dat er een bedrijf is waar je losse kussenhoezen kan bestellen, ik wissel graag af, is duurzame oplossing, kasten puilen niet meer uit . Grote keuze, mooie kwaliteit,snel geleverd ,weer feestje om uit te pakken ! Top.

Mooie kwaliteit kussens
Mooie kwaliteit kussens. Veel keuze en niet te duur.
Goede service. Via e-mail is het mogelijk om een vraag te stellen en je krijgt altijd een antwoord.

Betrouwbaar bedrijf
Zeer hulpvaardig, snelle reactie op mail en beloven wat ze doen! Ook de bestellingen gaan enorm vlot. Zeer tevreden.

Eens en nooit meer.
Vandaag, maart 2022 ontving ik mijn bestelling van ‘Gek op kussens’. Ik keek er echt naar uit. Met heel veel zorg had ik een aantal kussenhoesjes besteld en 1 bijpassende binnenkussen voor een kussenhoes 30x50. Nu bleek juist dat kussenhoes niet de opgegeven maat te zijn ( 5 cm kleiner) waardoor het binnenkussen wat ik daarbij bestelde een te grote maat was. Telefonisch kreeg ik ze niet aan de lijn. Via de email vroeg ik dus om retournering van deze 2 producten op hun kosten omdat de maten niet correspondeerden met wat er op de site stond. Maar nee, dat bleek bij hen niet aan de orde; dat deden ze niet. Wel hadden ze er een foto van zo’n kussenhoes met een binnenkussen erin bijgevoegd als bewijs dat het wel zou kunnen. Maar als ik dat zou proberen en het lukte niet zou ik dat binnenkussen nooit in hun eigen verpakking terug kunnen sturen (luchtdicht verpakt) want dat is verplicht. Al met al heb ik het als een slordige, zeer onprettige, klant-onvriendelijke en daardoor als onbetrouwbare website ervaren. Het is eens en nooit meer!

Antwort von Gek op kussens!
zeer snelle levering van onze leuke…
zeer snelle levering van onze leuke kussens! Super tevreden

VRESELIJK!!
Vreselijk, zó erg hoe Gek Op Kussens ons behandeld heeft! Bij ontvangst van de 4 kussenhoezen(ordernr.106204) bleek al snel dat alle 4 kussenhoezen niet beantwoordden naar onze wensen: De artikelen voelden aan als plastic, absoluut geen 100% katoen/linnen, zoals beschreven, ook geen labeltje. De kleuren van de kussenhoezen'viel tegen, véél feller dan op de foto. Na de retourzending met de nodige toelichting plùs portokosten, kregen we het bericht dat ze de waren niet terug wilden nemen omdat ze gewassen moeten zijn geweest. Indien we ze nog terug wilden hebben, zouden ze de hoezen weer terugsturen, anders worden de kussenhoezen gewoon vernietigd(!) Wat onbeschoft en onvriendelijk als je dit leest en hoe treurig toen we zagen dat ze het pakket niet eens hebben geopend ... Onze vrienden en kinderen hebben we afgeraden ooit iets bij Gek Op Kussens te kopen, niet bij die Gekken ... Onze dochter zegt de Belbus in te schakelen.

Antwort von Gek op kussens!
Retourzendingen worden met een loep bekeken
Eerst een keer binnenkussens besteld bij dit "bedrijf", dit was nog wel te doen. Een tweede keer hoezen besteld, even op de bank gehad en geretourneerd. Ja we hebben honden, dus even netjes gekeken of de kussenhoezen schoon waren, dit was zo. Vervolgens krijg ik een mail dat er twee hoezen geweigerd zijn omdat er haren op zouden zitten en deze hoezen nu onverkoopbaar zouden zijn. Overigens word je in de mail aangesproken met beste klant terwijl op de foto je naam zichtbaar is. Ook niet echt professioneel en klantvriendelijk.
Op de foto die meegestuurd was, was al geen haar te zien. De vraag was of ik de hoezen dan terug wilden hebben. Wat zou ik anders willen? Dat ze mijn geld en de hoezen mogen houden?
Vervolgens kreeg ik de hoezen terug en zoals verwacht, was er geen haar te zien op het kussen. Op de plastic plakrand van de verpakking was iets van een haar te zien. Vervolgens uiteraard in de mail gekropen en mijn frustratie laten merken over deze pietluttigheid. Krijg ik vervolgens een onbeschofte mail terug en word ik beschuldigd van het smerig retourneren, niet net omgaan met hun producten en ik moest blij zijn dat ze geen reinigingskosten in kaart hadden gebracht. Dit is is de omgekeerde wereld.

zeer tevreden
Prima product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Antwort von Gek op kussens!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.