Gebit Natuurlijk Wit | tanden bleken Haarlem Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Zijn jouw tanden ook verkleurd? Wil je ze opfrissen maar je tanden niet beschadigen? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel 0614991128 of reserveer online www.gebitnatuurlijkwit.nl en boek direct!

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Mooie witte tanden en een stukje gezelligheid :)

Wij komen hier al een paar jaar en het is altijd gezellig. Deze zussen zijn vriendelijk en de ruimte is schoon en relaxed. Ze werken heel hygiënisch en dat vinden mijn man en ikzelf echt belangrijk.

Ze bestaan nu 10 jaar en daarom hebben we een mooie korting op onze behandeling gekregen, altijd welkom! 😄🥳

2. Mai 2026

Betaald tegoed ongeldig verklaard pure afzetterij

In 2021 heb ik samen met mijn vriendin pakketten moeten afnemen. Ik had tegoedkaarten over. In november 2024 heb ik contact gezocht, maar daar kwam geen reactie op. Vandaag opnieuw gebeld: nu blijken mijn tegoedkaarten ongeldig te zijn “omdat dit niet meer in de administratie verwerkt kan worden”.
Er staat nergens een verloopdatum op de kaarten of in de voorwaarden. Betaald tegoed zo laten verlopen is pure afzetterij en zeer klantonvriendelijk

15. September 2025

Niet echt wit en nog gele randjes

Ik vond het een bijzondere ervaring, je krijgt geen uitleg, het is hup zitten, bit in, geen tijd om een muziekje op te zetten, het is een beetje lopende band werk. Ook het resultaat vond ik niet zoals het beschreven is op de site. Ik denk dat als je heel veel aanslag op je tanden hebt het wel helpt, maar wil je je tanden iets witter en van wat gelige randjes af dan is dit niet de plek. Ik vond het zonde van mijn geld en ga niet meer terug, maar als je niets probeert weet je het niet. De eigenaresse heeft mij gebeld, echt heel aardig en begripvol, maar uiteindelijk draait het ook om geld verdienen.

26. März 2025