Gastro Danmark Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en stegeplade primo august som firmaet allerede et par dage efter havde fået sendt afsted. Desværre var det Postnord der skulle levere pakken og det gik ikke alt for godt. Min pakke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super overskuelig hjemmeside, med nettets bedste pris på det købte produkt. Hurtig og nem at kommunikere med via email omkring ønsker til levering. Jeg blev kontaktet forud for levering af chaufføre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en fryser til levering en bestemt dag, da det var en bryllupsgave. Virkelig god kundeservice, hurtig levering, alle aftaler overholdt. Intet at sætte en finger på. Og endda en virkelig go... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gaststättenbedarf
  2. auch in
  3. Anbieter gewerblicher Kältetechnik
  4. Gewerbliche Kältetechnik
  5. Industriedesignunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og virkelig god pris

Hurtig levering og virkelig god pris. Er meget tilfreds med mit køb.

8. August 2024

Kære Karina

Vi sætter stor pris på at du haft en god oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis det skulle være til en næste gang.

13. August 2024

Kære Kristina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde behov for en mere detaljeret…

Vi havde behov for en mere detaljeret beskrivelse af 2 forskellige modeller køl- og frostskabe, som vi havde udvalgt via Gastro Danmarks hjemmeside. Vi fik en fin beskrivelse af begge modeller via telefonisk samtale, hvorefter vi valgte et dansk produkt - Scancool. De blev begge leveret allerede dagen efter vor samtale. God service og god pris.

12. August 2024

Kære Kurt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille og varen kom inden for…

Nemt at bestille og varen kom inden for 1 1/2 dag og varen var fuldt ud som den skulle være, samtidig fik jeg gratis levering, jeg er yderst tilfreds og handler gerne der igen og anbefaler til andre 👌

6. August 2024

Kære Jane

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og venlig leverance af fryser…

Hurtig og venlig leverance af fryser til en god pris.

23. Juli 2024

Kære Jesper

Fremragende service

25. Juli 2024

Kære Jens

Fuldt tilfreds

Produktet var som beskrevet på hjemmesiden. God pris. Levering på få dage, gratis og helt til døren. Alt i alt fuldt tilfreds og handler gerne hos Gastro Danmark igen.

11. Juli 2024

Kære Irene

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, dejligt med fri fragt og leveret til matriklen. Flot produkt

16. Juli 2024

Kære Lotte

Altid god service

Altid god service! 10/10 herfra🤞🏻🎊

15. Juli 2024

Kære Debbie

Weltklasse service

Kanon service, hurtig og nem kommunikation så bare weltklasse alt i alt 👌

12. Juli 2024

Kære Steen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik god og venlig hjælp til at vælge…

Fik god og venlig hjælp til at vælge køleskabe, samt hurtig levering. Tak!

1. Juli 2024

Kære Cille

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse i forhold til returret!

Imponeret - Nej
Køber et vinkøleskab via hjemmesiden og får det leveret meget hurtigt og nemt, hvilket er et stort plus.
Det viser sig, at vinkøleskabet er for dybt til at det passer ind i vores køkken og vi ønsker derfor at returnere det igen, samtidig med at det også larmer mere end forventet. Det kan så ikke lade sig gøre at returnere skabet, da vi har brudt emballagen. Det er ligesom umuligt ikke at bryde emballagen, for at konstatere at det larmer mere end forventet og at det ikke passer i dybden. Men intet at gøre, sådan er deres regler. Så på trods af at (som jeg også er i dialog med dem omkring) Forbrugerombudsmanden via deres hjemmeside beskriver at vare købt på nettet, skal kunne returneres inden for 14 dage, så er det ikke noget Gastro Danmark vil leve op til. Jeg kommer aldrig til at købe noget der igen og ej heller anbefale virksomheden til nogen. Havde håbet på en bedre service, da jeg i bund og grund bare ville have haft fundet en vinkøleskab på deres hjemmeside, som passede bedre ind og som larmede mindre.

17. Juni 2024

Hej Henrik

Du skriver på din første mail:

Hej,

Jeg har i går fået leveret et vinkøleskab fra Jer på ordre 75875.
Det er et super pænt vinkøleskab, men det larmer meget hvilket enten er unormalt eller i hvert fald for højt til at vi kan acceptere det.
Vi tog i går, efter vi havde fået installeret skabet, tid på at det larmer meget i 12 min, hvorefter det så larmer lidt mindre i 8 min og sådan fortsætter det.
Jeg havde den idé at det nok var indtil det havde nået de temp. jeg havde sat det til (15 og 7gr), men her til morgen larmer det stadig.
Vores køkken hvor skabet skal stå ligger ved siden af vores soveværelse og min kone var nødt til at gå i stuen og sove, da skabet larmede så meget at hun ikke kunne sove.

Derfor vil jeg gerne levere skabet retur, men skal høre hvordan jeg gør dette nu hvor det jo er pakket ud og emballagen ikke er brugbar længere.

VI SKRIVER SÅ AT:

Vi ikke tager noget retur der er taget i brug og har bedt dig om at sende et billede af mærkepladen på vinkøleskabet samt, en video med lydfil så vi kan vurdere om det er normalt eller om der skal sendes en tekniker ud, så problemet kan løses.

Lyden er som det der bliver oplyst i DB (energimærket), men ikke alle vinkøleskabe er støjsvage ligesom private husholdningskøleskabe vi har der hjemme i dag, måske er det vigtigt at undersøge DB før man slår til :/

Vi tilbød dig nogle muligheder, men det nægtede du at tage i mod.

Kontakt gerne vores kundeservice så frem du har andre spørgsmål eller skulle have det.

Vi ønsker dig en god dag :)

Super god service

Super god service. Havde en fejl på et nyt produkt som de løste nemt og hurtigt. Flinke mennesker i telefonen

4. Juni 2024

Kære Otto

Super ekspedition

Nemt at bestille og hurtig levering, det hele kørte som det skulle.

20. Mai 2024

Kære Jens

Hurtig og god levering.

22. Mai 2024

Kære Vagn

Ualmindelig flot service fra Gastro

Ualmindelig flot service fra Gastro Danmark. Da Postnord ikke magtede deres opgave, leverede Gastro et bedre produkt end det bestilte indenfor et døgn, uden ekstra-udgifter.

22. Mai 2024

Kære Kasper

Fantastisk service og produkter

Jeg efterspurgte på leje af 6 køletønder bare få dage før jeg skulle bruge dem. Jeg oplevede exceptionel service, og fik lynhurtigt svar fra GastroDanmark om, at de på trods af begrænset tid gerne ville hjælpe mig. De leverede og afhentede på de tidspunkter jeg ønskede mig, og hjalp mig med at placere de lejede produkter på bestemte lokationer på trods af at vejen var lang og besværlig.
Derudover var produktet i fineste stand - ligesom jeg også kender fra den forrige leje fra GastroDanmark.
Jeg kal varmt anbefale leje hos GastroDanmark - for både produkter, service og pris!

15. Mai 2024

Kære Alberte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde akut brug for en ny Friture

Havde akut brug for en ny Friture, Jakob viste sig at have et udvidet service gen og sørgede for at finde en model til omgående levering, som kom igår.
At prisen samtidigt var rimelig gjorde oplevelsen endnu bedre. - Tak for god betjening

21. Mai 2024

Kære Peter

Hurtig levering

Rimelig hurtig levering, godt produkt til en fordelagtig pris!

12. Mai 2024

Kære Julie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering, handler gerne her igen

18. Mai 2024

Kære Anita

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr