Gastro Danmark Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en stegeplade primo august som firmaet allerede et par dage efter havde fået sendt afsted. Desværre var det Postnord der skulle levere pakken og det gik ikke alt for godt. Min pakke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super overskuelig hjemmeside, med nettets bedste pris på det købte produkt. Hurtig og nem at kommunikere med via email omkring ønsker til levering. Jeg blev kontaktet forud for levering af chaufføre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en fryser til levering en bestemt dag, da det var en bryllupsgave. Virkelig god kundeservice, hurtig levering, alle aftaler overholdt. Intet at sætte en finger på. Og endda en virkelig go... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gaststättenbedarf
  2. auch in
  3. Anbieter gewerblicher Kältetechnik
  4. Gewerbliche Kältetechnik
  5. Industriedesignunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget overskuelig hjemmeside

Meget overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. I en branche hvor mange leverandører ikke er lagerførende og hvor det for os som professionel udlejer af erhvervslejemål er det vigtigt at tingene er lette at finde, ikke koster en formue og er hurtige at skaffe.

8. April 2025

Kære Flemming

Vi sætter stor pris på at du haft en god oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis det skulle være til en næste gang.

God kundeservice

God kundeservice, og skabsfrysere kom endda hurtigere end lovet så "Toms up "herfra. Mvh John Josefsen

27. März 2025

Kære John

Fuldstændig usvært

Fuldstændig usvært, varen kom dagen efter bestilling

Kære Michael

Kjøpte en juicepresser

Kjøpte en juicepresser. Bra kvalitet på produktet og god service ved kjøp. Anbefales

18. März 2025

Kære Shahnvaz

Hurtig levering,Bestilte 2 køleskab, Bøjen Øl & Vinstue

Bestilte 2 køleskab, onsdag nat, leveret torsdag, det er hurtig ordre service.

26. Februar 2025

Kære Vincent

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte et fuld-højde køleskab til…

Jeg købte et fuld-højde køleskab til drikkevarer hos Gastro Danmark. Rigtig pænt.

Det blev leveret dagen efter bestillingen. Så det var helt perfekt.

Kølekabet larmer desværre lidt mere end forventet, hvilket betyder at det ikke helt passer til det kontorlandskab vi sidder i. Så det skal man være opmærksom på hvis man køber et køleskab til drikkevarer som skal stå blandt medarbejdere.

Mvh
Christian Lindegaard, Zentura a/s

28. Februar 2025

Kære Christian

Jeg bestilte nogle køleskabe

Jeg bestilte nogle køleskabe. Der kom bekræftigelse med det samme med leveringsdato også. Jeg havde dem indenfor en uge.
Senere havde jeg fået smide kvitteringen væk. Jeg skrev en mail og to minutter efter, havde de sendt en kopi.
Super god kundeservice.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

27. Februar 2025

Kære Ann

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig og personlig betjening og jeg…

Hurtig og personlig betjening og jeg fik min varer hurtigt. Backbar fungerer perfekt.
Alt fungerede. Dog lidt træls at man ikke kunne komme igennem telefonisk, men så skrev jeg en mail og i løbet af 2 min havde jeg svar. Kunne ikke finde chat funktion.

10. Februar 2025

Kære Camilla

Købte en frituregryde

Købte en frituregryde, er sååå tilfreds med den og rigtig hurtig levering, kan varmt anbefales 👏🏻😃

31. Januar 2025

Kære Christina

Pålæg skærer

Pålæg skærer, god kvalitet af udstyret, let betjening og rimelig rengørings venlige.
Lars-Bo Nielsen

4. Februar 2025

Kære Lars

Alt gik som det skulle…

Alt gik som det skulle og varen lever op til forventningerne. Eneste forslag til ændring skulle være at Jeres mulighed for Track’n’Trace blev forbedret, denne mangel er dog ikke nok til at jeg kan komme udenom at give 5 stjerner…

1. Februar 2025

Kære Jesper

Excellent!

Excellent customer service, fast deliveries and amazing people!

4. Februar 2025

Dear Jason

Thank you very much for your nice review.

We really appreciate that you had a good experience with us.

You are always welcome to visit or contact us if there is a next time.

We wish you a nice day :)

Best regards

Gastro Danmark Team

Positive erfaringer med Gastro Danmark

Jeg har haft flere positive erfaringer med Gastro Danmark. De leverer både fremragende service og produkter af høj kvalitet. En af de ting, der virkelig adskiller dem, er, at de altid holder deres aftaler og leverer til tiden. Jeg har følt mig godt taget hånd om gennem hele processen, og det er tydeligt, at de sætter kundetilfredshed højt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger pålidelig og professionel service!

2. Februar 2025

Kære Talha

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget god og super service

En meget god og super service, en special tak til Jacob som har været os meget behjælpelig.

29. Januar 2025

Kære Ivan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og hurtig levering!

21. Januar 2025

Kære Chris

For oplevelse

Fint. Hurtig levering.

23. Januar 2025

Kære Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering…

Fantastisk service og hurtig levering af pålægsmaskine fra Frankrig. Bestilt mandag aften - leveret torsdag formiddag

9. Januar 2025

Kære Jan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købe en super fin kødhakker ,hurtig…

Har købe en super fin kødhakker ,hurtig ekspedition blev leveret 3 dag fra jeg var på hjemmesiden og bestille varen er som beskrevet og alt var iorden ikke sidste gang jeg handler der ,jeg kan kun anbefale Gastro Danmark ,,mvh John

Kære Simonsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og gode priser 👍

12. Januar 2025

Kære Rasmus

Indtil videre

Indtil videre, er alt som det skal være, intet at klage over

Kære Kunde

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr