Ville gi’ mere end 5 🤩 Skulle ha’ byttet en trøje pga str, virkelig hjælpsom og hurtig😍 Super imødekommende og kundeservice i mere end top😍 Kvalitets tøj og hamrende god service 🤩 Kan kun an... Mehr ansehen
Fornemt service, havde en problematik, de svarede lynhurtigt på min mail, da de ikke havde flere af den ønskede vare på lager tilbød de mig 40% rabat på mit næste køb uanset hvor meget jeg købte. Lækk... Mehr ansehen
Fantastisk betjening. Fik fejlkøbt sofapude i forkert størrelse, men fik lov at bytte. Søde skriftlige beskeder fra Majbritt. Skønne puder der bliver rost af mine gæster.
Helt fantastisk service de mest lækre vare du overhovedet kan få handler der helt sikkert igen svar hurtigt når man spørger om noget kan kun sige at min efterårsgarderoben bliver købt hos dem🥰
Velkommen til GasparExpress. Mit univers af lækre puder samt mode. Mit ønske, er at skabe et brand, hvor hver enkelte style kun bliver produceret i begrænset antal.
Silkeborgvej 7, 8680, Ry, Dänemark
- maibritt@flycht.com
- gasparexpress.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De passede bare perfekt og tag fór…
De passede bare perfekt og tag fór lægger chokolade
Hurtigt levering 👌
Hurtigt og nemt
Jeg synes farven er meget flot men…
Jeg synes farven er meget flot men stoffet er meget tyndt nærmest som gaze.

Antwort von GasparExpress
Hurtig service
Kan anbefales
Hurtig levering
Reklamation ved fejl på varen blev løst meget tilfredsstillende
Fantastisk firma at handle med hurtig…
Fantastisk firma at handle med hurtig levering
Fik en forkert vare, ringede til firmaet og allerede dagen efter var en ny modtaget. De leverer super service.
Super service
Hurtig service - og med en personlig hilsen i leverancen.
Og derudover en virkelig lækker buks.
Så hyggeligt at modtage pakken
Så hyggeligt at modtage pakken, sødt pakket ind og hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig levering, og hyggeligt med en lille hilsen i form af et stykke chokolade og en skriftlig hilsen🥰
Mega lækkert tøj og lynhurtig levering💪🏻💚
Smukkeste styles med så fine detaljer
Smukkeste styles med så fine detaljer . Jeg glæder mig til at bruge både demin kjolen og den grønne skjorte