GaragePark Bewertungen 396

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Mehr ansehen

1. Lagerraum

Vom Unternehmen geschrieben

Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!

4.3

1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Schakelen snel en alles werd keurig…

Schakelen snel en alles werd keurig afgehandeld.

29. Januar 2025

Antwort von GaragePark

Super fijn te lezen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de algehele afhandeling. Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Kortom een super box!

Ze zijn altijd bereikbaar. Ze denken samen met je naar oplossingen. Je hebt 24/7 toegang tot je box. Ze zijn best wel flexibel en je kunt gewoon je ding(werkzaamheden) uitvoeren zonder lastig gevallen te worden.

18. Januar 2025

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor de mooie review. Fijn te horen dat onze inzet ook wordt gewaardeerd, wij doen dit graag. Met vriendelijke groet, Garagepark

Eenvoudig, snel en fijn

Eenvoudig, snel en fijne communicatie. Het was snel geregeld. Zeer verzorgde opslag, ruim en netjes.

18. Januar 2025

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor het mooie compliment en fijn dat alles soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze zeer goede ervaring begon met een…

Deze zeer goede ervaring begon met een bezichtiging met de vriendelijke opzichter. De volgende avond kreeg ik de sleutels al in handen van een nagelnieuwe ruime box. Dit dankzij de snelle actie van de net zo vriendelijke administratie.
Box en terrein zijn dag en nacht toegankelijk en zeer goed bewaakt/beveiligd.
Drie stroompunten in de box met een eigen meter; zo kun je met een kacheltje je inboedel op temperatuur houden.

15. Januar 2025

Antwort von GaragePark

Een mooiere review kunnen wij eigenlijk niet krijgen! Dank je wel voor de super mooie reactie en het benoemen van alle afdelingen die het voor iedere huurder zo goed mogelijk proberen af te handelen zodat een snelle oplevering mogelijk is. Wij wensen je veel plezier in de box. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is snel en goed geregeld

Alles is snel en goed geregeld. Goed beveiligde park waar ik mijn inboedel wel toe vertrouw. Vragen met emails worden snel beantwoord.

6. Januar 2025

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor het plaatsen van deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en fijne oplevering en communicatie

Na een fijne bezichtiging alles snel in gang gezet en konden we ondanks de vakantie van de parkbeheerder de volgende dag onze sleutel ophalen. Wij zijn enorm blij met de snelle en fijne communicatie!

3. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurige snelle communicatie vooraf.

Keurige snelle communicatie vooraf.
Vlotte en duidelijke sleuteloverdracht.
Net en goed onderhouden complex.

12. Dezember 2024

Antwort von GaragePark

Fijn te horen dat alles zo keurig is afgehandeld. Veel plezier met de box. Met vriendelijke groet, GaragePark

Prima box en service

Snelle oplevering, goede kwaliteit en aardig personeel

25. Oktober 2024

Antwort von GaragePark

Wij zijn super blij met deze mooie review, dank je wel. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pronleemloos om een box te huren

Alles was heel duidelijk en verliep zeer soepel. Het geautomatiseerde proces via website en email is zeer eenvoudig.

14. November 2024

Antwort von GaragePark

Heel fijn te lezen dat ons proces duidelijk is en dat alles soepel is verlopen. Bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

89 Euro wordt 138

In dikke letters beweren dat je vanaf €89 kunt huren, maar als je deze dan daadwerkelijk wilt reserveren komen en ineens maandelijkse servicekosten van €25 bij EN nog even BTW er overheen en dan is die €89 box ineens €138 per maand en dan ook alleen nog de eerste 6 maanden. Daarna even maandelijks €247 aftikken.

Als je dan ook nog leest dat ze de boel belazeren met de afmetingen dan blijf ik gewoon lekker bij de Shurgard waar ze WEL gewoon transparant zijn over de werkelijke prijzen en afmetingen.

13. November 2024

Antwort von GaragePark

Jammer te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn dagelijks bezig om onze website zo duidelijk mogelijk te maken en zijn wij transparant over de prijzen. Deze worden weergegeven incl. de korting en ook na de actieperiode excl. de korting. Wij hebben ook geprobeerd om een duidelijke weergave te tonen van alle kosten zoals deze zijn. Dit geldt tevens voor de afmetingen. Wij melden dat de maten op de website, de buitenmaten zijn van de box.

Wij zullen dit nogmaals bekijken en bespreken hoe wij dit nog beter kunnen weergeven. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is heel snel en netjes…

Alles is heel snel en netjes afgehandeld zoals telefonisch en bij het ophalen van de sleutels was ik zeer te verreden met het uitleg hoe alles werkt en in elkaar zit

11. November 2024

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor het achterlaten van deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark Verhuur

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Verschillende vragen gestuurd via de chat. Supersnelle reactie. Ook telefonisch zeer goed geholpen.
Goede begeleiding en uitleg door de parkbeheerder tijden de sleuteloverdracht.
Top geregeld!!!

4. November 2024

Antwort von GaragePark

Heel fijn te vernemen dat de ervaring positief is en bedankt voor het delen hiervan. Met vriendelijke groet, GaragePark

Goede en duidelijke overdracht

Goede en duidelijke overdracht. Mooie garagebox met nette voorzieningen op goede locatie.

7. November 2024

Antwort von GaragePark

Fijn te lezen dat alles goed en soepel is verlopen. Veel plezier met de box en bedankt voor het plaatsen van deze reactie. Met vriendelijke groet, GaragePark

Top box

Top box! Tevens erg te spreken over de medewerkers.

4. November 2024

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor het mooie compliment en deze zullen wij zeker overbrengen aan onze medewerkers. Met vriendelijke groet, GaragePark

I highly recommend it

I highly recommend it, you can quickly adjust the garage to your needs, great communication on the hotline

1. November 2024

Antwort von GaragePark

We try to do everything we can to provide users with a good and neat storage/work space and to organize the process in such a way that it is easy to use. Very happy with this beautiful response, thank you. Kind regards, GaragePark

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles was zoals verwacht

Alles was zoals verwacht. Geen probleem. Goed personeel.

1. November 2024

Antwort von GaragePark

Goed te horen dat wij aan de verwachten hebben voldaan. Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Erg tevreden

Niet de goedkoopste, wel de betere. Hele nette boxen en klantenservice.

28. Oktober 2024

Antwort von GaragePark

Dank je wel voor het plaatsen van de review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De box is veel kleiner dan beloofd

Ik heb online een garagebox van 21m2 in Nijmegen Nieuw West gehuurd. Bij de sleutelontvangst bleek deze niet de beloofde 3 x 3 x 7 meter te zijn maar slechts 2,5 x 2,5 x 6,5 meter. Dat is 16,5 m2 en dus veel lager dan beloofd. Nu zeggen ze: dat zijn de buitenmaten. Ik heb geen muren en ook geen dak van 50 cm dik gezien. Ze noemen je dan een mopperaar. Maar wie neemt genoegen met een fiat panda als je voor een middenklasser hebt betaald? Het contract wordt nu ontbonden en hopelijk krijg ik mijn geld volledig terug

25. Oktober 2024

Antwort von GaragePark

Bedankt voor het delen van de ervaring. Het klopt dat wij alleen de buitenmaten communiceren, welke ook zo vermeld staan op onze website. De wanden variëren in dikte (ca. 8-12 cm), omdat deze worden gegoten in mallen en hierdoor kunnen ze verschillen van elkaar. Daarnaast komt het dak ongeveer 30-35 cm naar beneden in de box. De reden waarom wij geen binnenmaten communiceren is dat ook de leverancier alleen de buitenmaten deelt.

Jammer dat u deze ervaring heeft, maar we gaan ervan uit dat u een geschikte box vindt die aan uw wensen voldoet. De eindafrekening is inmiddels verwerkt en wordt, zoals reeds besproken, netjes met u afgehandeld.

Wel fijn te vernemen dat u alsnog interesse heeft getoond in een andere locatie van GaragePark.

Met vriendelijke groet, GaragePark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr