Zbyt cukierkowa grafika
Te wszystkie słodkie kolorki i uśmiechnięte symbole sprawiają, że hazard wygląda jak gra dla dzieci. Dla mnie to niepokojące, bo zamazuje realne ryzyko. Wolałabym coś bardziej stonowanego.
101 % bis zu 500 CHF + 200 Freispiele
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Skusiłam się na weekendową promocję, dopłaciłam depozyt, a potem dwa tygodnie męczyłam się z obrotem i blokadą środków. Jedno kliknięcie, a potem masa ograniczeń.
Czuję się jakbym grał na starym jednorękim bandycie pod sklepem, tylko że online. Mało nowoczesnych funkcji, mało społeczności, wszystko takie siermiężne.
Nigdzie na stronie nie widzę jasnych informacji o RTP poszczególnych gier. W innych miejscach czasem to podają albo linkują do producenta. Tutaj – cisza. Mam wrażenie, że specjalnie to chowają, bo gracze mogliby pytać, czemu tak mało wygrywają.
Opcja „najpopularniejsze” pokazuje jakieś dziwne tytuły, których nikt nie zna. Chciałbym widzieć faktycznie grane hity, a nie promowane nowości.
Chcę znaleźć automaty z kupnem bonusu – nie ma filtra. Chcę tylko gry z jackpotem – też nie da się łatwo ustawić. Przewijam setki miniaturek i mam dość. W innych kasynach to standard, tu jakby o tym nikt nie pomyślał.
Miałam u nich konto dawno temu, grało się nawet ok. Wróciłam po roku, bo zobaczyłam reklamę z nowymi funkcjami. W praktyce gorszy layout, więcej śmieciowych promocji, a oferta gier prawie ta sama. Czasami lepiej nie wracać.
Lobby z grami jest fatalnie zaprojektowane. Małe ikonki, zero porządnych filtrów, trudno znaleźć konkretnego producenta czy typ gry. Jak chcesz tylko na chwilę wejść i coś zagrać, to spędzasz połowę czasu na szukaniu.
Po dodaniu karty nie widzę nigdzie opcji jej usunięcia. Dla mnie to poważny minus bezpieczeństwa. Musiałam pisać do supportu, żeby zrobili to ręcznie. Powinno się to dać kliknąć w sekcji płatności.
Po kilku tygodniach mam wrażenie, że moje emocje są w ciągłej huśtawce. Małe wygrane, duże przegrane, do tego poczucie, że zawsze mogłem wyjść wcześniej, ale coś mnie trzymało. Nie polecam nikomu, kto ma tendencję do uzależnień.
same two slots most evenings for about a year. they run the same way every time, no reload weirdness, and last week Buffalo paid back $160.
wrote the bonus expiry on a sticky note by the microwave. did not need it, the app counted the days down and credited the rest on time.
at an old place a bonus quietly attached itself to a deposit and locked my balance for a week. here the cashier asks first, opt in or skip, which is a simple fix.
wanted to know what happens to a bonus balance if you fail a check. the terms said it plainly before i deposited, and chat matched it.
deposit cap, loss cap, both live inside a minute. fine
old site had maybe 60 slots. this one runs hundreds, all working
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.