Gang-i-gulvet gjorde præcis hvad navnet lover: de skabte god gang i gulvet! Aske og Lotte var meget engagerede og gode til at skabe kontakt til de dansende, og spillede varierende musik, så der var no... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kanon oplevelse! Vi bookede gang i gulvet til vores bryllup, de leverede virkelig en fest! Deres sangvalg var virkelig godt og stemningen var super! De fik meget ros både fra vores gæster og de øvri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bookede Gang i Gulvet til vores bryllup, og de lever i allerhøjeste grad op til deres navn! Fra 23-3 spillede de hele festen op til dans ung som gammel med en energi, vi sjældent har oplevet.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
KÆMPE FEST! Vi skulle holde Dansk / Engelsk bryllup og havde dermed både ønsker om engelsk musik og blæse instrument. Vi fik begge dele - og dét til. Jeg kan ikke huske hvad den dygti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gang i Gulvet er bandet, der får dansegulvet til at dampe! Med speciale i disco, moderne pop og nostalgiske hiphophits sætter gruppen hofter og fødder i bevægelse og skruer helt op for syng-med-knappen! En imponerende karisma og en lyd, der er ligeså blændende som spejlkuglens funky farver, sætter en energisk og neonlysende signatur på enhver dansefest! Vi spiller til lidt under 100 fester årligt, og med mere end 10 års erfaring og et bredt repertoire kan vi ramme alt fra brylupper og fødselsdage til konfirmationer, diskoteker og gymnasiefester. Vores fleksible format gør, at vi kan spille fra kvartet og helt ned til en musiker. Derfor kan vi levere det passende produkt til både de helt store sale og budgetter hos firmaer og ned til det trange hjørne i festlokalet til 30-årsfødselsdagen eller brylluppet, hvor prisen skal være skarp. Har I særlige ønsker til musikken, kan I benytte vores ønskeliste og så sammensætter vi sætlisten til jeres ønsker og behov. Så er du mere til Britney Spears end ABBA? Mere glad for Helmig end Kesi? Intet problem; Vi spiller, synger og rapper det hele! I tvivl om du også skal have Gang i Gulvet? Se hvad vores kunder siger om os!
Parmagade 60, 4 th, 2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Vi kan kun på det varmeste anbefale gang i gulvet. Vi havde booket dem til vores bryllup, og de satte gang i den vildeste fest. Danskegulvet var fyldt fra de startede til de sluttede.
Alle gæster roste dem til skyerne.
Tak for en kæmpe fest.

Antwort von Gang i Gulvet
Vi havde "kun" booket 2 timer, men endte med at tilkøbe tid på aftenen - så baksede de en setliste sammen til tredje halvleg og endda med ønsker fra gæsterne ✨️
Deres visitkort blev efterspurgt af nærmest samtlige bryllupsgæster, og vi forstår godt hvorfor. Gang i Gulvet var uden tvivl med til at gøre festen uforglemmelig!
TUSIND TAK!

Antwort von Gang i Gulvet
Hvis jeg kunne give flere stjerner ville jeg gøre det. Hold da op hvor kan Gang i Gulvet sætte gang i gulvet. Har oplevet dem to gange og begge gange var fantastisk og sjovt ! Vi bookede dem til vores bryllup og alt spillede både før dagen og på dagen. Det er super søde og profesionelle folk. Vil klart anbefale dem! Ingen tvivl!

Antwort von Gang i Gulvet
Vi har været SÅ glade for at vi bookede Gang i Gulvet til vores bryllup. De har bare en fed energi og et godt danse-repertoire! Nem og god kontakt frem mod festen, og tre meget nærværende musikere på "scenen", på dagen. Vores gæster elskede det også!
Som min mand har udrykt det: "De spillede ikke for os - de spillede med os".

Antwort von Gang i Gulvet
Vi havde 'Gang i Gulvet' til vores Gallafest på Slotshaven Gymnasium. Super performance, god play liste og meget dygtige musikere... Stor succes!

Antwort von Gang i Gulvet
Kæmpe anbefaling af Gang i Gulvet - de lever fuldstændig op til deres navn - der var gang i gulvet fra start til slut ved vores firmafest!
De er gode til at inddrage publikum og formåede at spille det som alle ville høre.
Som et kæmpe plus er Aske også bare super venlig og fleksibel, og gav en følelse af at der bare var styr på det hele!

Kæmpe anbefaling!
Gang i Gulvet holdt gulvet varmt fra start til slut. De har været utrolig søde og nemme at samarbejde med. Og så sammensatte de bare et perfekt set der gik lige i vores gæsters dansesko.

Antwort von Gang i Gulvet
Gang i gulvet er det bedste band vi har brugt til fest.De forstå til fulde at sætte scenen for en fest med gang i.💃🏻🕺
De spiller musik som alle kan danse til (unge og os gamle på 60 år👏🏼)
Derudover er alle bandmedlemmerne meget sympatiske og samarbejdet omkring planlægningen har bare været super.De bedste anbefalinger fra os👏🏼🎵🎶

Antwort von Gang i Gulvet
gode musikere. nemme at arbejde med.
Får virkelig gang i dansegulvet.

Antwort von Gang i Gulvet
Gang i Gulvet spillede til min 60 års fødselsdag og de lavede en fest for alle os der elsker at danse. Eneste minus var, at det var svært at forlade dansegulvet for at få væskebalancen klaret, fordi der hele tiden kom en ny sang jeg bare MÅTTE danse til.
De var super profesionelle og havde samtidig god kontakt med gæsterne på dansegulvet.
P.S. både de 30 årige og de + 60 årige kunne synge med på sangene og havde en fest.
Jeg giver Gang i Gulvet min bedste anbefaling og vil helt sikkert booke dem igen
Gang i Gulvet spillede til vores bryllup og skabte en kæmpe dansefest, hvor vores gæster i alle aldre var ude på dansegulvet og gav den gas! Bandet var gode til at interagere med gæsterne og mærke stemningen. De spillede 3x 45 min med et meget varieret repertoire, men stadigvæk ud fra de ønsker vi havde givet dem på forhånd.
Bandet var meget professionelle og kontakten op til selve dagen var super!
Book Gang i Gulvet hvis I ønsker en Kæmpe dansefest! Vi skal i hvert fald booke dem igen.

Antwort von Gang i Gulvet
Vi havde besøg af Lotte og Anton fra Gang i Gulvet til min 50-års fødselsdag. De gjorde det virkelig godt med deres store entusiasme og gode energi. De fik godt gang i dansegulvet og var supergode til at aflæse stemningen i rummet. Jeg giver Gang i Gulvet min varmeste anbefaling :-)

Antwort von Gang i Gulvet
Vi har hyrer livebands ca 3 gange om året og det er tit lidt den samme set liste disse cover bands kommer med, men vi skruede lidt op for budgettet og lidt op for forventningerne og blev bestemt ikke skuffet over Aske og gang i gulvet!!
Der var masser af klassikere at skråle med på men for sa... der kom gang i gulvet da der 00´dance musik på med feks barcode brothers, den havde folk ikke lige set komme!!
Alt i alt en god oplevelse hvor bandet overholdte alle aftaler med tider og ikke mindst at de levede op til navnet gang i gulvet.... Det er altså ikke alle bands der formår det herude på landet :-D

Antwort von Gang i Gulvet
Tak for en helt fantastisk optræden til vores bryllup. I var fuldstændig fantastiske. Professionelle, dygtige, sjove, energiske, god til at læse stemningen og bare skide søde. Gæsterne har virkelig snakket godt om jer!
Bedste beslutning at hyre Gang i Gulvet (Aske som forsanger) til vores bryllup. Det var en kæmpe fest med alle gæster på floor i tre timer. Kan meget varmt anbefales!
BEDSTE BESLUTNING at booke gang i gulvet til vores bryllup. Vi kan slet ikke få armene ned over hvor vildt dansegulvet blev, og jeg kan ikke tælle hvor mange der har rost gang i gulvet til skyerne. Alle siger at det er det bedste liveband de nogensinde har set til privat fest/bryllup! De gjorde det helt kanon og over alt forventning! Det var alle detaljer: setup, lys, lyd, deres musikalske evner, setlisten, energien og flow, alt var perfekt helt fra første dialog og kommunikation til et brag af en fest. De "gamle" til festen roste meget at selv med fuld gang i dansegulvet, kunne de stadig snakke i den anden side af lokalet og det oplever de sjældent.
Vi bookede en duo i ca 3 timer og det var uden tvivl alle pengene værd! Kæmpe energi og feststemning fra de 2 dygtige musikere :)
Jeg er så taknemmelig for at vi blev anbefalet gang i gulvet. Vi kan ikke vente til næste fest hvor dette band med garanti skal bookes igen. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Gang i Gulvet
Vi havde bestilt Gang i Gulvet til at spille til vores bryllup og det var en fantastisk beslutning! Helt fra start af dialogen var de super imødekommende og professionelle og på selve dagen leverede de en fest af en verden! Musikken var ekstremt god og de spillede helt fantastisk, og de var bare generelt fænomenale til at skabe en god stemning og få alle ud på dansegulvet!
Vi glæder os til at holde en anden fest bare for at kunne booke dem igen :-)

Antwort von Gang i Gulvet
Vi bookede Gang-I-Gulvet til bryllup i Juni 2024. En absolut fornøjelse. Først og fremmest super god energi og musik. De leverede hvad de loved - gang i gulvet - også selvom vi åbnede dansegulvet relativt tidligt.
Ift. det praktiske, var Aske (forsanger og vores point-of-contact) super god at arbejde med. Der var styr på det hele, han var nem at få fat i, og super fleksibel (fx. lavede en ordning hvor han hjalp os med at hente og aflevere noget grej som den DJ vi havde booket havde brug for).
Fem hjerter herfra - <3 <3 <3 <3 <3 . Jeg kan ikke anbefale Aske og Co. varmt nok!

Antwort von Gang i Gulvet
Jeg var så heldig at opleve Gangigulvet til min svogers bryllup, og det var virkelig en fed oplevelse! Aske, frontmanden, var bare så skarp og fik virkelig gang i festen. Han var ikke bare en fed sanger og musiker, men han klarede også alt det praktiske med en imponerende professionalisme. Det hele kørte bare super smooth, og det gjorde virkelig hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale Gangigulvet til enhver festlig lejlighed - de leverer varen og mere til!

Antwort von Gang i Gulvet
Et helt igennem et genialt Party band! Fedt bagkatalog med sange der passer til enhver smag, vanvittigt dygtige musikere, professionelt set-up og booking. Alt fra booking til koncert gik som smurt og gæsterne elskede det. Alt spillede bare og jeg kan varmt anbefale dem til alle - et sikkert kort hvis man skal have gang i sin fest :D

Antwort von Gang i Gulvet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.