Gamstblomster Bewertungen 81

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi handler primært i butikken i Meny, Rotunden i Hellerup, og oplevelsen er konsekvent i topklasse. Betjeningen er altid kompetent, imødekommende og venlig. Medarbejderne tager sig tid til kunderne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi benyttede Gramst Blomster i Kolding til et event, og blomsterne levede fuldt ud op til vores forventninger. Leveringen skete til tiden, og servicen op til eventen forløb professionelt og helt uprob... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mand købte, i Meny Hørsholm, 3 store afskårne flamingoblomster a 50kr stk og fik bundet dem med 2 stilke pyntegrønt - en enkel og elegant buket, som fødselsdagsgave til mig, men…. Allerede dagen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestille blomster til min mormors bisættelse. Fik de smukkeste kranse og bårebuketter. Louise forstod præcis mine ønsker, hvad jeg ville have pg det smukkeste syn kom os i møde i kirken ved bisættel... Mehr ansehen

1. Blumengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

81 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte blomster kom ikke hjem

Jeg bestilte i uge 24 en lilla rose hos Gamst Blomster, da min kæreste får lilla hue på. Jeg gør meget ud af, at ekspedienten Janni skal fortælle mig, at hun godt kan få det hjem, da jeg godt ved, lilla roser ikke er det mest standard og jeg vil være sikker på, at få en. Hun forsikrer mig om, at det kan hun godt og rosen vil ligge i 30 Kr. Hun laver ikke en bestilling med mit navn og tlf. nr. som ellers er proceduren. Hun laver bare en huskeseddel til sig selv om, at det skal bestilles. Det sætter jeg spørgsmålstegn ved, men hun forsikrer mig om, at det slet ikke bliver noget problem. I dag da jeg så skal bruge rosen, kommer jeg derned efter den. Janni, som jeg havde bestilt ved, står og binder blomster og derfor er det en anden (meget sød) ekspedient, jeg snakker med. Hun siger, at der ikke er bestilt lilla. Jeg forklarer hende så, at det burde der meget gerne være, for det er jeg blevet lovet. Hun spørger så Janni, som står med ryggen til og råber meget surt “VI HAR IKKE KUNNE FÅ LILLA ROSER HJEM” hvortil jeg ligesom prøver at forhøre mig om, hvorfor hun så forsikrede mig om, at det kunne de godt. Hun svarer surt og flabet tilbage, og undskylder på ingen måde over, at hun ikke har gjort sit arbejde ordentligt. De kan ikke finde en løsning, da jeg spørger ind til hvad vi så gør. Jeg må tage en blå, rød, hvid eller en total vissen lilla rose ud fra et bundt. Jeg endte så med at gå med en hvid rose, da jeg ligesom står og skal bruge en med det samme. Rosen kostede heller ikke 30 Kr. Men 45 Kr. Det er virkelig ikke i orden, at der bliver lovet guld og grønne skove, som så ikke kan holdes - og ej heller bliver der givet besked, fordi medarbejderen ikke laver en ordentlig bestilling, men bare en huskeseddel. Første og sidste gang jeg handler hos Gamst Blomster.

20. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en buket bonderoser i Meny…

Købte en buket bonderoser i Meny Hellerup. Alle øvrige bundter havde brune blade, hvilket jeg gjorde opmærksom på. Fik at vide at sådan var det fordi det var første levering og at prisen derfor ikke blev nedsat. Mit bundt blev brune dagen efter

3. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige blomster og service..

Dårlige blomster og dårlig kundeservice.
Jeg købte 2x50 stk tulipaner i hvide på tilbud, én til mig og én til min veninde.
Allerede dagen efter var blev de brune og ingen af blomsterne havde sprunget ud.
Jeg undersøger hvorfor de kan blive brune så hurtigt uden at have sprunget ud, og det er fordi de har fået frost.
Jeg ringer derfor derind og siger, at det er jeg lidt utilfreds med, da de ikke engang har holdt 24 timer.
Jeg får bare at vide, at det var grunden til at de var så billige, men at jeg kunne komme og hente halvdelen af hvad jeg betalte for - og så måtte jeg dele blomsterne op i 2 buketter, til mig og min veninde (flabet).

Da jeg så endelig gik ind og hentede de kun 50 stk, selv om jeg havde betalt for 100 stk, så fik jeg ingen ''beklager din oplevelse'' men kun et surt blik..

Kan slet ikke anbefale at handle derinde med så ubehagelig en service og dårlig kvalitets blomster..

9. Februar 2023

Købte en fin buket blomster til 200 kr

Købte en fin buket blomster til 200 kr. Blomstermanden kom til at taste 250 kr ind, uden jeg opdagede det. Men han fangede mig meget ærligt ude på P pladsen og fik 50 kr retur. Desuden fik jeg råd og vejledning omkring mine planter derhjemme af de to meget søde og kompetente ansatte. Kommer fremover og køber blomster hos Gamst :)

23. August 2022

Bestilte en båredekoration til 600kr

Bestilte en båredekoration til 600kr. I ønskede farver- da det var nogle farver der betød meget for den der efterlod os. De blomster tid leverede en buket uden nogle af de nævnte farver- meget skuffende og blev ked af at det var sådan en blomsterdekoration vi skulle sige farvel med.

3. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor buket, og større overraskelse!

Jeg er på besøg i min gamle hjemby, Roskilde.

"Kan i klare en buket til 400, inden for en time?"

De svarer: "Sagtens, kan du vente 10 minutter?".

Det kan jeg naturligvis, og 9 1/2 minut senere er min buket klar. Større og flottere end forventet.

OG SÅ SIGER HUN
"Du får lige en halvtredser tilbage, mere koster det ikke hos os".

Tak til Gamst i Skomagergade Roskilde for dejlig service.

Kåre
Gilleleje

27. Februar 2022

Godt udvalg

Godt udvalg, super god service og butikker som man følger sig velkommen i.

27. Februar 2022

De smukkeste buketter

Gamst Blomster Hellerup leverer de smukkeste buketter. I mit tilfælde to gange her inden for et par måneder, bårebuketter, og altid tilpasset årstiden og ønsker med farver og sammensætning. Betjeningen er også helt i top, sød og lyttende.

4. Februar 2022

Fremragende service

Vi har gennem lang tid haft fornøjelsen af at få passet vores blomster gennem Gamst Blomster. Rasmus som er deres kontaktperson til vores firma er altid smilende og serviceminded, når han besøger os. Han svarer gerne på eventuelle spørgsmål og passer jobbet i fin stil.
Vi kan klart anbefale Rasmus fra Gamst Blomster.

Peter Lykkeby
Vest Administrationen

22. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr